سلام.
تشکر از جوابتون. رو سه چهار تا جدول کوچیک کار کردم جواب داد ان شاالله که رو پروژهای حجیم تر هم جواب بده. روش کار می کنم خبرتون میدم.
راستی یه سئوال دیگه:
من یکی از دوستام با ویژیوال بیسیک یه دیتا بیس نوشته بود که آخرش بود. یعنی واقعا روش زحمت کشیده بود. یکی از خاصیتاش این بود که وقتی یه اسم رو توی تکست باکس تاییپ می کردی، هرچی مشابه اون بود تو یه یه لیست باکس نمایش داده می شد. مثل دیکشنری های معمول مثلا نارسیس.
حالا می خواستم بدونم که توی اکسس همچین کاری رو می شه انجام داد یا نه؟ فکر کنم بشه چون یکی از دوستام همین کار رو کرد ولی چون تو اکسس وارد نبود از پیشش قاطی شد. ولی راحت یه لیست باکس رو به یه تکست باکس ربطش داد و بعد از پیشش قاطی شد...
بازم تشکر.
سلام!
اتفاقا این کار نسبتا ساده ایه : در قسمت Row Source لیست باکس یا کمبوباکس مورد نظر یک کوئری درست میکنیم ( در 2007 که خودش قسمت ساخت کوئری رو میاره و یا اصلا میشه عبارت SQL اون رو نوشت) به این طریق که در قسمت criteria فیلد مورد نظر، مثلا وارد میکنیم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در انتها هم مثلا در قسمت On Got Focus در زبانه Events لیست باکس، دستور requery ( به شکل ماکرو در 2007) یا DoCmd.Requery (به صورت کد) رو اجرا میکنیم.