سلام
ممنون
چشم اونا رو هم بررسی میکنم و عوض میکنم
رضا مدیر انجمن(Elfin-D) قوانین رو طوری تنظیم کرده که مواردی که کاربرد دارن استیکی بشن
و اگرنه کلوپ ها باید استیکی میشدند
اما اگه تونستم این کار رو هم میکنم
امر دیگه ای نیست
ممنون
سلام
ممنون
چشم اونا رو هم بررسی میکنم و عوض میکنم
رضا مدیر انجمن(Elfin-D) قوانین رو طوری تنظیم کرده که مواردی که کاربرد دارن استیکی بشن
و اگرنه کلوپ ها باید استیکی میشدند
اما اگه تونستم این کار رو هم میکنم
امر دیگه ای نیست
ممنون
سلام
بچه ها خانومم يه گوشي داشت همين u600 از تاكسي كه پياده شديم افتاد رو زمين البته آبم جمع شده بود اغتاد تو آبها بعد 5 دقيقه صفحش شطرنجي شد من همون اول فكر نميكردم آب سريع نفوذ كرده باشه چون زياد تو آبها نرفت
به هر حال برديمش پيش يه تعمير كار طرف تونست صفحه شطرنجي رو درست كنه ولي گوشي هي ريست ميشد بعد بردمش نمايندگي اونا هم نتونستن درست كنن يه 2 جا ديگه بردمش همه ميگن درست نميشه
حالا به نظر شما درست ميشه يا نه؟
سلام دوست عزیز ...
من حدود 3 سال پیش یه گوشی سامسونگ مدل P510 داشتم که جای شارژش آشغال رفته بود و سوکت شارژر توش نمیرفت , اومدم یه چیز آهنی کردم محل شارژ آشغالو آوردم بیرون بعد به گوشی نگاه کردن دیدم خاموشه , دیگه هرکاری کردم وقتی گوشی روشن میشد هی خاموش میشد ... 1000 جا بردم میگفتم بردش خرابه ... از اونجایی که توی پکش یه باطری اضافه بود باطریو عوض کردن دیدم درست شد ...
شما هم باطری گوشیو عوض کرد ببین درست میشه ... اگه نشد اشکال از برد گوشی هستش ...
موفق باشی ...
سلام دوست عزیز ...
من حدود 3 سال پیش یه گوشی سامسونگ مدل P510 داشتم که جای شارژش آشغال رفته بود و سوکت شارژر توش نمیرفت , اومدم یه چیز آهنی کردم محل شارژ آشغالو آوردم بیرون بعد به گوشی نگاه کردن دیدم خاموشه , دیگه هرکاری کردم وقتی گوشی روشن میشد هی خاموش میشد ... 1000 جا بردم میگفتم بردش خرابه ... از اونجایی که توی پکش یه باطری اضافه بود باطریو عوض کردن دیدم درست شد ...
شما هم باطری گوشیو عوض کرد ببین درست میشه ... اگه نشد اشکال از برد گوشی هستش ...
موفق باشی ...
سلام دوستان،
چطوي ميشه با U600 پوشه (فولدر) ها رو يا چندتا فايل رو با هم با Blutooth فرستاد؟ يا نرم افزاري واسه اين کار هست؟
سلام حسین جان ....
اگه منظورت مثل گوشیهای نوکیا هست که همه فایلهارو با هم میفرسته که فکر نکنم بشه ( آخه این چه مزیتی داره ؟ حداقل توی گوشیهای سامسونگ میفهمی چندتا فایل فرستاده شده )
موفق باشی ...
سامسونگ جان(اسمت رو بگي ممنون ميشم) هنوز باطري گير نياوردم امتحان كنم اگه با باطري درست نشد چي اصلا احتمال داره درست بشه؟
سلام دوست عزیز ....
اگه با باطری درست نشد به نظر من احتمال خراب شدن برد گوشی هستش که فکر نکنم به این راحتی گیر بیاد ... باید سفارش بدی مایکروتل برات بیارن .... البته اگه از برد باشه ...
شما مایکروتل بردی ؟
سامسونگ جان ، مثلا بخواي يه فولدر که توش 100 تا عکس هست رو بفرستي، با سامسونگ بايد تک تک 100 تا عکس رو بزني Send via Blutooth ولي توي نوکيا (شايد با يه نرم افزار فايل اکسپلورر مخصوص سيمباين) يه بار ميزني فولدر رو واست ميفرسته.
با تشکر ...
-----------------------------((خداحافظ تا بعد از عيد (به دليل مسافرت رفتن )
))-----------------------------
میشه!!!!
وقتی یه بار روی فایل بزنی ، بعد گزینه ارسال با بلوتوث رو بزنی ، یه حالتی شبیه به mark میاره!!! که میتونی یک یا چند یا همه فایلها رو انتخاب کنی!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)