تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 38 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 375

نام تاپيک: تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد و دولتی

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

مکانیک.....البته کاردانی
    از مکانیک به شدت خوشم میاد . چون فیزیک زیاد داره...آرزوم بود که لیسانس مکانیک قبول بشم ولی نشد....الان نمی دونم که برم و ثبت نام کنم یا اینکه بمونم برای سال بعد.....ولی از این موضوع مطمعنم که اگه برم و ثبت نام کنم . 100% در کاردانی به کارشناسی قبول میشم و لیسانس اون رو راحت می گیرم. چون با عشق و علاقه ی زیادی که به علم فیزیک و به خصوص مکانیک دارم ، این کار برام آسونه........بچه ها لطفا نظر بدین . چون در دو راهی قرار گرفتم.آخه مکانیک رو خیلی دوست دارم.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مکانیک.....البته کاردانی
    از مکانیک به شدت خوشم میاد . چون فیزیک زیاد داره...آرزوم بود که لیسانس مکانیک قبول بشم ولی نشد....الان نمی دونم که برم و ثبت نام کنم یا اینکه بمونم برای سال بعد.....ولی از این موضوع مطمعنم که اگه برم و ثبت نام کنم . 100% در کاردانی به کارشناسی قبول میشم و لیسانس اون رو راحت می گیرم. چون با عشق و علاقه ی زیادی که به علم فیزیک و به خصوص مکانیک دارم ، این کار برام آسونه........بچه ها لطفا نظر بدین . چون در دو راهی قرار گرفتم.آخه مکانیک رو خیلی دوست دارم.
    مثل اینکه همه کاردانی دارن قبول میشن

دوراهی دیگه واسه چیه ؟! شما که میگی علاقه داری و ....

اگه میبینی نمیتونی واسه سال بعد بخونی و سال بعد همینم نمیاری پس بهتره که بری....

3. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مکانیک.....البته کاردانی
    اصلا شک نکن مهم علاقه به رشتس که داری، خودتم که میگی پشتکارشم داری و لیسانسم قبولی ...
    پس دیگه شک کردن برا چیه !!!

5. این کاربر از hossein1111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ثبت نام کی هست !؟

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

9 و 10 آذر
    فقط نمی دونم که منظور از مدارک مورد نیاز ؛ چه مدارکیه؟

8. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده .....اینکه آیا رشته های صنعتی قم که تو تکمیل ظرفیت انتخاب کردیم با روزانه ها اعلام میشه؟؟؟؟
    آخه همونطور که میدونین سنجش گفته روزانه ها بر اساس انتخاب مرداده!!!؟؟؟ صنعتی قم هم که اون موقع اصلا نبود!
    من الان دارم مهندسی اپتیک-لیزر(سراسری-روزانه) می خونم توی بناب....تا الانم که موندم به خاطره رشتشه وگرنه شهرش افتضاحه .....!
    از همون اول هم منتظر تکمیل ظرفیت بودم!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده .....اینکه آیا رشته های صنعتی قم که تو تکمیل ظرفیت انتخاب کردیم با روزانه ها اعلام میشه؟؟؟؟
    آخه همونطور که میدونین سنجش گفته روزانه ها بر اساس انتخاب مرداده!!!؟؟؟ صنعتی قم هم که اون موقع اصلا نبود!
    من الان دارم مهندسی اپتیک-لیزر(سراسری-روزانه) می خونم توی بناب....تا الانم که موندم به خاطره رشتشه وگرنه شهرش افتضاحه .....!
    از همون اول هم منتظر تکمیل ظرفیت بودم!
    راستش من که زیاد مطمئن نیستم ولی اگه قرار بشه اعلام کنن با جوابای مرداد اعلام میکنن.... یعنی دیگه فکر نمیکنم بخوان جدا اعلام کنن!!!

یه چندتا خبر یه جا خوندم:
    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: مجلس

رييس كميسيون آموزش مجلس و تحقيقات مجلس با حضور در غرفه ايسنا درباره مصوبه افزايش 10 درصدي ظرفيت پذيرش كنكور و تعداد پذيرفته شدگان از اين طريق اظهار كرد: به اعتقاد ما و بر اساس محاسباتي كه انجام داده بوديم اين رقم بيش از 600 نفر است و بالاي حدود هزار تا هزار و 500 نفر از اين طريق در مرحله تكميل ظرفيت پذيرفته مي‌شوند.

دكتر علي عباسپورتهراني‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، خاطرنشان كرد: در برخي از دانشگاه‌ها در زمان اعلام نتايج چند نفر بيشتر از ظرفيت‌هاي اعلام شده پذيرفته شدند كه در حال حاضر عنوان مي‌شود تعداد اضافه پذيرفته شده در افزايش ده درصدي مصوبه مجلس لحاظ شود.

وي افزود: به عنوان مثال اگر در رشته‌اي 150 نفر ظرفيت وجود داشته است، به دليل اين‌كه برخي از داوطلبان نمره و رتبه يكساني دارند 155 نفر پذيرفته شده‌اند و در حال حاضر از 15 نفري كه مشمول 10 درصد افزايش ظرفيت مي‌شوند اين 5 نفر كم مي‌شوند و در واقع 10 نفر در مرحله تكميل ظرفيت پذيرفته مي‌شوند كه مجلس اين مسئله را قبول ندارد و نظر ما افزايش 10 درصدي كل ظرفيت‌هايي بوده كه در دفترچه اعلام شده بود.

وي خاطرنشان كرد: انتظار ما از وزارت علوم و سازمان سنجش اين است كه قانون افزايش ده درصدي ظرفيت‌هاي پذيرش در دانشگاه‌هاي برتر با ديد حمايت از داوطلبان اجرا شود.

عباسپور با اشاره به تصويب قانون در مجلس و در نظر گرفتن اعتبارات مورد نياز اجرايي شدن اين قانون معادل با 9 ميليارد تومان گفت:‌ بر اين اساس وزارت علوم بايد به نفع داوطلبان پرونده سال 87 را ببندد و اگر وزارت علوم بخواهد به گونه‌اي عمل كند كه تغييري در كنكور 87 اعمال نشود همچنان پرونده كنكور باز خواهد ماند و حرف و حديث‌ها بين سازمان سنجش، وزارت علوم،‌ مردم و مجلس ادامه خواهد يافت.

وي هم‌چنين خاطرنشان كرد: پيش از اين سازمان سنجش براي تكميل ظرفيت برخي رشته‌هاي ديگر را نيز خارج از محدوده دانشگاه‌هاي برتر و فراملي اعلام كرده بود كه اميد است در مورد اين رشته‌ها و ظرفيت‌هاي در نظر گرفته براي آنها نيز مجددا اسامي داوطلبان در مرحله تكميل ظرفيت اعلام شود و آنها را از قلم نيندازند.

رييس كميسيون آموزش مجلس با بيان اين‌كه رقم 372 نفر قبولي از طريق قانون افزايش 10 درصدي ظرفيت پذيرش كنكور در دوره‌هاي روزانه را قبول نداريم، گفت: به نظر مي‌رسد وزارت علوم در اين باره تعلل مي‌كند و در صورت اين اتفاق، طبيعتا از مكانيسم‌هاي نظارتي خود درباره اين مسئله استفاده خواهيم كرد تا قانون به نحو مطلوب اجرا شود.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ثبت نام مطمئنید که 9 و 10 آذر هست ؟

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

ثبت نام مطمئنید که 9 و 10 آذر هست ؟
    اینجا رو بخون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از Saeed_TnT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه!!
    ثبت نام غیرانتفاعی ها رو که میگن 9-10 آذر هست،اگه تا اون موقع جوابای روزانه نیاد چی؟؟ یعنی یه بنده خدایی که غیرانتفاعی یا شبانه قبولیده شاید روزانه هم قبول بشه !! اون وقت وضعیت چیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •