تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 2376 اولاول ... 2127282930313233343541811315311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

دوست عزیز اون گزارشکر هست توی خبرگذاری جوان اونم یکی از اقوام ماست
    شما که انقدر عصای ادب دارید برید توی تاپیک پرسپولیس یعنی تاپیک خودتون بیبنید اونجا چی درباره اون گزارشکر گفتن که من موندم چطور کسی اون حرفو ویرایش نکرد یا چیزی بهش نگفت
    اون حرفی که زده شد صد برابر بدتر از چیزی هست که من گفتم
    بهتره شما که از بقیه در رابطه با حرف زدن ایراد می گیرد اول برید توی تاپیک خودتون بعد بیاید اینجا
    ببین عزیزم استقلال پرسپولیس بحثش فرق میکنه
    ای دو تا رو با هم مقایسه نکن
    بعد هم اون گزارشگر تمام مصاحبه هاش مغرضانه هست
    ولی بازیکن ها چی ؟
    به کسی حرفی زدند که بخوان نا سزا بشنون؟؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

می گم هنوزم برام سواله چرا جباری بازی نکرده نکنه اختلاف افتاده بینشون
    یه هافبک تمام عیار داره اونم معلوم نیست چرا بازی نمی کنه
    خدا کنه حجازی نگه تشخیص دادم بازی نکنه

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ناصر حجازي به درد تيم نمي خوره .

اي كاش غلام پيرواني مربي تيم بود .
    بهروز عزیز خداوکیلی خودمون اعصابمون به حد کافی داغونه دیگه تو داغونترش نکن

غلام پیروانی اصلا در حد استقلال نیست . ایشون فقط میتونه در تیمی مثل فجر موفق باشه که تا حالا هم بوده. ولی استقلال فجر نیست

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ببین عزیزم استقلال پرسپولیس بحثش فرق میکنه
    ای دو تا رو با هم مقایسه نکن
    بعد هم اون گزارشگر تمام مصاحبه هاش مغرضانه هست
    ولی بازیکن ها چی ؟
    به کسی حرفی زدند که بخوان نا سزا بشنون؟؟
    اولا شما اول برید بیبنید اون حرفی که زده شده رو اصلا باید توی یه همچین جای یعنی توی فرم میگفتن
    واقعا حرفه زدن به اون زشتی رو هیچی نمگید حالا من یه چیزی گفتم اومدی سه پیچ گیر دادی به من
    هیچم اون گزارشکر مغرضانه حرف نزد اگر اینجوریه آره یکی از بازیکنا حرف بد زد شما نشنیدی
    بعدشم حالا چیه؟ نکنه شما از اقوام عباس مرادی یا مثلا از اقوام محمد حسین ضیایی یا شایدم عباسفر با اخلاق یا شایدم از اقوام المیر تولیا هستید
    شرمنده دوست عزیز عنوان این تاپیک رو ببنید
    من دیگه در این رابطه حرفی نمی زنم چون نه ربطی به این تاپیک داره و نه من انقدر بیکارم
    موفق باشید

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

اولا شما اول برید بیبنید اون حرفی که زده شده رو اصلا باید توی یه همچین جای یعنی توی فرم میگفتن
    واقعا حرفه زدن به اون زشتی رو هیچی نمگید حالا من یه چیزی گفتم اومدی سه پیچ گیر دادی به من
    هیچم اون گزارشکر مغرضانه حرف نزد اگر اینجوریه آره یکی از بازیکنا حرف بد زد شما نشنیدی
    بعدشم حالا چیه؟ نکنه شما از اقوام عباس مرادی یا مثلا از اقوام محمد حسین ضیایی یا شایدم عباسفر با اخلاق یا شایدم از اقوام المیر تولیا هستید
    شرمنده دوست عزیز عنوان این تاپیک رو ببنید
    من دیگه در این رابطه حرفی نمی زنم چون نه ربطی به این تاپیک داره و نه من انقدر بیکارم
    موفق باشید
    از اونجا که بحث کردن با شما فایده نداره
    و مرغ شما یه پا داره دیگه ادامه نمیدم

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

چه شود بازی با پرسپولیس .......

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

انشاالله بازی بعدی رو می بریم فقط اتحاد
    خوب وقتی توپ توی دروازه نمی ره دیگه باید چه کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با سلام
    آقای حجازی شما چی از جون این استقلال می خاید بابا والا خیلی رو می خواد این همه نتایج بد بگیری بعد دوباره بگی حالا زمان می خواد پس این زمان کی می خواد برسه . حتما هفته بست و نهم دیگه هماهنگ میشه. به هواداران عزیز بگم که تا زمانی که آقای حجازی است همین آشه و همین کاسه این آقا از علم فوتبال هیچی نمیدونی . من از همون بازی دوم دیگه میدونستم این آقا هیچی بلد نیست . پس همون شعار میدم که حجازی حیا کن استقلالو رها کن.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

هافبک استقلال دوباره مصدوم شد / پزشک استقلال وضعیت جباری را برای حضور در دربی مشخص می کند
    مجتبی جباری به علت مصدومیت در لیست 18 نفره تیم فوتبال استقلال تهران برای دیدار با صباباتری قرار نگرفت.

به گزارش خبرنگارمهر، هافبک تیم استقلال که به علت مصدومیت از ناحیه زانو در تمرین روزگذشته این تیم، دیدار با صباباتری را از دست داد، شاید به همین دلیل دربی تهران را هم از دست بدهد.

بر این اساس قراراست پزشک باشگاه استقلال تهران فردا با انجام معاینات کامل روی زانوی مصدوم مجتبی جباری، مشخص کند که آیا این بازیکن به دربی بزرگ پایتخت خواهد رسید یا نه.

دیدارتیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس ازهفته نهم رقابت های لیگ برتر جام خلیج فارس روز 21 مهرماه و همزمان با عید سعید فطربرگزار خواهد شد.

لازم بذکراست جباری که در اردوی آماده سازی تیم ملی ایران در سوئیس پیش از آغاز مسابقات جام جهانی 2006 آلمان دچار پارگی رباط صلیبی پا شده بود، پس از یک فصل دوری از مسابقات هنوز به روزهای اوج خود بازنگشته است.
    اینم برای دوستانی که میگفتن چرا جباری نبود

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

مهاجم تیم فوتبال استقلال:
    بی‌دقتی و بدشانسی دوعامل اصلی عدم نتیجه‌گیری‌های استقلال است

سرویس: ورزشی - فوتبال
    مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: هرچند كه مدافعان صبا باتری از بهترین مدافعان ایران هستند اما، این خط دفاعی نفوذ پذیر بود.

علی علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با ضربه پذیر خواندن خط دفاع صبا باتری اظهاركرد: مهاجمان استقلال بارها خط دفاع صبا باتری را آزار دادند و ثابت كردند كه می‌توان از مدافعان این تیم به سادگی عبور كرد.

وی افزود: بی‌دقتی و بدشانسی دو عامل اصلی عدم نتیجه‌گیری استقلال است. اگر موقعیت‌های بدست آمده را به گل تبدیل می‌كردیم، از این وضعیت‌ رها می‌شدیم.

مهاجم استقلال درمورد تیم صبا باتری تصریح كرد: صبا باتری یك بازی پایاپای و نفس گیر را مقابل ما انجام داد. ما توقع چنین بازی را از آنها داشتیم، چون تیمی كه در ابتدای فصل در مكان دوم قرار می‌گیرد، مشخصا با برنامه‌ بازی می‌كند.

علیزاده گل اول استقلال را كه از سوی داور مردود اعلام شد، صحیح دانست و یادآور شد: اعتراض به نحوه‌ی داوری در شرایطی كه استقلال در آن به سر می‌برد یك امر طبیعی است و داوران باید این شرایط را درك كنند.

وی ادامه داد: چون تیم ما با تمامی فاكتورهای لازم برای قهرمانی از جمله مهره‌های كلیدی، مربی خوب، امكانات و غیره را داراست، فقط كافی است تا یك بازی پیروز شویم تا مجددا روی نوار موفقیت قرار گیریم.

وی در پایان با اشاره به بازی هفته‌ی آینده‌ مقابل سپاهان گفت: سپاهان تیمی است كه در جام باشگاه‌ها خوب نتیجه گرفته است و تمام تمركز خود را صرف آن كرده است، بنابراین ما می‌توانیم از این موقعیت به خوبی استفاده كنیم و این تیم را شكست دهیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •