خوب خوب خوب
ببینیم اینجا چه خبره
دوستان دقت کمنند اینجا در مورد سایت هایی که دهنده ی خدامت انجمن هستند بحث میشه نه در رابطه با اسکریپت ها و انجمن سازها
لطفا در حیطه ی کار تاپیک بحث کنید که دوستانتون هم از موضوع خارج نشن![]()
خوب خوب خوب
ببینیم اینجا چه خبره
دوستان دقت کمنند اینجا در مورد سایت هایی که دهنده ی خدامت انجمن هستند بحث میشه نه در رابطه با اسکریپت ها و انجمن سازها
لطفا در حیطه ی کار تاپیک بحث کنید که دوستانتون هم از موضوع خارج نشن![]()
کسی هست یک دعوت نامه parsboard برام بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كدوم يكي از سيستماي انجمن ساز بيشترين شباهتو به vb داره ؟
منظورم كنترل پنل و قسمت پروفايل كاربرا و تنظيمات و اينجور چيزاست.در كل استيلش شبيه vb باشه و البته قالب vb هم براش باشه.phpbb ?smf ?يا mybb ?
واينكه كدوم يكي از اينا قابليت ارتقا به ورن بالاتر رو راحت تر و بدون دردسرتر داره ؟![]()
من از سایت :
استفاده می کنم خیلی هم ترجمه ی عالیی داره این انجمنی که خودم ساختم برای گروه vmcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vmcforums.hid.ir
سلام ،
این سایت که معرفی کردید فروم رو با په انجمن سازی ارائه میکنه >/؟
موفق باشید
سلام من یه سایت با freeforums.org ساختم فارسی کردم ولی فارسی رو اجرا نمی کنه
ادرس فروم ؟سلام من یه سایت با freeforums.org ساختم فارسی کردم ولی فارسی رو اجرا نمی کنه
سلام دوست عزیز...من می خواستم بدونم من توی وبلاگم میتونم یه فرم بسازم یا نه...وب من بلاگفاست.
راستشو بخوایید من تمام مطالب رو از اول خوندم ولی بازم سر در نیاوردم...میشه از اول با عکس برام بتوضیحید؟؟؟ببخشینا ولی من یه نمه خنگم! اگه تو وبم نمیشه بذارم میشه یه سایت واسه هاست برام بذارید؟بعد یه چیز دیگه همه چی رو خیلی آسون بتو ضیحید برام واسه زبان و اینا همه چی رو بگید....من عضو شدم...فقط عضو شدم...دیگه نمی دون چی کار کنم![]()
ساختم...یه سوال داشتم...من چه جوری می تونم فونت اینو عوض کنم؟؟؟
با سلام
من یه انجمن در سایت freeforums.org ساختم چند تا سوال و مشکل داشتم
1-به هنگام ارسال پاسخ فونتای کادر ارسال پاسخ ناخوانا به زبون ماشین هستش علیرغم اینکه از unicode(utf-8 )استفاده میکنم .ویندوزم سون و مرورگرم فایر فاکس 3.6.10 هستش
2- به تنظیمات از کجا دسترسی پیدا کنم که بخوام استایل و زبان و ... تغییر بدم . کنترل پنل مدیر انجمن هست ولی این اختیارات درش موجود نیست
3- انجمن جدید چطوری میشه ایجاد کرد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)