تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 53 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 529

نام تاپيک: آخرین انیمیشنی که دیدم

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Tarzan

در مورد پسربچه ایه که توی جنگل و بین گوریلها بزرگ میشه. دیگه خلق و خوش مثل اونا میشه تا اینکه یه عده به اون جنگل میان و ...

خب داستانش رو که اکثرا شنیدین. خیلی هم فیلم و کارتون از روش ساخته شده. پس فکر نمیکنم داستانش نقصی چندانی داشته باشه. در مورد ساختش هم، والت دیسنی هیچ وقت کم نمیاره!
    توصیه میشه.

امتیاز به داستان: 7
    امتیاز به سخت کارتون: 9

امتیاز کل: 8

Tarzan And Jane

در ادامه ی همین کارتون تارزان هست.
    داستانش خیلی هرج و مرج داره. از هر دری خواسته داستان اضافه کنه و فقط زمان کارتونش کم نیاد!!! یه سری داستان در مورد 2 نفره که میان تو این جنگل برای پیدا کردن الماس و آدمهای بدی هم هستن. یه تیکه جین میخواد واسه تارزان جشن سالگرد ازدواج بگیره. یه تیکه یکی از دوستای قدیمی جین میاد تو این جنگل که یه هدیه که به جین داده بود رو پس یگیره واسه... و یه تیکه هم 3 تا از دوستای جین میان ببینن جنگل چطوره!

کلا هرکدوم از این تیکه ها میتونس یه داستان باشه اما نمیدونم چرا اینجا Mp4 ش کردن!!! : دی ساختش هم مثل بقیه کارتونهای والت دیسنی نبود زیاد و انگار زیاد براش مایه نذاشتن.
    کلا توصیه نمیشه.

امتیاز به داستان: 1
    امتیاز به ساخت کارتون: 2

امتیاز کل: 1.5
    Last edited by frnsh; 22-11-2009 at 18:54. دليل: اضافه کردن متن پیوسته

2. 3 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض Les Triplettes de Belleville

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مادام سوزا پيرزني است كه براي شادي نوه ي يتيمش از هيچ كوششي دريغ نمي كند . سوزا كه از علاقه ي پسر كوچولو و غمگين به دوچرخه سواري مطلع مي شود براي او يك سه چرخه مي خرد ، پسرك بالاخره لبخند ميزند ... زمان مي گذرد و پسر كه در مسابقه توردوفرانس شركت كرده در ميانه راه ناپديد مي شود ، سوزا به كمك سگ گرد و وفادارشان در پي سرنخ ها سر از امريكا و شهري به نام بلويل درمي آورد ، يك جامعه آكنده ظلمت ! در اين راه سه دوست پيدا مي كند كه ...

داستان كاملا خطي است ، اما پايه ريزي حوادث و روند چينش آنها به همراه جزئيات و طرز بيان حاشيه ها شما را تا انتها با خود مي كشاند . فيلم جز در موارد معدودي فاقد ديالوگ است كه اولين ويژگي بارز و مثبت اثر بشمار ميرود چنان كه مخاطب در حين تماشاي فيلم دقت خود را صرف تجزيه مفاهيم نهفته در كاراكترها و حوادث داستان مي كند ، در اين راه موسيقي و صداگذاري انيميشن در بهترين حالت ممكن اجرا شده طوري كه نبود ديالوگ برايتان لذتبخش خواهد شد .

تضادي كه در طراحي منحصربفرد كاراكترها مي بينيم ، استفاده ي استعاره آميز از دوچرخه سواري حتي در ويترين يك مغازه ،‌ استفاده مناسب از فانتزي انيميشن بكمك جزئياتي در طراحي كه در نهايت زايد نخواهند بود ، تكرار هوشمندانه به همراه عناصر و مضاميني كه با توجه به موقعيت ها به خوبي ضميمه داستانپردازي شده يك روايت مستحكم و دلپذير را بوجود آورده كه به يك بار ديدن آن اكتفا نكنيم .

كليت انيميشن عالي است ولي شايد شاهكار نهايي از رويكرد فمينيستي اثر ضربه مي خورد ؛ مادربزرگ فداكاري كه از همان ابتدا پير است و حتي با بزرگ شدن پسر غمگين تغييري نمي كند سرآمد اين موضع هست . كاراكترهاي زن مثبت ، فداكار و پيروز در مقابله با مردهايي كه كاراكترهاي منفي داستان ، خشك و فاقد لطافت هستند ، حتي مردي كه قصد كمك به پيرزن دارد هم روي اعصاب مي رود چون نيازي به كمكش نيست يا حتي راننده اي كه پيرزن با او مسير مسابقه پسرش را دنبال ميكند نياز به مديريت پيرزن دارد ! شايد يكي از دلايلي كه باعث شد انيميشن آقاي Sylvain Chomet در رقابت با انيميشن پيدا كردن نيمو در اسكار 2004 باز بماند علاوه بر نگاه تاريكش همين مقوله باشد . اضافه كنيد كه اين اثر مشترك فرانسه ، بلژيك ، كانادا و انگليس در زمان اكران به اختلافات فرهنگي بين فرانسه و امريكا دامن زد ، تا بيشتر به اين نكته برسيم كه يك انيميشن جهاني بايد زبان جهاني داشته باشد .

4. 11 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض "زندگی لیسیدن یه تیکه کاغذه که شاید یه وقتی توش شکلات پیچیده بودن" (حسین پناهی)

Ponyo on the cliff by the see

حالا بگذریم که اگه میخوایم احساس " بودن " بکنیم لیسیدن یه بستنی هم کفایت میکنه ولی برای تزریق زندگی تو رگ روزمرگی ملال آور دنیای پسا مدرنمون به یه چیز قوی تر احتیاج داریم. یه چیزی مثل کودکی زیبا و مثل هروئین قوی . این کاریه که سینما ، ادبیات و هنر در نقطه ی اوجشون برامون انجام میدن .یکی از این نقاط عطف واقعیت گریزی در پرده ی خیال که بر سفره ی سینما پیشکش میشود " پونیو " است

بدون اسپویلر:

پونیو باز هم یک شاهکار دیگر از کارگردان شهیر ژاپنی هیائو میازاکی است محصول 2008 و کشور ژاپن

در مورد یک پری دریایی کوچولو که با یه پسر بچه ، دوست میشه و بعد از اون دلش میخواد یه انسان باشه

باز هم بگذریم از اینکه چقد دیدن یه انیمیشن کشیده شده با دست به رسم دوران سفید برفی و سیندرلا زیباست یا چقد ذهن میازاکی میتونه ایده های فانتزی ولی وحشتناک تو خودش جا بده یا چرا این شخصیت های حاصل مداد رنگی اینچنین واقعی و جذاب از کار در اومدن یا چطور وقتی فیلم تموم میشه اصلا متوجه نشدید چطور زمان گذشته تا جادوگر انیمه های ژاپن به جای انیشتین بهتون ثابت کنه زمان یه کمیت نسبیه ...

اره از همه ی اینا بگذریم ....

ولی از یه چیز نمیشه گذشت ... فقط یه چیز . پونیو بعد از دوستی با ساسوکه عاشق انسان بودن شده .... و با این عشقش به انسان ، رسما تو صورت آدم نماهای دنیای کثیف ما تف میکنه ، شاید هم میازاکی داره به رخمون میکشه داریم به چی تبدیل میشیم ،....... نمیدونم . ولی اینو میدونم اگه یه پری کوچولو از ته هر دریایی بیرون بیاد و وارد هر کشوری بشه و با هر انسانی مواجه بشه چند دقیقه ای بیشتر نمیگذره که میره همون جایی که ازش اومده و حتی پشت سرش رو هم نگاه نمیکنه

ولی پونیو عاشق میشه
    چرا؟

چون این فقط یه فیلمه؟
    چون ساسوکه یه بچه یا یه استثنا بود ؟
    چون اینجا دنیای فانتزی است ؟
    چون پونیو شعورش نمیرسید ؟

نه مطمئن باشید جواب این ها نیست

جواب اینه : چون هنوز به ذات انسانیت ته مانده امیدی هست
    و این پیامی است که میازاکی با قدرت به صورت مخاطبش میکوبد

6. 11 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

10 فیلم انیمیشنی The Number 9

سلام .

آخرین فیلمی که دیدم The Number 9 بود ... واقعا عالی بود . یه فیلم انیمیشنی هست .
    کلش اینه که یه آیه تو قرآن هست که خدا می فرماید : نفخ من روحی (یعنی از روحم در او (انسان) دمیدم ) ... حالا این خارجکی ها اومدن یه انیمیشنی به نام The Number 9 درست کردن که این شماره ‎ی 9 روبوتی هست که یه دانشمند اونو ساخته .
    البته قبل از همه چیز استغفرا... ! اون دانشمنده که این روبوت های کوچیک رو بادستای خودش ساخته ، بهشون از روح خودش داده و اونا با روح این یارو دانشمنده زنده هستند و فکر میکنند و ... .
    جهان در شرف نابودی هست و انسانها هم منقرض شدند چون در زمان اون دانشمندی که این روبات های کوچیک رو ساخته ، شخصی به مانند هیتلر بوده که بر جهان حکمرانی کرده (همون طاغوتی که تو دین و زندگی هست ! ) و با زور از این مدل دانشمندا خواسته که یک رباتی بسازند که این ربات ، ربات های جنگنده ی دیگری رو با فکر خودش و بدون نیاز به هیچ بنی بشری بسازه ! و البت این کار هم میشه و دانشمندان با زور هیتلر زمانه ‎ی خودشون این ربات غول رو میسازند که این ربات هم ربات های دیگه رو بدون نیاز به سایر دانشمندان میسازه ! و صد البته از این ربات بر ضد نسل بشریت عمل میکنه و اونا رو منقرض میکنه !

یکی از این دانشمندا میاد و همانطوری که گفتم 9 تا روبوت کوچیک میسازه که برای هرکدوم شمارشون رو ، روی نامشون قرار میده و آخرین روبوتی که میسازه همین Number 9 هست ! که بعد از دمیدن روح خودش یارو دانشمنده هم میمیره ( چون دیگه به 8 تا روبوت قبل از روبوت 9 روح داده ، دیگه واسه بدبخته هیچی نمیمیونه که ! و جان به جان میده و تسلیم میکنه ! )

این روبوت های کوچیک که هر کدوم پراکنده هستند به نحوی هم دیگر رو پیدا میکنند و علیه اون روبات بزرگی که ربات های جنگنده میسازه قیام خونین میکنند و آخر از همه نابودش میکنند . و فیلم به مانند بسیاری از فیلم ها به خوبی و خوشی به پایان میرسه !

خیلی فیلم خوبی بود ، توصیه میکنم شما هم حتما ببینیدش ، انیمیشنش عالی هست البته برای این دور و زمونه (سال 2009) چون که حتما اگر خدا بخواد سال های بعد بهتر از اینا رو هم میبینیم !

خوب دیگه تا اینجا کل خلاصه فیلم رو ، روو کردم ! ولی جاهایی که دیدنی رو به دست خودتون واگذار میکنم !

اندازه ی فیلم برای مصارف خانوادگی یک دی وی دی !
    در ضمن برید حتما زبان اصلیش رو گیر بیارید ! ....

موفق باشید

8. 7 کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مری و مکس MARY & MAX

خب من رفته بودم که چند بازی از خدمات کامپیوتری سر کوچمون بخرم ( MW2 , AC1 , FC2 ) که چشمم به این انیمیشن افتاد که اتفاقا زیرنویس فارسی بود .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تاپیکشو توی همین انجمن خوندم .
    مری یه دختر بچس که یه روز اتفاقی اسامی مردم نیویورک رو توی یه فروشگاه که مادرش توی اون دزدی میکنه رو پیدا میکنه .
    از قضا دختره مکس رو انتخاب میکنه و شروع به نوشتن نامه ای با موضوع ( آیا بچه ها توی لیوان ها آبجو بدنیا میان ؟> ) و ... .

من زیاد کارتون میبینم
    از کارتون های خمیری هم خیلی خوشم میاد .
    از شخصیت به هم ریخته ی مکس خیلی خوشم اومد ، از خاطراتش ، از شغلایی که عوض کرد
    مخصوصا اونجایی که فک میکنه یه ادم فضاییه ...

8.0

10. 5 کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

انیمیشن A Matter Of Loaf & Death

محصول 2008

به کارگردانی Nick Park (نابغه است این بشر!)

داستان : والاس و گرومیت یک نانوایی باز کرده اند! نانوایی با دستگاههای پیشرفته و نانهای عالی. کار نانوایی بالا میگیرد و والاس و گرومیت حسابی سرگرم اداره ی نانوایی میشوند. در این میان گرومیت با دقت اخبار مربوط به ناپدید شدن اسرار آمیز نانواهای شهر را پیگیری می کند و سعی دارد در این رابطه به والاس نیز هشدار بدهد. اما والاس درگیر یک ماجرای عاشقانه شده است و بیشتر از آن در گیر عشق خانمی به نام پیلا بیکول Piella Bakewell شده است که بتواند به نگرانی های گرومیت اهمیت بدهد...

امتیاز من 7 از 10

12. 6 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Cloudy with a Chance of Meatballs محصول 2009
    ( ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی!)

داستان :

یک مخترع که اختراعات‌اش تا به حال بیشتر مایه دردسر بوده است در جایی زندگی می‌کند که غذای اصلی‌شان ماهی ساردین است و او دستگاهی اختراع می‌کند که آب را به غذا تبدیل می‌کند این دستگاه بر اثر اشتباهی بالای آسمان شهر قرار می‌گیرد و غذا بر سر مردم شهر می‌بارد اما ...

این انیمیشن نکاتی درباره رسانه‌ها، ژنتیک و روابط پدر و پسر و زیاده‌خواهی بشر و چاقی داشت که خیلی جالب بود!

یک انیمیشن خلاق، زیبا و دارای پیام و فانتزی

امتیاز من : 8 از 10

چند تا عکس از این انیمیشن را آپلود کردم :

]

14. 5 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Pom Poko 1994

محصول استودیو جیبلی - ایسائو تاکاهاتا

گروهی از راکن ها که توی یه جنگل زندگی می کنن با شروع برنامه های گسترش شهرسازی انسانها احساس خطر می کنن و سعی می کنن با این کار آدمها مقابله کنن
    سلاح اونها توی این کار اینه که تمرین می کنن که خودشونو به هر شکلی در بیارن
    همونطور که می دونید ژاپنیها اعتقاد دارن بعضی حیوانات مثل راکن و روباه خودشونو می تونن به هر شکلی دربیارن

این فیلم مربوط میشه به زمانی که تازه ژاپنیا یادشون افتاده بود محیط زیستی وجود داره که اونو با حیوانات دیگه هم شریک هستن
    من یادم میاد وقتی 7-8 سالم بود توی تلویزیون هم یه فیلم ژاپنی با مضمون محیط زیست پخش شد که حیوونا میتونستن حرف بزنن

با وجودی که این یه کار کاملا شعاری بود، ولی شعاری بودنش خیلی تو چشم نمیاد و تو ذوق نمی زنه
    داستان فیلم دقیق و حساب شده و خیلی تاثیر گذاره ، هر چند که فکر می کنم زمان حدود دو ساعته ش یه کم زیاده.
    یه چیز غیر عادی و خاص دیگه در مورد فیلم اینه که فیلم شخصیت خیلی تو چشم و قهرمانی نداره، و کل گروه راکنها قهرمان هستن
    فقط یکی دو تا از راکنها رو با اسم میشناسیم و روی اسمشون تاکید میشه، ولی با ادامه مشخص میشه که اونها هم چندان قهرمان نیستن.

در کل کار جالب ،سرگرم کننده و تفکر برانگیزی بود.
    از Imdb با 3500 رای ، 7.5 گرفته. من هم همونو تایید می کنم!

16. 6 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض فیلم دیدنی عصر یخبندان - Ice Age - III

Ice Age 3 : Down of the Dinosaurs
    آخرین انیمیشی که دیدم همین Ice Age(عصر یخبندان) نسخه‎ی سش و ویرایش سفر به اعماق زمین(پایین تر از زمان دایناسورها) بود . واقعا فیلم خوب و دیدنی هست .

محتوای مخفی: ریز داستان 

شاید اکثر شمایی که این مطلب رو میخونید به خوبی به داستان این فیلم آشنایی داشته باشید . به هر حال : اول فیلم مثل نسخه‎های قبلی با اون سنجاب(ما قبل تاریخی) شروع میشه که (قسمت خنده و باحال فیلم هم همین سنجاب و عشق به فندقش هست !) البته در این نسخه این سنجاب هم تنها نیست و یک جنس مخالفش هم توی این دنیا زیست میکنه ... اون جنس مخالف - که دیدن سکانس های باحالش رو به خودتون واگذار میکنم - با حیله‌های زنونه پدر این سنجاب جنس مذکر رو درمیاره ... ! ...
    ماجرا از این قراره که بعد از اینکه در نسخه‌های قبلی این فیلم مندی(ماموت بزرگه) و سید(همونی که ناقص الخلقه است ، چشاش این وریست !) و دیه‌گو (همون ببر ماقبل تاریخی) با هم آشنا میشن و سختی‌های مراحل رو میپیمایند تا به این جا میرسند و در این نسخه (III) به خوبی و خوشی فیلم شروع میشه .

مندی صاحب زن و بچه شده و سید و دیه‎گو موندن تک تنها تو این دنیای بیرحم ! ...

توی این قسمت سید که میبینه مندی صاحب کاشانه شده فکر میکنه که دیگه تنهاست و دچار بیماری خانمان‌سوز افسردگی میشه ! ... همسر مندی خانوم ماموته الی ! باردار هست و میخواد بزاد !به خاطر همین اونا دوتایی (مندی و الی معشوقه) میان و برای بچه‎ی آیندشون خونه و اتاق و از این چور قرطی بازاری‌‎ها میسازن ! ...البته در اینجا دو شخصیت جالب و خندار هستند که هر دوتا برادرند (برادر موشی) که اینا هم واسه‎ی خودشون داستانی دارند که در نسخه‎ی (II)ی این فیلم همراه الی معرفی شده‎اند ؛ در واقع این دوتا برادر، برادر ناتنی الی خانوم هستند ! ....
    سید هم رفته پی کار خودش و میخواد ادای باباها و مامانا رو دربیاره ... وقتی که به جایی میرسه تو یه گودالی بزرگ(محل زندگی اژدها) سه تا تخم اژدها میبینه، اونا رو با خودش با زور برمیداره و به خیال خودش شده مادر این تخم ها و روشون شکلک مکلک میکشه که مشخص بشه اینا واقعا بچه‌هاش هستند ! البته مادر این تخم اژدهاها آس و پاس از این ماجرا بیخبره !
    بعد از مراقبت‎های ویژه سید از تخم‎ها ، بعد از چند روز تخم‎ها شکسته میشه و بچه اژدهاها درسته میان بیرون ... سید هم میخواد ادای مامانارو دربیاره و میره براشون غذا مذا میاره و آموزش و تربیتشون رو بر عهده میگیره ! ولی بعد از چندی اینا (بچه اژدهاها) که گوشت خوار هستند احساس گرسنگی و کسالت میکنند و در چندتا سکانس هم میان همه‎ی منطقه‎‌ی مسکونی سید و مندی و دیه‎گو و تر و طایفه‎اش رو بهم میریزن ! توی این هیری ویری مامان بچه اژدهاها سرو کلش پیدا میشه و دِ بیا فرار ! مامان اژدها به دنبال بچه‎هاش روونه این منطقه شده و سید در پس دادن بچه‎اژدهاها به مامانشون مقاومت میکنه و بعد این مامان اژدهاهه هر سه بچشو همراه سید میگره و به همون گودال خودش میبرتشون ! مندی و زنش و برادر موش‎ها و دیه‏گو، همه با هم برای نجات سید به دنبال مامان اژدهاهه میرن تا جایی که به یک دخمه‎ای میرسند که توی این دخمه یک دنیایی ماوای دنیای بالای سطح دریا هست که همه‎ی موجودات و جک و جونورهای اینجا چندین برابر بزرگتر از این ماموت و امثالهم است ! که تازه داستان در اینجا شروع میشه !!!!
    قسمت بعد از اینجا رو بهتره که خودتون ببینید ولی خلاصه‎ی این قسمت رو روو کنم : توی این قسمت یک شخصیت انیمیشنی جدید به نام باک (که کاراکترش واقعا باحاله)میاد که عمری هست توی این دنیای جدید زندگی میکنه و چشم چپش هم به خاطر جنگ جهانی دوم از دست داده ... اون هم واسه‎ی خودش یه داستانی داره ... بعد از اینکه میاد مندی و دیه‎گو و دوستاش رو از دست حیونات این منطقه نجات میده با اونها همراه میشه تا هم به هدف خودش برسه و هم سید رو از دست اون اژدهاهه نجات بده !
    باک دشمنی خونین با "رودی" داره ... رودی هم یه اژدهای بسیار بزرگ و پیر هست که سالها با اون(باک) دشمنی داشته و همه‎ی حیونات این دنیای ماورا هم ازش میترسن ! ... بعدا بیننده میفهمه که چاقویی که در دست باک هست ،یکی از دندون‎های رودی هست ! که باهاش جنگیده و این غنیمت جنگی رو بدست اوورده !
    اینا که ماجرا جویی میکنن ، خانم الی که بارداره حوس زاییدن میکنه و توی مسیر نجات سید میزاد ولی در زمان زاییدن دایناسورهای کوچولوی موزی‎ای میخوان مندی و دیه‎گو و الی رو بخورند که با همکاری دیه‎گو و کشتن اون دایناسورهای کوچولوی موزی ، بچه صحیح و سالم به دنیا میاد و مندی و دیه‎گو هم خشحال میشن؛ البته بچه دختر ازاب درمیاد ! و مامان بچه‌ماموته اسم بچشو پیچز (Peaches=هلو) میزاره ....
    آخر به رودی میرسن ولی نمیتونن اونو بکشن ، بعد مامان بچه اژدهاهه (که احتمالا همسر رودی بوده باشه) به دلایل مشکلات خانوادگی و زنانشویی (اونم من احتمالش رو میدم) که با رودی داشته ... اونو هل میده و به یه دره‌ای میندازه ... و بعد به خوبی و خوشی سید نجات داده میشه و بعد از خداحافظی همه بر میگردند ... ولی باک که عمری هست که توی این دنیای ماورا زندگی میکرده با اونا بر نمیگرده و کارهای تکمیل نشده‎ی زیاد دیگری داره ... بعد هم مسیر رفت به این دنیا بسته میشه ...
    البته در میان این قسمت‌ها اون سنجاب و معشوقه‌اش هم به شیوه‌ی فندقی از هم جدا میشن .

و تمام .... !!!!!

من که خودم این فیلم رو از روزهای اول انتشارش تا الان چند باری هست که دیدم ! واقعا انیمیشنی عالیست ... از نسخه‎ی یکش تا الان کم نیورده ... من که خیلی از این فیلم خوشم میاد .

در ضمن حتما اگه بار اول میبینید ... زبان اصلیش رو گیر بیارید ... یا همراه زیر نویس فارسی !

دوبله فارسیش خیلی خوب نیست ... ولی دوبلورها شخصیت‌های مندی ، الی ، سید رو فقط خوب دوبله کردند ... مابقی شخصیت‎های دوبله شده ، چندان مایه‎ای ندارند !
    از انصاف نگذریم ... واقعا دوبله‎ی فارسی نسخه‎ی یک(I) عصر یخبندان عالی بود ... هم سیدش هم مندی و هم دیه‎گو ...

امتیاز هم از 10 ، نه و بیست و پنج هست : 9.25

توصیه میشه گیربیاریدش و خونوادگی با هم دور هم بشینید و از این انیمیشن فیض ببرید .

تعداد دیسک برای مصارف خانوادگی : یک DVD البته واسه کسایی که میخوان با کیفیت ببیننش DVD 9اش هم وجود داره ...
    Last edited by قاهر - Gahir; 07-12-2009 at 15:11. دليل: دستت درست ، منم ویرایشش کردم !

18. 2 کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Ice Age 3 : Down of the Dinosaurs
    [RIGHT]
    توصیه میشه گیربیاریدش و خونوادگی با هم دور هم بشینید و از این انیمیشن فیض ببرید .
    تعداد دیسک برای مصارف خانوادگی : یک DVD البته واسه کسایی که میخوان با کیفیت ببیننش DVD 9اش هم وجود داره ...
    سلام
    من که این کارتون رو قبلا با دقت دیده بودم با نوشته ی شما یکبار کنکوری مرور کردم تصور نکنم دیگه نیاز باشه کسی این کارتون رو گیر بیاره "فیض بردن" که جای خود داره

20. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •