تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 800 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام . ببخشيد آيا راهي هست كه به قسمت بالاي هر پنجره يه آيتم اضافه كنيم ؟ مثلا من يك برنامه جستجو گرفته ام كه ميخواهم دم دستم باشد .
    منظور بنده اين قسمت است :

سلام
    به طور معمول شما حداکثر می تونید آیکون هایی که در قسمت کاستمایز هست اضافه کنید.
    این مورد را هم ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی ممکن هست از طریق رجیستری بشه کاری کرد موارد مشابه را ببینید:

البته به خود my computer می شه آیکن اضافه کرد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    ترفندی جالب به نقل ازH.VIKE
    حذف سطل بازیافت

براي اين كار در منوي شروع و در قسمت run برنامه gpedit.msc را اجرا كنيد و در قسمت سمت چپ روي User Configuration ، سپس Administrative و در نهايت desktop كليك كنيد. در ستون سمت راست روي Remove Recycle Bin icon from desktop دو بار كليك كنيد. Enable را انتخاب كرده و كليك ok را فشار دهيد.

داره خودمونی میشه sonamy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام من دو مشکل دارم ...اولینم مشکلم که واقعا حالمو گرفته مربوط به ایوکن های درایوهام میشه که ناپدید شدن ...البته من هر راهی را امتحان کردم که آیکن ها را عوض کنم ولی نشد ..از برنامه TuneUp Utilities گرفته تا استفاده از قسمت فولد آپشن و فایل تایپ ولی بازم جواب نداد ..از دوستان خواهش میکنم اگه راهی به نظرشون میرسه بگن لطفا چون واقعا من روی این موضوع حساسم ...

اینم عکس از مشکل اولم ..

ولی دومین مشکل یا سوال بر میگرده به عوض کردن قسمت استاندارد بوتنز اگه راهنمایی کنیدو مراحل تغییر دادن را کامل توضیح بدید یکدنیا ممنون میشم و سایتی که بتونم این استاندارد بوتنزها را دانلود کنم ...

اینم عکس دوم

با تشکر سونامی جوان
    Last edited by sonamy1; 21-03-2008 at 19:08.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    برای مشکل اولتون من فعلا TuneUp را ندارم ولی یادمه یه قسمت داشت برای Repair آیکن(آیکون)ها که با انجام اون آیکن هایی که درست به شکل خودش در نیومده بود را درست می کرد اونا امتحان کنید
    برای عوض کردن آیکن درایو هاتون به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید بدون نرم افزار توضیح داده شده.
    می تونید از این برنامه هم کمک بگیرید لایسنس Shareware هست

اما اگر با خود برنامه ی Tuneup اقدام به دانلود آیکن از وبسایتش کردین مورد ریپیر را انجام بدید.

برای سوال دوم با راست کلیک روی نوار ابزار نام برده و انتخاب customize اقدام به حذف و اضافه کردن آیکن های دلخواه و نحوه ی چینش اون بکنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام و تشکر بخاطر جواب به سوالاتم ..

متاسفانه مشکل آیکون هام حل نشد ولی در مورد سوال دوم منظورم عوض کردن به کل اون قسمت استاندارد بوتنز بود ..بطوری که مثلا به شکل ویندوز ویستا در بیاد ...ممنون میشم راهنمایی کنید ..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام و تشکر بخاطر جواب به سوالاتم ..

متاسفانه مشکل آیکون هام حل نشد ولی در مورد سوال دوم منظورم عوض کردن به کل اون قسمت استاندارد بوتنز بود ..بطوری که مثلا به شکل ویندوز ویستا در بیاد ...ممنون میشم راهنمایی کنید ..
    سلام اون لینکی که دادم راحت توضیح داده و اصلا نیازی به نرم افزار خاصی نیست چه مشکلی داشتین؟
    برای موردی که گفتین پست 301 را ببینید اگر هم بشه فکر می کنم با یک تم خاص که نصبی هست و مثلا کلا محیط را عوض می کنه ممکنه بشه .
    این نرم افزار هم با حجم کمش امتحانش کنید بد نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یکدنیا از لطفت و راهنماییت ممنونم shahedi عزیز ..در مورد آیکن ها لینکی را که گذاشته بودید عالی بود ولی حقیقت بعضی اوقات آدم حوصله رفتن دنبال کاری و کنکاش در اون مورد را نداره یعنی حسش نیست ..برای منم همین حالت پیش اومده بود و فقط به دیدن اون صفحه اکتفا کردم ... ولی بار دوم که شما فرمودید نیاز به نرم افزار خاصی نیست اون مقاله را با حوصله خوندم و مشکلم حل شد ...

در ریجستری دنبال کلید HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\
    CurrenTVersion\Explorer
    و بعد از اون driveicons را گرفتم و با کلیک روی نام هر درایو و راست کلیک روی default و modify ادرس جدید آیکن های مورد نظرمو را دادم و مشکل کاملا برطرف شد ... بازم تشکر

ولی در مورد تولبار هنوز به نتیجه ای نرسیدم ...بزارید من یک طور دیگه سوالمو خدمتتون بگم ...

شما لطف کنید این لینک را ببینید ..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر من بخوام تولبار چهارمی را Aqua Aero Toolbar را جایگزین تولبار خودم کنم چه کاری باید انجام بدم ..

پیشاپیش متشکرم ..

سونامی جوان

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

یکدنیا از لطفت و راهنماییت ممنونم shahedi عزیز ..در مورد آیکن ها لینکی را که گذاشته بودید عالی بود ولی حقیقت بعضی اوقات آدم حوصله رفتن دنبال کاری و کنکاش در اون مورد را نداره یعنی حسش نیست ..برای منم همین حالت پیش اومده بود و فقط به دیدن اون صفحه اکتفا کردم ... ولی بار دوم که شما فرمودید نیاز به نرم افزار خاصی نیست اون مقاله را با حوصله خوندم و مشکلم حل شد ...

در ریجستری دنبال کلید HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\
    CurrenTVersion\Explorer و بعد از اون driveicons را گرفتم و با کلیک روی نام هر درایو و راست کلیک روی default و modify ادرس جدید آیکن های مورد نظرمو را دادم و مشکل کاملا برطرف شد ... بازم تشکر

ولی در مورد تولبار هنوز به نتیجه ای نرسیدم ...بزارید من یک طور دیگه سوالمو خدمتتون بگم ...

شما لطف کنید این لینک را ببینید ..

کد:
    اگر من بخوام تولبار چهارمی را Aqua Aero Toolbar را جایگزین تولبار خودم کنم چه کاری باید انجام بدم ..

پیشاپیش متشکرم ..

سونامی جوان
    اینو باید دان کنی
    کد:
    اینجا را ببین
    Last edited by [ali]; 23-03-2008 at 02:26.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزیز حقیقت من متوجه نشدم اینقدر پیچ در پیچ شد که کاملا گیچ شدم ....دو تا نرم افزار را هم دان کردم ولی روی xp جواب نمیداد و مختص ویستا بود ...

shahedi عزیز یا سایر رفقا دیگه کمکی نمیتونید بکنید ..

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    مگه Aqua Aero Toolbarرو دانلود نکردی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •