تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 34 اولاول ... 212728293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

پیوستن دیه گو به یونتوس

پدر دیه گو و مدیر برنامه های این مهره فانتزی رسما از انتقال پسرش به یووه خبر داد و این پیوستن را تایید کرد. شش سال پیش به ایتالیا سفر کردم. از حضور پسرم در ایتالیا استقبال می کنم. دیه گو می تواند با پیراهن یووه بدرخشد. به هر حال برای او و تیم جدیدش ارزوی موفقیت می کنم.

میتوانید بگوید که چه روی داد ؟
    می توانم بگویم که بله همه چیز حل شد و تمام شد. بهتر است بگویم که میان یووه و دیه گو همه مراحل انجام شد، صد در صد او یوونتوسی ست. در حال حاضر او وردربرمنی و یوونتوسی ست و اخر فصل تنها یوونتوسی .

مسولین وردربرمن نیز این توافق را تایید کردند ؟ کمی شبه در این زمینه دیده شد .
    خوب من به عنوان مدیر برنامه ها این خبر را تایید می کنم. باید منتظر اعلام رسمی مسولین تیم المانی باشیم. این بخش همچنان رسما اعلام نکرده که امیدوارم زودتر خبر را اعلام کند.

قراردادی 4 ساله میان دیه گو و یووه ؟
    در پایان فصل دیه گو راهی تورینو می شود و در باشگاه یووه قراردادش را امضا خواهد کرد. او تنها یووه را می خواهد و این باید روشن باشد که دیه گو تنها تیمی که به ان توجه می کند یوونتوس است.

اینتر و بایرن وجود ندارند ؟
    نه به هیچ عنوان، با بایرن صحبتی نکردیم. هرگز صحبتی نبوده و دیه گو به این تیم علاقه ای ندارد. دیه گو به ایتالیا و حضور در این رقابت ها فکر می کند. در ایتالیا نیز به اینتر فکر نمی کند. دیه گو تنها و تنها یووه را می خواهد .
    فراموش نکنید که دیه گو به خوبی میداند که بازی در کنار دل پیرو به چه اندازه ای زیبا و جذاب است. تصور می کنیم در کنار الکس و یووه توانایی های ارزنده او درخشان تر و ارزشمند تر نمایان شود.
    منبع:j u v e n t u s .ir

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

امشب بازی حساسی با میلان داریم اگر یونتوس توی این بازی شکست بخوره مساوی با تغییرات گسترده در کادر مدیرت و مربیگری یونتوس.
    یونتوسی ها کجایید ؟؟؟؟؟ بابا بیایید نظر بدید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

بازی بدی نبود و یونتوس بازی قابل قبولی رو انجام داد. اما فکر نکنم باعث موندن رانیری در پایان فصل بشه.ولی ای کاش این دل پیرو زودتر میومد توی زمین.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

با اینکه طرفدار یووه-ام ولی یجورایی دوست داشتم میلان ببره چون اصلا دوست ندارم اینتر دزد قهرمان بشه!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

فصل بعد یونتوس انتقام میلان رو از اینتر میگیره و قهرمان کالچو میشه

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم امیدوارم سال بعد با تمام قدرت بدرخشه این رانیری هم باید بندازن بیرون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

باشگاه یوونتوس محروم شد

بر اساس رای کمیته ی ملی المپیک ایتالیا تیم یوونتوس در هفته ی سی و ششم رقابت های سری آ باشگاه های ایتالیا باید بدون حضور تماشاگران خود به مصاف آتالانتا برود.پس از مشکلات به وجود امده در دیدار تیم های یوونتوس - اینتر باشگاه یووه به یک جلسه محرومیت محکوم شده بود اما پس از فرجام خواهی این مساله به تعویق افتاد اما دیوان عالی پس از بررسی مدارک و شواهد موجود با فرجام خواهی باشگاه یوونتوس مخالفت کرد و محرومیت یک بازی بدون حضور تماشاگران را تصویب کرد.
    دیدار تیم های یوونتوس - اتالانتا روز یک شنبه ساعت 17:30 به وقت تهران برگزار خواهد شد.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

نیازمند تیمی با کیفیت بهتر هستیم

بوفن درواز بان یوونتوس اعتقاد دارد یوونتوس نیاز به تقویت جدی دارد تا بتواند فصل آینده با میلان و اینتر رقابت کند.شماره یک تیم ملی ایتالیا امروز در مصاحبه با کوریره گفته است مدیران یوونتوس به من قول تقویت تیم را داده اند.

" حقیقت این است که به این شکل ما نمی توانیم با میلان و اینتر رقابت کنیم.من فکر میکنم ما نیاز به بالا بردن کیفیت تیم خود داریم.مخصوصا در خط هافبک چون دیدیم وقتی زانتی و سیسوکو مصدوم شدند در چه شرایط سختی قرار گرفتیم."

"مثل وقتی اینتر بدون مایکون و زلاتان بازی می کند، فکر میکنم افت کیفیت تیم به وضوح قابل دیدن است.ما نیز برای بودن در کورس قهرمانی باید در سطح بالاتری باشیم."

بوفون روز گذشته در سایت رسمی خود عنوان کرد بعد از صحبت با الکان و مطمئن شدن از تصمیم مدیران برای بالا بردن کیفیت تیم، در یوونتوس خواهد ماند و قصد ترک کردن بانوی پیر را ندارد.

---

جذب کارلوس توز در حد یک شایعه ؟

پس از جذب دیه گو به نظر می رسد که بیانکونری در برابر خواسته تیفوسی هایش که خواستار تیمی قدرتمند و باشکوهند به جذب توز ستاره 25 ساله شیاطین سرخ نظری مثبت دارد. کارلوس البرتو توز که همراه این تیم به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافته شدیدا توجه دو تیم ایتالیایی را جلب کرده و در این میان رقابت یووه و اینتر برای خرید این مهره افزایش یافته است.
    به نقل از مطبوعات ایتالیایی ژان کلود بلان به همراه السیو سکو به منظور انجام مذاکراتی سفر احتمالی ای را به انگلیس خواهند داشت

---

سری آ رقابتی ترین لیگ دنیاست

دیگو، ستاره برزیلی برمن باور دارد می تواند با حضور در یوونتوس زیدان جدید این باشگاه شود.این بازیکن 24 ساله به مراحل نهایی اتمام قراداد خود با یوونتوس نزدیک می شود تا اولین خرید بزرگ باشگاه در چند سال گذشته باشد.

دیگو امروز در مصاحبه ای با گاتزتا در مورد وضعیت قرارداد گفت : "بهتر است بگوییم خیلی نزدیک، شاید فقط یک قدم دیگر تا یوونتوسی شدن من باقی مانده است."

"من دوست دارم برای یوونتوس بازی کنم، همیشه به سری آ علاقه داشته ام و رویای بازی در ایتالیا را در سر می پروراندم.ایتالیا دشوارترین لیگ اروپاست و من به رقابت کردن و مبارزه کردن علاقه دارم.یوونتوس هم علاقه ی زیادی به من نشان داد و ثابت کردند من را باور دارند."

"بازیکنان و قهرمانان بزرگی در ایتالیا بوده اند.زیدان الگوی من بود و من همیشه بازی او را از تلویزیون می دیدم.او یک فرانسوی بود که با پاهایی برزیلی فوتبال بازی می کرد."

"من از فشار و فشردگی لیگ ایتالیا هراسی ندارم.در واقع من به این مسئله عادت دارم چون از 19 سالگی در تیم های ملی برزیل بازی می کردم و در آن جا هم همیشه فشار زیادی هست چون یک شکست خیلی ناگوار خواهد بود."

به نظر می رسد یوونتوس برای به خدمت گرفتن این برزیلی حدود 20 تا 25 میلیون یورو هزینه خواهد کرد.

juventus . ir

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

سوت اعتراض در سکوت المپیکو ( یوونتوس 2 - 2 آتالانتا )

چهار گل در سکوت المپیکوی شهر تورینو، چهار گل و یک تساوی دیگر برای تیمی سیاه و سفید پوش که این روزها سیاهی پیراهنش بیش از سفیدی ان نمایان میشود. سیاهی ای که در دل تیفوسی ها رخنه کرده و شادی را از انان گرفته، شرایط و نتایج رضایت بخش و قابل قبول نیست. هفت هفته از اخرین پیروزی بانوی پیر می گذرد. برتری ای که در برابر جالوروسی به دست امد و دیگر تکرار نشد. سرنوشت بیانکونری در ماه های پایانی فصل، سیاه است و این سیاهی با وجود اینکه هر هفته از سوی مدیران و مربیان رو به سفیدی سوق داده میشود اما در پایان 90 دقیقه هفت دیدار اخیر تکرار و چنین روشنایی دیده نمی شود.
    امروز المپیکو در سکوت ناخوش ایندی از یووه و اتالانتا میزبانی کرد و با نتیجه دو بر دو این سکوت بیش از پیش ناخوشی و ناگواری خود را نمایان ساخت. شاید این بار رانیری با اقبال بهتری روبرو شد زیرا در صورتی که تیفوسی ها در ورزشگاه حضور می یافتند او بار دیگر شاهد سوت ها پیاپی ای بود که اعتراض انان را نشان می داد. با این حال این سکوت بسیار غم انگیز بود و در حالیکه شهر دیگر ایتالیا غرق شادی ست، تورینو غرق در سکوت به اینده می نگرد. اینده ای که در صورتی که این روند ادامه داشته باشد نمی تواند بهتر و باشکوه تر و یا سفیدتر از حال حاضر باشد.

اما تمام زیبایی و زشتی یووه زمانی نمایان شد که گلی زود هنگام از راه رسید. بازی خیلی زود با گلی که چیگارینی به زیبایی وارد دروازه یووه کرد سرعت و هیجان خود را به دست اورد. تنها 2 دقیقه از شروع بازی می گذشت و این مهره حریف در نخستین حمله بازی به گل رسید تا نگاه ها به نیمکت یووه با دیده تعجب خیره شود. زیرا در ترکیب دل پیرو و جووینکو حضور نداشتند و این به معنای مرگ خلاقیت در یووه بود. زانتی در کارهای حمله این بار بهتر از همیشه کار کرد و توانست گل دوم تیمش را به ثمر برساند اما ترکیب راهی شده به زمین یک بار دیگر نشان داد که رانیری هوش بالایی ندارد. با این شرایط زشتی یووه بیشتر خود را نشان داد. پس از دقایقی یووه بازی را در دست گرفت اما همان یووه بزرگ نبود اما توانست گل تساوی و سپس گل پیروزی را وارد دروازه اتالانتا نماید تا شاید پس از هفته یک سه امتیاز شیرین برای یووه به دست اید این امید تا اخرین دقایق نیمه نخست پررنگ بود زیرا یووه کاملا بازی را در دست گرفته بود تا این بار بر خلاف دقایق نخست زبیایی بانوی پیر خودنمایی کند اما نه، این تیم قصد خرسندی هوادارانش را ندارد. تیفوسی ها در خانه های خود منتظر سوت پایان 45 دقیقه نخست بازی اند که در عین ناباوری خیلی راحت دروازه خود را برای بار دوم باز شده می بینند تا در نخستین و اخرین دقیقه نیمه اول یوونتوس از حریف گل دریافت نماید و نقشه های خود را بر باد رفته ببیند.

نیمه دوم بدون تغییر برای یووه اغاز می شود. رانیری که نتیجه را از دست می بیند زودتر از هر دیدار دیگر دل یپرو را روانه میدان می کند تا در کنار یاکوئنتا یووه را به هدفش برساند. یاکوئنتا که در نیمه نخست بسیار کوشا و موثر ظاهر شد و گل اول تیمش را به ثمر رساند با امدن کاپیتان به کار خود ادامه داد اما حملات بسیار زهردار نبود. نتیجه به دست نمی امد تا اینکه رانیری پیروزی را در ترکیب سه چنگکی ایتالیا دید. ترزگه به ترکیب اضافه می شود، حملات رنگ و بوی بهتر و هماهنگ تری به خود می گیرد اما سنگربان حریف در روز درخشش خود با واکنش های دقیق و به موقع خود فرصت ها را یکی پس از دیگری از یاران بیانکونری میگیرد تا سکوت ورزشگاه بیش از پیش احساس شود. بوفون از سویی دروازه را از باز شدن محفوظ نگاه می دارد و در سوی دیگر به هم تیمی هایش کمک می کند تا انگیزه و تحرک بیشتری گرفته و به سوی سنگر حریف حمله ور شوند اما این حمایت های نیز موثر نیست و در پایان و در حالیکه به نظر میرسد سوت های اعتراض هواداران در سکوت المپیکو شنیده می شود، قاضی میدان بر سوت خود می دمد تا 90 دقیقه با نتیجه 2 بر 2 به اتمام رسد و ناکامی بانوی پیر ادامه یابد.

حرف های تکراری اقای مربی
    کلودیو رانیری خیلی زود پس از کسب نتیجه دو بر دو برابر اتالانتا پیش روی خبرنگاران حاضر می شود و بارد یگر تاکید می کند می خواهیم لیگ را به خوبی به اتمام برسانیم. بی تردید این خواسته مجموعه بیانکونری ست اما این خواسته تا این لحظه انجام نشده است. مربی بانوی پیر گفت: می خواهیم در رده دوم جای گیریم می دانیم که فیورینتینا به ما خیلی نزدیک شده اما هدف ما مشخص است. باید یک بار دیگر از لحظات سیاه و دشوار خارج شویم و امتیاز بازی های اتی را از ان خود نماییم.
    رانیری ادامه داد که در غیاب تیفوسی ها نتوانستیم موفقیتی کسب کنیم. وی در پاسخ به این سوال که اینده چه می شود گفت: می کوشیم تا فصل را به خوبی به اتمام برسانیم و بعد می بینیم چه می شود. مدیران می اندیشند و در صورتی که من مرد ایده ال باشگاه نباشم این مطلب را به من می گویند.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یارو مرتیکه الدنگو باید بندازن بیرون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •