تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 32 اولاول ... 21272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 318

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد نرم افزارهای مالتی مدیا و ساخت اتوران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سوال اول: باید از ترانزیشنها در تنظیمات صفحه استفاده کنید.
    سوال دوم: بله باید کاربر نهایی هم تنظیماتن مربوطه رو انجام بده. البته بسته به نوع برنامه راهکارهایی وجود داره که نیاز به تنظیمات این چنینی نباشه.
    سوال سوم: بستگی به پروژتون داره ولی خوب هر چی کوچکتر باشه احتمالش بیشتره که تو همه صفحه نمایشها بهتر دیده شه. مثلا 720x540 یا 800x600
    سوال آخر: در تنظیمات Button و در بخش Style باید گزینه Toogle رو انتخاب کنید.
    سوال فراموش شده: اگر فایلهایی که پیش نیاز دارند مثلا فلش استفاده کردین بله.

در آغاز فعالیت mahdiffff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممنون داداش .خدا رو شکر جایی رو پیدا کردم که بتونم سوالام رو بپرسم.
    فقط در مورد جواب سوال اول منظورت رو نفهمیدم میشه بی زحمت توضیح بیشتری بدی؟
    و اینکه چه طوری میتونم عکس ها موزیک ها آیکن و بتون هایی که تو برنامه استفاده کردم رو در نهایت کار از دسترس کاربر خارج کنم .همونایی که تو پوشه ذخیره میشن.
    Last edited by mahdiffff; 20-04-2014 at 11:55.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توی تنظیمات هر صفحه بخشی به عنوان ترانزیشن وجود داره که می تونید یه حالت نمایشی برای رفتن به صفحات دیگه انتخاب کنید.
    برای سوال دوم هم تقریبا عملی نیست مگه با قفل گذاری. ولی میشه دسترسی رو یه مقدار سخت تر کرد که اونم سختی های خودش رو داره.
    موقع گرفتن خروجی هم اگه Timestamp file رو انتخاب کنید خودش فرمتاشو عوض می کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممنون داداش
    در مورد سوال اول منظورم چیز دیگه ایه .
    من میخوام علاوه بر اینکه خود صفحه با افکت خاصی نمایش داده میشه، خود تصاویر یا دکمه ها و... هم با یه افکت خاص بیان تو صفحه
    مثل پاور پوینت که هر شئی که تو صفحه قرار میدی میشه یه حالت ورودی و یه حالت خروجی اضافه کرد.
    ممنون میشم به این سوال ها هم جواب بدی:
    اول: برای دکمه خروج یه دیالوگ قرار دادم که از کاربر بپرسه که قصد خروج داره یا نه و برای دکمه (بله) توی همون دیالوگ اکشن exit رو قرار دادم ولی در هنگام کلیک کردن هیچ اتفاقی نمیفته! باید چی کار کنم
    سوال دوم: یه دکمه درست کردم برای قطع و وصل کردن صدای موزیک پس زمینه به شکلی که در حالت پخش علامت بلند گو در حال پخش رو نشون میده و در حالت قطع بلندگوی خاموش حالا میخوام وقتی با یه دکمه دیگه یه فایل صوتی رو باز میکنم صدای پس زمینه قطع بشه به طوری که توی اون دکمه اصلی قطع و وصل اون علامت بلند گو هم تغییر کنه
    سوال سوم: اگه ممکنه یه مثال کد نویسی بزنید برای انجام یه دستور بعد گذشت یه مدت زمان مثل اینکه بعد 10 ثانیه به فلان پیج بره یا…
    شرمنده که سوالها مبتدیانست و شاید حوصلتونو سر ببره
    Last edited by mahdiffff; 22-04-2014 at 01:46.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد افکت شدنیه ولی AMS برای این کارها ساخته نشده و ارزش نداره وقت روش گذاشت. می تونید دکمه هاتون رو در یک صفحه در فلش طراحی کنید و از فایل فلش در برنامه ساتفاده کنید.
    در مورد سوال اول دقیقا چیکار می کنید؟ دکمه exit رو خودتون ساختید و یا نه منظورتون exit پیش فرض پنجره (ضربدر) هست؟
    سوال دوم رو هم عرض کردم باید دکمتون Toogle باشه تو تنظیمات دکمه می تونید این کارو انجام بدین. اینکه علامتش تغییر کنه رو باید در ساخت دکمه لحاظ کنید.
    برای اجرای دستور از Page.StartTimer باید استفاده کنید. مثلا کد زیر میگه که هر 3 ثانیه (سه هزار میلی ثانیه) دسیتورات ID10 رو یکبار اجرا کن. این کد رو تو یه دکمه بزارید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا تو On Timer صفحتون کد زیر رو وارد کنید.
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممنون که برام وقت میزاری.
    در مورد سوال اول باید بگم که آره دکمه exit رو خودم ساختم.
    در مورد سوال دوم هم اتفاقا فرمایش شما رو انجام دادم و در صفحه خصوصیات اون دکمه همون حالت رو لحاظ کردم و زمانی که روی همون دکمه کلیک میکنم همه چی درسته اما مشکل اینه که من میخوام اگه با یه دگمه دیگه غیر از اون اولی صدا رو قطع کردم اون دکمه اولیه هم تغییر کنه.
    یعنی میخوام بین دو دکمه ارتباط باشه که اگر دومی رو کلیک کردم انگار که اولی رو هم کلیک کرده باشم

البته یه چیزایی پیدا کردن نمیدونم درست باشه یا نه.
    مثلا برای دکمه دوم دستور button.set properties رو قرار میدم تا از این طریق بتونم toggle دکمه اولی رو در حالت down قرار بدم که د. این صورت با زدن دکمه دوم شکل روی دکمه اول هم تغییر میکنه.
    ولی بلد نیستم چه جوری این کد رو بدم .ممنون میشم برام بنویسید.
    البته همونجور که گفتم مبتدیم و تا حالا یه خط کد هم ننوشتم .اگه زیادی پرت و پلا میگم میبخشید.

میبخشید سوالام زیاد شدا
    وقتی فلش میزارم .نشون نمیده همچین چیزی مینویسه (unable to display object file can not be located)
    Last edited by mahdiffff; 22-04-2014 at 22:53.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام از همه راهنمایی هات ممنونم و متشکر از وقتی که برام گذاشتی.کتابی رو که فرمودید مطالعه کرده بودم اما جوابم رو پیدا نکردم.
    حالا شما جای دیگه ای رو میشناسید که اونجا سوالهام رو بپرسم.
    فقط اگه زحمتی نیست جواب اون دسته از سوالهامو که براتون مقدوره اگه وقت و حوصلش رو دارید ،بدید.چون از همون کدهایی که تو پست های قبلی برام نوشتید خیلی چیزا یاد گرفتم.
    Last edited by mahdiffff; 23-04-2014 at 16:42.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. خواهش می کنم.
    ببینید من نمی دونم چه جوری این حجم سنگین را مطالعه کردین اما منظور من از گذاشتن کتاب یادگیری کلی برنامه بود. بالطبع پس از یادگیری برنامه سوالهاتون هم پاسخ داده خواهد شد.
    در مورد سوال اول دستور Application.Exit رو به دکمه بدین. بعد در بخش Global function کد زیر رو وارد کنید.

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ممنون .کتاب رو از قبل مطالعه کرده بودم.
    فیلم آموزشی خیلی برام خوب بود .فقط میتونم بگم داداش گلم ممنون.امیدوارم همیشه موفق باشی
    فقط مشکل فلش همچنان باقیه فلش پلیرمم آپدیت کردم و از فلش تو گالری خود برنامه هم استفاده کردم ولی همون نوشته که تو پست قبل نوشتم میاد و چیزی نشون نمیده
    Last edited by mahdiffff; 24-04-2014 at 20:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •