یه مشکل
من گوشیم 6630 هست.
پروداکت کدشو عوض کردم، وقتی تو سایت نوکیا پروداکت کد رو میدم آپدیت جدید رو نشون میده ولی وقتی تو برنامه Nsu چک میکنه، میگه آپدیتی برای گوشی شما وجود نداره!!!
یه مشکل
من گوشیم 6630 هست.
پروداکت کدشو عوض کردم، وقتی تو سایت نوکیا پروداکت کد رو میدم آپدیت جدید رو نشون میده ولی وقتی تو برنامه Nsu چک میکنه، میگه آپدیتی برای گوشی شما وجود نداره!!!
مطمئنی پروداکت کد به درستی عوض شده؟ با nss چک کن ببین همونیه که گذاشتی!
سلام دوستان عزیز
من n70 دارم الان چند ساله
تقریبا چند هفته ای هستش که خراب شده
وقتی باهاش کار می کنی هنگ می کنه
بعضی وقت ها reset می شه
از باطریشم نیست . تازگی از internet هم update کردمش . همین version جدیدشو اما خوب نشد
سئوال کردم میگن باید گوشی کاملا پاک بشه بعدا version جدید انتقال پیدا کنه
گیر کردم خراب
اگر کسی میتونه به من کمک کنه خیلی ممنون میشم
منتظر هستم
خیلی ممنون
از اين ارورها زياد ميده...از اين جوابا هم زياد دادم..
برنامه اپديتر رو دوباره نصب كن...دوباره سعي كن..ارور بيخود ميده
تو در حقيقت گوشيتم فلش كردي درست نشده...ببر موبايليها برات درست كنن
رفتم
میگه باید erase بشه دوباره نصب بشه
نمیشه خودم درستش کنم
DJ-mamal جان جواب سوالمو ندادي ورژن گوشيم 1.0633.18.01 هستش چي كار بايد بكنم؟به سايت چه كدي بدم كه قبول كنه؟در ضمن يه سوال ديگه هم دارم گوشيم گارانتيش اتصالات هستش ببرم اونجا آپديت ميكنن؟
شعر گفته...اينجا هم جاي حل مشكلت نيست..آپگريد كردي درست نشده..مشكلتو تو انجمن مطرح كن
صفحه اول تاپيك رو بخون..برو قسمت نحوه تبديل به اديشن هاي ديگر....اونجا روش عوض كردن پروداكت كد گوشي رو گفتم...هر موقع اماده بودي بگو بهت كد بدم
اصلا هم سمت گارانتي نرو كه ميچاپنت!
یه سوال! اگه من فایل آپدیتم رو که روی هارد ذخیره شده و برای پروداکت کد فارسی دانلود شده رو بخوام برای یک گوشی با پروداکت کد دیگر استفاده کنم چی میشه؟
دوستان این دکمه get it کجاست ، نرم افزار رو باید از کجا دانلود کنم ؟؟؟
درست شد!
پروداکت کد رو عوض کردم و آپگرید شد.
الآن Mplayer رو روی گوشیم دارم. نیمچه موزیک ادیشن شد. ولی خیلی بهتر از قبل شد گوشیم.
متشکرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)