سپاس و درود فراوان بر پارسیان نیک پندار نیک گفتار ونیک کردار
سپاس و درود فراوان بر پارسیان نیک پندار نیک گفتار ونیک کردار
پشتیبان گیریش هم عالی و خوب میشه ازش پول درآورد backup
سلام
من چطوری می تونم نتیجه این جستجو رو توی یه جدول دیگه ذخیره کنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by delphi7; 15-03-2009 at 13:20.
داشتم جواب پست قبلی رو میدادم که دیدم ویرایش شده!(منظورم پستی هست که با پارامتر مشکل داشتید)
لطفا در صورت جواب گرفتن، یا جواب رو برای دیگر دوستان بذارید و یا کل پست رو ویرایش نکنید تا جواب داده بشه
برای این مشکل هم insert into رو جستجو کنید
ضمنا چرا کدها رو داخل تگ php میذارید؟ از تگ [ c o d e ] استفاده کنید
موفق باشید
سلام
چشم.لطفا در صورت جواب گرفتن، یا جواب رو برای دیگر دوستان بذارید و یا کل پست رو ویرایش نکنید تا جواب داده بشه
جستجو کردم :برای این مشکل هم insert into رو جستجو کنید
وقتی کدم رو به صورت بالا در می یارم جواب نمی ده .اگه می شه بازم راهنمایی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by delphi7; 15-03-2009 at 21:57.
شما یک فیلد رو insert میکنید، در حالی که تمام فیلدها رو در دستور select داریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اینکه کد رو تغییر دادم ولی هنوز ارور قبلی رو می ده :شما یک فیلد رو insert میکنید، در حالی که تمام فیلدها رو در دستور select دارید
اروری که می ده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Unterminated string
اگه کدی که نوشتم جاییش مشکل داره راهنمایی کنید ممنون می شم .(من اولین باره دارم از دستورات sql استفاده می کنم)
قبلا پیغام خطا رو ننوشته بودید، اما الان که نوشتید فکر نمیکنم پیدا کردن معنی Unterminated string در دیکشنری کار سختی باشه. این مشکلات زمان کامپایل رو با کمی تلاش خودتون میتونید حل کنید. مزیتش اینه که چندین ساعت منتظر نمیمونیدهنوز ارور قبلی رو می ده
من معنی این ارور رو می فهمم ولی بدلیل اینکه با دستورات sql آشنایی نداشتم دستورات رو درست بکار نمی بردم و هر کاری هم می کردم جواب نمی داد . الان هم مشکلم حل شد.قبلا پیغام خطا رو ننوشته بودید، اما الان که نوشتید فکر نمیکنم پیدا کردن معنی Unterminated string در دیکشنری کار سختی باشه. این مشکلات زمان کامپایل رو با کمی تلاش خودتون میتونید حل کنید. مزیتش اینه که چندین ساعت منتظر نمیمونید
باور کنید نوشتن چند خط راهنمایی اینقدرا هم وقت کسی رو نمی گیره.
Last edited by delphi7; 17-03-2009 at 01:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)