چی رفت کی رفت؟!!آره یه جورایی در حد بایرن نبود...
چقدر بی سرو صدا...حالا کجا رفت؟![]()
چی رفت کی رفت؟!!آره یه جورایی در حد بایرن نبود...
چقدر بی سرو صدا...حالا کجا رفت؟![]()
Last edited by jingool; 07-12-2007 at 18:48.
اگه دمیکلیس رو میزاشت هافبک دفاعی بازی به اسماعیل هم میرسید
بازکین بردی نبود
ولی دفاع فقط لوسیو
................
ده روسی چه خودشو گم کرده تا بایرن بهش پیشنهاد داده
رفتش هانوفرچی رفت کی رفت؟!!آره یه جورایی در حد بایرن نبود...
چقدر بی صرو صدا...حالا کجا رفت؟
اسماعیل که همش مصدوم بود به خاطر همون فروختنشاگه دمیکلیس رو میزاشت هافبک دفاعی بازی به اسماعیل هم میرسید
بازکین بردی نبود
بايرن به دنبال بازيكن زوريخ
اولي هوينس، مدير ورزشي بايرن مونيخ درصدد جذب ياسين چيخائويي، بازيكن تونسي تيم اف ث زوريخ است.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ چيخائويي، بازيكن 21 ساله اف.ث زوريخ سخت نظر بايرنيها را جلب كرده و آنها درصددند تا او را راهي مونيخ كنند. اين در حالي است كه اكثر تيمهاي تاپ بوندس ليگا مثل وردربرمن و هامبورگ نيز خواهان به خدمتگيري وي هستند.
پيرلو پيوستن به بايرن را تكذيب كرد
آندره پيرلو هافبك توانمند ميلان خبر پيوستنش به بايرن مونيخ را تكذيب كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هافبك طراح روسونري روز گذشته از طريق مطبوعات متوجه شد كه روساي بايرن او را در ليست خريد خود قرار دادهاند وي احتمال پيوستنش را به آليانتس آرهنا زير صفر دانست و جدايياش را از سن سيرو تكذيب كرد.
پيرلو ضمن ابراز خوشحالي كه يكي از بهترين باشگاههاي اروپايي وي را در ليست خود قرار داده گفت: من به جدايي از ميلان نميانديشم و قصد دارم همچنان در اين تيم بمانم.
قرارداد پيرلو با روسونريها تا سال 2009 اعتبار دارد.
بازیکن چه پستیه؟
بایدم خودشو گم کنه
من دوس دارم پیرلو بیاد
خیلی خوب میشه
البته هنوزم هیچ کس بالاک نمیشه![]()
متاسفانه مسولین بایرن پول خرج نمیکنن
حتما میترسن مثه دورتموند که خیلی خرج ورشکته بشن!!!!!!!!!!!!متاسفانه مسولین بایرن پول خرج نمیکنن
سیاست بایرن این نیستش.امسال هم استثنا این جوری خرید کردن.البته هوینس قبلا گفته بود که ما نمیتونیم حریف باشگاهای اسپانیایی و انگلیسی برای خرید بازیکن بشیم.البته کمی حق داره.اگر پول خوب میداد الان نیستلروی توی بایرن بود نه رئال.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)