جوملا فروم نداره
بايد جد اگانه و از سيستم هاي ديگر استفاده كنيد
مثل phpbb و smf
جوملا فروم نداره
بايد جد اگانه و از سيستم هاي ديگر استفاده كنيد
مثل phpbb و smf
آقا محسن خسته نباشی. ببحشید خیلی بهت زحمت میدم. آخه ما با همشهریامون تعارف نداریم.
من هم کامپوننت art form رو نصب کردم و کار میکنه. اصلا مشکل من بااین کامپوننت نیست. مشکل من با کامپوننت comment هستش. یعنی اگر این دو کامپوننت با هم روی یک سایت نصب شده باشند وقتی صفحه مربوط به فرم رو باز میکنیم ارور کامپوننت comment رو میده. قضیه ربط آقای گودرزیان به آقای شقاقیان هست.
سایت iranchina.com\main رو ببین و در اون عضو شو. در قسمت user menu برو به ترجمه نامه های بازرگانی. اونجا میتونی error رو ببینی.
ممنون
سلام
من اون يكي را هم نصب مي كنم
ببينم هردوش چطوري است
کسی کامپوننت Ajax News Rotator رو داره؟ سایتش پولیه....
سلام محسن جان.
جا داره يه خسته نباشيد بابت زحمات و کارهاي خوب و مفيد شما عرض کنم.
پس از سفارش شما مبني بر اينکه جوملا بهتر از سيستمهاي ديگه نظير وردپرس هست، من رفتم سراغ اين سيستم. حالا يک سوال دارم: من چجوري ميتونم فقط کاري کنم که جاي منوها و قسمت مطلب (Content) در قالبم عوض بشه؟
اگه ميخواهيد ببينيد، آدرسش اينه:
لطفا يک توضيح مختصر بديد. ضمنا هر فايلي از قالب که خواستيد را ذکر کنيد تا آپلود کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر فراوان. قربان شما، بابک.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پولي هست كه كسي نداره
ولي كامپوننت هاي ديگري بايد در زمينه آژاكس باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك جان !
ممنون،لطف دارين
اول اينكه ، حتما از ورژن انگليسي جوملا استفاده كن
چون ورژن انگليسي اش اصطلاحات سختي نداره كه نتوني از پسش بر بياي
ولي ورژن فارسي برخي جاها مشكل داره و ممكنه برات مشكل ساز بشه
در باره منوها ، احتمالا منظورت اين هست كه ، سمت راست سايت قرار بگيرند
براي اين كار ، به بخش مديريت ماژول ها و ماژول هاي كاربري برو ، هر ديته از منوها ،يك ماژول محسوب مي شوند . مثلا main menu منوهاي اصلي ،login ،rss reader و .....
قالب شما هم در فاير فاكس ،يك مقدار بهم ريخته است
اگر خواستي از جوملاي انگليسي استفاده كني، قالب فارسي را هم نصب كن ، اون وقت همه چيز فارسي است
موفق باشي
محسن
سلام محسن جون خسته نباشین اگه نکته هایی که واسه فارسی کردن قالب جولا هست بیان کنین ممنون میشم می خوام یه جوری کلی باشه می خوام یه جوری باشه که خودم به تنهایی بتونم هر قالبی رو فارس کنم با تشکر ویژه از آقا محسن
سعي مي كنم يك آموزش تا چند روز ديگه كه سرم خلوت شد بزارم
منم موافقم جناب محسن !!
آموزش فارسي سازي قالب تو سايت جملا هست ولي خيلي خلاصه كه به درد هيچكاري نميخوره !! نميشه !!
شما لطف كنيد خيلي كلي و همراه با عكس بذاريد تا همه دعاتون كنيم !!![]()
با سلام آقا محسن اگه بخوام جملا رو فارسی کنم به غیر از لنگویجها وادیت کردن فایلها چه کار دیگه ای باید انجام بدیم و نرم افزارهای مورد نیاز و ادیتور مورد نیاز چیه با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)