ببین عزیزم استقلال پرسپولیس بحثش فرق میکنه
ای دو تا رو با هم مقایسه نکن
بعد هم اون گزارشگر تمام مصاحبه هاش مغرضانه هست
ولی بازیکن ها چی ؟
به کسی حرفی زدند که بخوان نا سزا بشنون؟؟
ببین عزیزم استقلال پرسپولیس بحثش فرق میکنه
ولی بازیکن ها چی ؟
می گم هنوزم برام سواله چرا جباری بازی نکرده نکنه اختلاف افتاده بینشون
یه هافبک تمام عیار داره اونم معلوم نیست چرا بازی نمی کنه
خدا کنه حجازی نگه تشخیص دادم بازی نکنه
بهروز عزیز خداوکیلی خودمون اعصابمون به حد کافی داغونه دیگه تو داغونترش نکن
غلام پیروانی اصلا در حد استقلال نیست . ایشون فقط میتونه در تیمی مثل فجر موفق باشه که تا حالا هم بوده. ولی استقلال فجر نیست
اولا شما اول برید بیبنید اون حرفی که زده شده رو اصلا باید توی یه همچین جای یعنی توی فرم میگفتنببین عزیزم استقلال پرسپولیس بحثش فرق میکنه
ولی بازیکن ها چی ؟
واقعا حرفه زدن به اون زشتی رو هیچی نمگید حالا من یه چیزی گفتم اومدی سه پیچ گیر دادی به من
هیچم اون گزارشکر مغرضانه حرف نزد اگر اینجوریه آره یکی از بازیکنا حرف بد زد شما نشنیدی
بعدشم حالا چیه؟ نکنه شما از اقوام عباس مرادی یا مثلا از اقوام محمد حسین ضیایی یا شایدم عباسفر با اخلاق یا شایدم از اقوام المیر تولیا هستید
شرمنده دوست عزیز عنوان این تاپیک رو ببنید
من دیگه در این رابطه حرفی نمی زنم چون نه ربطی به این تاپیک داره و نه من انقدر بیکارم
موفق باشید
از اونجا که بحث کردن با شما فایده نداره
و مرغ شما یه پا داره دیگه ادامه نمیدم
چه شود بازی با پرسپولیس .......
انشاالله بازی بعدی رو می بریم فقط اتحاد
خوب وقتی توپ توی دروازه نمی ره دیگه باید چه کرد
با سلام
آقای حجازی شما چی از جون این استقلال می خاید بابا والا خیلی رو می خواد این همه نتایج بد بگیری بعد دوباره بگی حالا زمان می خواد پس این زمان کی می خواد برسه . حتما هفته بست و نهم دیگه هماهنگ میشه. به هواداران عزیز بگم که تا زمانی که آقای حجازی است همین آشه و همین کاسه این آقا از علم فوتبال هیچی نمیدونی . من از همون بازی دوم دیگه میدونستم این آقا هیچی بلد نیست . پس همون شعار میدم که حجازی حیا کن استقلالو رها کن.
هافبک استقلال دوباره مصدوم شد / پزشک استقلال وضعیت جباری را برای حضور در دربی مشخص می کند
مجتبی جباری به علت مصدومیت در لیست 18 نفره تیم فوتبال استقلال تهران برای دیدار با صباباتری قرار نگرفت.
به گزارش خبرنگارمهر، هافبک تیم استقلال که به علت مصدومیت از ناحیه زانو در تمرین روزگذشته این تیم، دیدار با صباباتری را از دست داد، شاید به همین دلیل دربی تهران را هم از دست بدهد.
بر این اساس قراراست پزشک باشگاه استقلال تهران فردا با انجام معاینات کامل روی زانوی مصدوم مجتبی جباری، مشخص کند که آیا این بازیکن به دربی بزرگ پایتخت خواهد رسید یا نه.
دیدارتیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس ازهفته نهم رقابت های لیگ برتر جام خلیج فارس روز 21 مهرماه و همزمان با عید سعید فطربرگزار خواهد شد.
لازم بذکراست جباری که در اردوی آماده سازی تیم ملی ایران در سوئیس پیش از آغاز مسابقات جام جهانی 2006 آلمان دچار پارگی رباط صلیبی پا شده بود، پس از یک فصل دوری از مسابقات هنوز به روزهای اوج خود بازنگشته است.
اینم برای دوستانی که میگفتن چرا جباری نبود
مهاجم تیم فوتبال استقلال:
بیدقتی و بدشانسی دوعامل اصلی عدم نتیجهگیریهای استقلال است
سرویس: ورزشی - فوتبال
مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: هرچند كه مدافعان صبا باتری از بهترین مدافعان ایران هستند اما، این خط دفاعی نفوذ پذیر بود.
علی علیزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با ضربه پذیر خواندن خط دفاع صبا باتری اظهاركرد: مهاجمان استقلال بارها خط دفاع صبا باتری را آزار دادند و ثابت كردند كه میتوان از مدافعان این تیم به سادگی عبور كرد.
وی افزود: بیدقتی و بدشانسی دو عامل اصلی عدم نتیجهگیری استقلال است. اگر موقعیتهای بدست آمده را به گل تبدیل میكردیم، از این وضعیت رها میشدیم.
مهاجم استقلال درمورد تیم صبا باتری تصریح كرد: صبا باتری یك بازی پایاپای و نفس گیر را مقابل ما انجام داد. ما توقع چنین بازی را از آنها داشتیم، چون تیمی كه در ابتدای فصل در مكان دوم قرار میگیرد، مشخصا با برنامه بازی میكند.
علیزاده گل اول استقلال را كه از سوی داور مردود اعلام شد، صحیح دانست و یادآور شد: اعتراض به نحوهی داوری در شرایطی كه استقلال در آن به سر میبرد یك امر طبیعی است و داوران باید این شرایط را درك كنند.
وی ادامه داد: چون تیم ما با تمامی فاكتورهای لازم برای قهرمانی از جمله مهرههای كلیدی، مربی خوب، امكانات و غیره را داراست، فقط كافی است تا یك بازی پیروز شویم تا مجددا روی نوار موفقیت قرار گیریم.
وی در پایان با اشاره به بازی هفتهی آینده مقابل سپاهان گفت: سپاهان تیمی است كه در جام باشگاهها خوب نتیجه گرفته است و تمام تمركز خود را صرف آن كرده است، بنابراین ما میتوانیم از این موقعیت به خوبی استفاده كنیم و این تیم را شكست دهیم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)