من قبلا میخوماستم این گوشیرو بخرم
چشمم رو گرفته بود
ولی بعدا زورم رو جمع کردم و 95 گرفتم
من قبلا میخوماستم این گوشیرو بخرم
چشمم رو گرفته بود
ولی بعدا زورم رو جمع کردم و 95 گرفتم
امکانات خوبی داره ولی از نظر ظاهر سادست
به قول دوستمون دگمه هاش هم که افتضاحه
این گوشی وN81 و 5700 بهترین cpu هارو دارن ....
با سرعت 369 !!!!
با سلام خدمت همه 6120 دارها.
من دو تا سوال ازتون داشتم
1-ورژن گوشي كه از طريق كد #0000#* مشخص ميشه چنده
2-gps data به چه درد ميخوره
با سلام خدمت دوستان
بالاخره ما هم 6120 دار شدیم ...
پنجشنبه یه دونه 6120 خوشگل با لیبل مجارستان خریدم
فقط من وقتی گوشی رو حالت سایلنت میذارم وقتی کسی به من زنگ میزنه فقط ال سی دی گوشی روشن خاموش میشه و ویبره کار نمیکنه ...
در ضمن چطور میشه از فلاش گوشی به عنوان چرغ قوه و برای فیلمبرداری استفاده کرد ؟
Last edited by DJ_IT_110; 26-01-2008 at 15:01.
مبارک باشه.
برای اینکه ویبره هم کار بکنه باید همینجور که گوشی رو حالت سایلنت هست بری توی
Settıng> Phone setting>General> Personalisation> Tone> و vibrating alert را روشن کنی!
البته از طریق profile هم می تونی بری.
متاسفانه از فلاش 6120 نمی شه به عنوان چراغ قوه و برای فیلم برداری استفاده کرد فقط موقع عکس گرفتن روشن میشه!!
راستی چند خریدیش؟ چقدر مموری روش بود؟؟؟
ضمن تبريك به دوستمون Dj -110 من هم 5شنبه بعد از كلي بررسي و مشورت 6120 خريدم . من ارزان ترين قيمتي كه گير آوردم 205000 تومان بدون گارانتي بود كه خريدم . ولي قيمتهاي مختلفي تو بازار بود . اكثرا بين 220 تا 240 هزار تومن قيمت ميدادند. نمايندگي اتصالات هم به قيمت 250تومان اين گوشي را ميفروشه.
در مورد دوستاني كه مايلند اين گوشي را بخرند بايد بگم كه به ضعيف بودن ويبره و كوچك بودن صفحه كليد دقت كنند . راستش در اين 2 مورد من خيلي راضي نيستم و توي جاهاي شلوغ نه صداي زنگش به گوش ميره و نه ويبره را ميشه حس كرد.
عزيزان كسي ميدونه فارسي ساز 6120 رو ميشه از كجا دانلود كرد؟
در مورد صدای زنگ تو جاهای شلوغ نمی دونم ولی گوشی 6120 ی که من دارم ویبره اش خیلی قوی هست و از خیلی از گوشی های دیگه ای که دیدم قوی تره به صورتی که قبل از این که زنگ بزنه اگر روی میز باشه چنان ویبره می زنه که صداش از زنگ زود تر به گوش می رسد.
حالا دو راه داریم:
1- یا گوشی شما ویبره اش اشکال داره و باید تعمیر بشه
2- گوشی من شانسی دارای ویبره قوی شده و بقیه گوشی ها ی 6120 اینجوری نیستند
3-گوشی های جدید تقلبی شدن و ضعیف ترند.. چون من همون اول که 6120 اومد تو بازار خریدمش ( 2 - 3 ماه پیش )
ولی احتمال اولی از همه بیشتره چون من تا حالا از کسی نشنیده بودم که ویبره این گوشی ضعیف باشه.
***دوستان کمک کنند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)