با عرض سلام یک سوال داشتم نرم افزار پیدا کردن user name و password شرکتهای ارایه دهنده یisp را میخاستم و اگر هم اموزشش را هم داشتین برام بزارید ممنون
______
با عرض سلام یک سوال داشتم نرم افزار پیدا کردن user name و password شرکتهای ارایه دهنده یisp را میخاستم و اگر هم اموزشش را هم داشتین برام بزارید ممنون
______
salam mikhastam bedunan chejuri mishe email ro hak kard montazere javabam thank you very much
عزیزم فارسی تایپ کن![]()
transit جان
بايد به طرف يه تروجان بدي تا رو سيستمش اجرا كنه بعد يوزر و پس واست مياد...
نرم افزار كه زياده ولي خب ديگه خيلي خيلي كم مورد استفاده قرار ميگيرهبا عرض سلام یک سوال داشتم نرم افزار پیدا کردن user name و password شرکتهای ارایه دهنده یisp را میخاستم و اگر هم اموزشش را هم داشتین برام بزارید ممنون
يكي بخاطر اينكه وقت گير هست
يكي بخاطر اينكه قديمي شده...
يا حق (:
با سلام
چرا من هنگام کار با fake mail وقتی ایمیل مورد نظرم را می نویسم با error های 501 و 502 مواجه می شوم اصلاً کسی به بگه که نحوه استفاده از دستورات برای فرستادن چه جوریه
خواهشاً اگه یک راهنمایی خیلی مختصر هم بلدید بفرمایید
با تشکر از همه
یاهو اجازه ی این کارو نمیده![]()
سلام.
من نمیدونم چرا نتونستم موضوع جدید باز کنم!!!
و پیغامی مبنی بر اینکه این نام کاربری نمی تواند موضوع ایجاد کند و مختص مدیران می باشد دریافت کردم
بگذریم.
می خواستم 1 روش توپ بگم که چه طور می تونید پسورد هش شده admin بعضی از سایتها را تو 10 ثانیه بزنید
ولی فکر کنم اگه بگم من را از این سایت اخراج کنن
می دونید چرا؟؟
چون دقیقاً پسورد ادمین همین سایت در میاد
اینم پس ادمین سایت P30WORLD.com
979d650ffa4e6787555df14f38641f94
مدیر این سایت لطفاً این کد را با پسورد خودش به روش MD5 چک کنه تا به راست بودن حرفم برسه
با تشکر![]()
ایول با چه روشی؟سلام.
من نمیدونم چرا نتونستم موضوع جدید باز کنم!!!
و پیغامی مبنی بر اینکه این نام کاربری نمی تواند موضوع ایجاد کند و مختص مدیران می باشد دریافت کردم
بگذریم.
می خواستم 1 روش توپ بگم که چه طور می تونید پسورد هش شده admin بعضی از سایتها را تو 10 ثانیه بزنید
ولی فکر کنم اگه بگم من را از این سایت اخراج کنن
می دونید چرا؟؟
چون دقیقاً پسورد ادمین همین سایت در میاد
اینم پس ادمین سایت P30WORLD.com
(خودم حذفش کردم!)
مدیر این سایت لطفاً این کد را با پسورد خودش به روش MD5 چک کنه تا به راست بودن حرفم برسه
با تشکر
اگه درست باشه که عالیه.
شر و ور زیاد میگی
سلام مجید جان
واقعا خسته نباشی خیلی آموزشت خوب بود
بهت تبریک میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)