پیوستن دیه گو به یونتوس
پدر دیه گو و مدیر برنامه های این مهره فانتزی رسما از انتقال پسرش به یووه خبر داد و این پیوستن را تایید کرد. شش سال پیش به ایتالیا سفر کردم. از حضور پسرم در ایتالیا استقبال می کنم. دیه گو می تواند با پیراهن یووه بدرخشد. به هر حال برای او و تیم جدیدش ارزوی موفقیت می کنم.
میتوانید بگوید که چه روی داد ؟
می توانم بگویم که بله همه چیز حل شد و تمام شد. بهتر است بگویم که میان یووه و دیه گو همه مراحل انجام شد، صد در صد او یوونتوسی ست. در حال حاضر او وردربرمنی و یوونتوسی ست و اخر فصل تنها یوونتوسی .
مسولین وردربرمن نیز این توافق را تایید کردند ؟ کمی شبه در این زمینه دیده شد .
خوب من به عنوان مدیر برنامه ها این خبر را تایید می کنم. باید منتظر اعلام رسمی مسولین تیم المانی باشیم. این بخش همچنان رسما اعلام نکرده که امیدوارم زودتر خبر را اعلام کند.
قراردادی 4 ساله میان دیه گو و یووه ؟
در پایان فصل دیه گو راهی تورینو می شود و در باشگاه یووه قراردادش را امضا خواهد کرد. او تنها یووه را می خواهد و این باید روشن باشد که دیه گو تنها تیمی که به ان توجه می کند یوونتوس است.
اینتر و بایرن وجود ندارند ؟
نه به هیچ عنوان، با بایرن صحبتی نکردیم. هرگز صحبتی نبوده و دیه گو به این تیم علاقه ای ندارد. دیه گو به ایتالیا و حضور در این رقابت ها فکر می کند. در ایتالیا نیز به اینتر فکر نمی کند. دیه گو تنها و تنها یووه را می خواهد .
فراموش نکنید که دیه گو به خوبی میداند که بازی در کنار دل پیرو به چه اندازه ای زیبا و جذاب است. تصور می کنیم در کنار الکس و یووه توانایی های ارزنده او درخشان تر و ارزشمند تر نمایان شود.
منبع:j u v e n t u s .ir