بله دوست من.
پچ 1.1 اومده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دوست من.
پچ 1.1 اومده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اقا من هم بالاخره این بازی رو گرفتم.
اولا باید بگم که هوش مصنوعی بازی در حد بسیار ضعیفی هست یه جایی بود که رفتم تویه یه اتاقی دو نفر بودن تا منو دیدن یکیشون به میز لگد زد و میز افتاد تا ازش به عنوان کاور استفاده کنن جالب این بود در حالی که میز افتاده بود اون یکی هم به میز لگد زد تا مثلا میز رو بندازه زمین اون قدر خندیدم این تیکش واقعا خنده دار بود در ضمن سرعت عملشون هم بسیار پایین بود من 5 ثانیه همونجوری اونجا وایستاده بودم تا بهم تیر بزنن ولی تا میخواستن برن تو کاور سوراخ سوراخشون کردم.در ضمن این رو هم بگم بعضی از قسمت ها جاهای خیلی عجیبی کاور میگیرن به طوری که نصف بدن و سرشون در تیر دست من قرار داره و البته این رو هم بگم بازی رو دارم در سخت ترین حالت بازی می کنم حالا easy چجوری میشه خدا میدونه!!!!
یه چیز جالب دیگه هم این هست که المانی ها همشون به انگلیسی حرف میزنن!!!!!
یه چند تا باگ گرافیکی کوچیک هم دیدم توش.به هر حال گرافیک بازی قابل قبول هست ولی هوش مصنوعی بازی به هیچ وجه!نور پردازی در بعضی از جاها مشکل داره.
من بعد از این هم مدت منتظر یه بازی خوب بودم ولی این بازی به کلی منو نامید کرد!من هنوز هم ترجیح میدم نسخه ی قبلی (RTCW )رو به جای این بازی کنم!با توجه به سابقه ای که Id و Raven Soft داشت از این بازی انتظار بالایی داشتم ولی .......
پ.ن:اینها همش نظر شخصی من بود پس لطفا منو نزنید!
منم بازي رو گرفتم.الآن حدود نيم ساعته دارم بازي ميكنم به نظرم شاهكاره.از نظر هوش مصنوعي شما شايد رو درجه ي easy يا normal بازي ميكنين.دشمناي من خوب موقعي كه نارنجك ميندازم كاور ميگيرن و از دست نارنجكام فرار ميكنن و كلا من تا الآن يه مقدار فقط دويدنش به نظرم بد كار شده كه اونم مسئله ي زياد مهمي نيست.بازم به نظرم يكي از بهترين بازياي اين دورانه مخصوصا از نظر گيم پلي.
پیشنهاد میدم یه دفعه ی دیگه پست من رو بخونین:
البته این رو هم بگم بازی رو دارم در سخت ترین حالت بازی می کنم حالا easy چجوری میشه خدا میدونه!!!!
بازیش واقعا قشنگه ولی به نظر من مرحله هاش آسونه ولی در عوض غولاش فوق سخت.البته من دارم hard بازی می کنم
سلام.اون غول عنکبوته رو چطوری باید کشت؟
کسی جواب نمیده؟دوستان یک سوال داشتم.این بخش مولتی پلیرش رو که برای ساخت پروفایل یک گزینه داره افلاین قضیه ش چیه؟یعنی میشه تکی افلاین بازی کرد؟
4 ضد هوایی در اون منطقه گذاشته.
پشت یکیش بشینین و 1 مدت بزنینش تا بیفته. بعدش غیب میشه و 1 مشت چیز میز میاد که باید بزنین.
بعدش ظاهر میشه و اون ضد هوایی رو میزنه.
حالا برید سراغ 1 ضد هوایی دیگه و دوباری این کار رو تکرار کنید. . .
4 بار این کار رو کنید تمومه.
به توضیحات مجید این رو هم اضافه کنم که وقتی اون به قول شما عنکبوت روی
زمین افتاد باید به غده های قرمزی که روی تنش هست شلیک کنید تا بترکن(4 تا هستن)
من شرمندم
من خودمم به مشكل هوش مصنوعي اين احمقا پي بردم.اولش يه كم آبرو داري كردن به خودشون فشار آوردن كه بگن مام باهوشيم.ولي هر چي جلوتر رفتم وضعشون بدتر شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)