گتوسو با میلان ۳ ساله بست.
ماشاللا به غیرتش. همه میگفتن میره ولی اون ثابت کرد که به تیمش که باهاش خیلی افتخارات داشت تعصب داره.
خدا کنه کاکا هم بمونه و به خاطر مسايل مالی نره.
گتوسو با میلان ۳ ساله بست.
ماشاللا به غیرتش. همه میگفتن میره ولی اون ثابت کرد که به تیمش که باهاش خیلی افتخارات داشت تعصب داره.
خدا کنه کاکا هم بمونه و به خاطر مسايل مالی نره.
زامبروتا:
من و رونالدينيو به ميلان مى رويم
«جان لوكا زامبروتا» مدافع ايتاليايى بارسلونا انتقال بسيارى از همتيمى هاى خود به ميلان را تكذيب كرد. زامبروتا گفت: «براى انتقال به ميلان اسامى زيادى مدنظر است.» وى افزود: «فقط من و رونالدينيو به ميلان مى رويم. گاليانى فقط ما ۲ نفر را لازم دارد و بارها مذاكره كرده است.» ملى پوش ايتاليايى در پايان افزود:« رونالدينيو مى تواند در ميلان آينده درخشانى داشته باشد. او بايد گذشته تلخ خود را فراموش كند. »
كاكا زير تيغ
بنا به اعلام باشگاه ميلان قرار است كاكا بازيكن سال جهان در برزيل تحت عمل جراحى زانو قرار گيرد.اين باشگاه در بيانيه اى اعلام كرد: اين بازيكن تحت عمل جراحى قرار مى گيرد اما طول درمان او در پايان جراحى مشخص مى شود. دكتر ژوزه لوييز رونكو پزشك تيم ملى برزيل مسووليت اين جراحى را بر عهده گرفته است.در پى اين خبر رسانه هاى برزيل گزارش دادند احتمالا اين ستاره برزيلى تا ۱۵ روز از ميادين فوتبال دور خواهد بود اين بدان معناست كه او ديدارهاى تيم ملى كشورش مقابل كانادا و ونزوئلا را از دست خواهد داد. او احتمالا ماه آينده نيز در ديدارهاى مقدماتى جام جهانى در خانه پاراگوئه و آرژانتين حضور نخواهد داشت.چندى قبل باشگاه ميلان اعلام كرده بود كه اجازه حضور در رقابت هاى المپيك را به اين بازيكن نمى دهد.اين بازيكن ۲۶ ساله در اين فصل بارها با مصدوميت مواجه شده است.
یوفا: "كارلو آنجلوتي" سرمربي ميلان تابستان جاري نهايت تلاش خود را به كار خواهد گرفت تا يك مهاجم گلزن را به تركيب تيمش اضافه كند.
به گزارش یوفا: روسونري در اين فصل در خط حمله مشكلات زيادي داشت و آماده نبودن مهاجمانش تاثير منفي زيادي روي عملكرد كلي تيم داشت.
رونالدو در بيشتر بازيهاي فصل آسيب ديده بود. اينزاگي پا به سن گذاشته و ديگر نميتواند مانند روزهاي جواني جنگنده ظاهر شود، هر چند هر زمان در زمين بوده گلزني كرده است.
"الكساندر پاتو" به دليل نرسيدن به سن قانوني نيمي از فصل را خارج از ميدان به سر برد و "آلبرتو جيلاردينو" نيز مهاجم مورد علاقهي سرمربي نبود.
آنجلوتي گفت: «براي فصل آينده نميخواهيم مشكل گلزني داشته باشيم. بسياري از امتيازهاي با ارزشي كه از دست داديم، به دليل همين مشكل بود كه در نهايت ما را از راهيابي به ليگ قهرمانان سال آينده بازداشت. قصد داريم يك يا دو مهاجم گلزن را به تركيب تيم اضافه كنيم تا خيالمان از بابت خط حمله آسوده باشد.»
گفته ميشود ميلان به چهار مهاجم ابراز علاقه كرده و قصد دارد حداقل يكي از آنها را به سنسيرو بياورد. "ديديه دروگبا"، "امانوئل آدربايور"، "ساموئل اتوئو" و "آمائوري" مهاجمان مدنظر آنجلوتي هستند.
ميلانيها با به خدمت گرفتن "متيو فلاميني" هافبك فرانسوي آرسنال و ارايهي پيشنهاد به "رونالدينيو" نشان دادند كه قصد دارند براي فصل آينده تغييرات زيادي در تيم بوجود بياورند. خريد يك مهاجم بزرگ ميتواند ميلان را به تيم پرفروغ سالهاي گذشته تبديل كند.
فاشیست جون خوشحالم که از بنی در اومدی و دوباره با خبرهای تازه ات اومدی.
من فکر کنم باید رونالدینهو و دروگبا رو بیارن
این آنجلوتی میمونه؟؟ ای بابا
Last edited by h_starboy; 24-05-2008 at 14:53.
سلام
من هم باهات موافقم
آره آنجلوتی موندنیه
مثل این که اگه خدا بخواد جبلا هم داره میره
خوبه میلان پنجم شد و الا دوباره مثل امسال میومد تو لیگ قهرمانان و 2 تا از ارسنال میخورد و حذف میشد
لا اقل تو یوفا میتونید به مراحل بالاتر بروید اگه به زنیت سنتپترزبورگ نخورین فک کنم ات یک چهارم بیاین بالا
خودمو نگه داشتم ...
واقعا چی باید گفت به این عده..
باید گفت: بیجنبه الاف![]()
دوست عزیز اینجا تاپیک طرفدارهای میلانه نه اونجایی که شما فکر میکنی ..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)