تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 31 از 151 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    تشکر از جوابتون. رو سه چهار تا جدول کوچیک کار کردم جواب داد ان شاالله که رو پروژهای حجیم تر هم جواب بده. روش کار می کنم خبرتون میدم.

راستی یه سئوال دیگه:
    من یکی از دوستام با ویژیوال بیسیک یه دیتا بیس نوشته بود که آخرش بود. یعنی واقعا روش زحمت کشیده بود. یکی از خاصیتاش این بود که وقتی یه اسم رو توی تکست باکس تاییپ می کردی، هرچی مشابه اون بود تو یه یه لیست باکس نمایش داده می شد. مثل دیکشنری های معمول مثلا نارسیس.
    حالا می خواستم بدونم که توی اکسس همچین کاری رو می شه انجام داد یا نه؟ فکر کنم بشه چون یکی از دوستام همین کار رو کرد ولی چون تو اکسس وارد نبود از پیشش قاطی شد. ولی راحت یه لیست باکس رو به یه تکست باکس ربطش داد و بعد از پیشش قاطی شد...
    بازم تشکر.
    سلام!
    اتفاقا این کار نسبتا ساده ایه : در قسمت Row Source لیست باکس یا کمبوباکس مورد نظر یک کوئری درست میکنیم ( در 2007 که خودش قسمت ساخت کوئری رو میاره و یا اصلا میشه عبارت SQL اون رو نوشت) به این طریق که در قسمت criteria فیلد مورد نظر، مثلا وارد میکنیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در انتها هم مثلا در قسمت On Got Focus در زبانه Events لیست باکس، دستور requery ( به شکل ماکرو در 2007) یا DoCmd.Requery (به صورت کد) رو اجرا میکنیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

wordist جان سلام

در برنامه اكسس تو همون صفحه اولش ودر قسمت general templates و در قسمت data base ده تا پايگاه داده تعبيه كرده .

حالا ميخام ببينم شما در مورد يكي از اون موارد ده گانه نمونه اي پر شده سراغ نداري كه اطلاعات رو بهش داده باشن يعني حاوي داده ها باشه و بعنوان يك مثال كاربردي ازش استفاده كنم اگه در مورد inventory control با شه كه خيلي عاليه

با تشكر

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام!
    اتفاقا این کار نسبتا ساده ایه : در قسمت Row Source لیست باکس یا کمبوباکس مورد نظر یک کوئری درست میکنیم ( در 2007 که خودش قسمت ساخت کوئری رو میاره و یا اصلا میشه عبارت SQL اون رو نوشت) به این طریق که در قسمت criteria فیلد مورد نظر، مثلا وارد میکنیم :

کد:
    در انتها هم مثلا در قسمت On Got Focus در زبانه Events لیست باکس، دستور requery ( به شکل ماکرو در 2007) یا DoCmd.Requery (به صورت کد) رو اجرا میکنیم.
    تشکر از جواب شما
    ولی من مثل اینکه کمی با این مورد (باز هم ) مشکل دارم. برای همین هم یه نمونه گذاشتم که شما زحمتش رو بکشید:
    کد:
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تشکر از جواب شما
    ولی من مثل اینکه کمی با این مورد (باز هم ) مشکل دارم. برای همین هم یه نمونه گذاشتم که شما زحمتش رو بکشید:
    کد:
    قراره توي ليست باكس چي نشون داده بشه و توي تكست باكس چي نوشته بشه؟ (آيا فيلد rank به طور اتفاقي در جداول، مشابه هم هستند؟)

(چيز كوچيكي كه ميخواستم بگم اينه كه اگه مايل بودبد مي تونيد فايل ها رو قبل از فرستادن، فشرده بكنيد، چون كاهش حجمشون قابل ملاحظه هستند.)

ممنون،

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام!
    قراره توي ليست باكس چي نشون داده بشه و توي تكست باكس چي نوشته بشه؟ (آيا فيلد rank به طور اتفاقي در جداول، مشابه هم هستند؟)

(چيز كوچيكي كه ميخواستم بگم اينه كه اگه مايل بودبد مي تونيد فايل ها رو قبل از فرستادن، فشرده بكنيد، چون كاهش حجمشون قابل ملاحظه هستند.)

ممنون،
    آها ببخشید من حواسم نبود. چون سرعت اینترنت من نسبتا خوبه، فکر می کنم که شاید مال همه همی جوریه ببخشید. این فشرده کردن رو همیشه فراموش می کنم.

در مورد لیست باکس: من می خوام که اسم تایپ بشه تو تکست باکس و تمام مشخصات طرف مطابق با همخوانی اون(مثل قبل گفتم مثلا دیکشنری نارسیس!) توی لیست باکس بیاد.
    کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی نیست که در غیاب wordist جان جواب مارو بده مثل AABB و محمد جان

چندتا ÷ست قبل یک سوال کردم

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

دوستان کسی نیست که در غیاب wordist جان جواب مارو بده مثل AABB و محمد جان

چندتا ÷ست قبل یک سوال کردم
    من که اکثرا از همون North Wind استفاده می کنم که رکوردهاش از قبلا پر شدند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آها ببخشید من حواسم نبود. چون سرعت اینترنت من نسبتا خوبه، فکر می کنم که شاید مال همه همی جوریه ببخشید. این فشرده کردن رو همیشه فراموش می کنم.

در مورد لیست باکس: من می خوام که اسم تایپ بشه تو تکست باکس و تمام مشخصات طرف مطابق با همخوانی اون(مثل قبل گفتم مثلا دیکشنری نارسیس!) توی لیست باکس بیاد.

اين هم از پاسخ ... اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم. (البته من اين بار از Text. تكست باكس استفاده كردم نه Value. ) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام!

اين هم از پاسخ ... اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم. (البته من اين بار از Text. تكست باكس استفاده كردم نه Value. ) :

سلام.
    تشکر از شما دوست خوبم.
    فکر کنم شما با آفیس 2007 کار می کنید. من با 2003 کار می کنم و وقتی که توی Row source لیست باکس می رم و شرط رو وارد می کنم از من می خواد که اون سیو کنم (این اولین عیبش).
    دیگه اینکه وقتی می خوام توی تکست باکس تایپ کنم، خود کیوری اجرا می شه(همونی که ازم برنامه خواسته بود که سیوش کنم!).
    باز هم تشکر از اینکه وقتتون رو واسه من می ذارید.
    یا حق.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    تشکر از شما دوست خوبم.
    فکر کنم شما با آفیس 2007 کار می کنید. من با 2003 کار می کنم و وقتی که توی Row source لیست باکس می رم و شرط رو وارد می کنم از من می خواد که اون سیو کنم (این اولین عیبش).
    دیگه اینکه وقتی می خوام توی تکست باکس تایپ کنم، خود کیوری اجرا می شه(همونی که ازم برنامه خواسته بود که سیوش کنم!).
    باز هم تشکر از اینکه وقتتون رو واسه من می ذارید.
    یا حق.
    حالا چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •