دوست عزیز شما مشکلت چیه ؟؟؟ یه بار دیگه بگید شاید بتونم راهنماییتون کنم !!
دوست عزیز شما مشکلت چیه ؟؟؟ یه بار دیگه بگید شاید بتونم راهنماییتون کنم !!
حتما یک مشکل خیلی ساده داری که اصلا ازتباط رو بین مودم و دستگاه بر قرار نمیکنه..
شما اگر بتونید کامل توضیح بدین که که این اتصلات رو چه طوری وصل کردین.. انوقت ما بهتر میتونیم پاسخ بدیم..
از اتصال مودم شروع کن..
اگر کسی بلده با کامپیوتر بازی Gears of war رو لایو (live ) بازی کنه به منم کمک کنه ممنونم لطفا کمک کنید که دارم دیوونه میشم اگه کمک کنید یه دنیا ممنونم
ok . من اول سیم تلفن رو وصل کردم به رابط مودم . از رابط وصل کردم مودم . از مودم به 360 وصل کردم ..(توسط کابل مخصوص نه usb) بعد 360 رو روشن کردم و رفتم گزینه ی live رو زدم .بعد گزینه ی test conection اومد . تنظیمات رو دادم (به طور کامل) بعد گزینه ی test رو زدم .. بعد از 5-10 ثانیه ارور داد ...
خب شما تنظیمات رو روی حالت Auto بزار و بعد امتحان کن.
یکبار دیگه Error رو هم ذکر کنید خوبه .
کسی نبود که به ما کمک کنه
سلام.ok . من اول سیم تلفن رو وصل کردم به رابط مودم . از رابط وصل کردم مودم . از مودم به 360 وصل کردم ..(توسط کابل مخصوص نه usb) بعد 360 رو روشن کردم و رفتم گزینه ی live رو زدم .بعد گزینه ی test conection اومد . تنظیمات رو دادم (به طور کامل) بعد گزینه ی test رو زدم .. بعد از 5-10 ثانیه ارور داد ...
ببین این کارایی رو که میگم انجام بده بدش مطمئن باش که وصل میشه. فقط همه رو انجام بده:
اول از همه اینکه این share کردن اینترنت رو بزار کنار که اصلا روش خوبی نیست به نظر من. من اینجا میخوام مودم رو مستقیم وصل کنیم به xbox و user pass رو بدیم به مودم:
اول تنظیمات مودم برای اینکه user pas رو به مودم بدی یا به عبارتی همون config مودم::(این روش برای همه مودم ها یکیه حالا شاید چند گزینه تفاوت داشته باشه که اون چبزی نیست اصل کار همینه):
IE یا هر browser داری باز کن این ip را تایپ کن 192.168.1.1 اگر پنجره مربوط به وارد کردن user pass ظاهر نشد بگو تا توضیح بدم چکار کنی( ولی 99 درصد جواب میده.)
بعد یک user / pass می خواهد user و pass رو هردو بزن : admin
وارد صفحه تنظیمات مودم می شی
برو قسمت advance setup نگاه کن ببین تنظیماتی وجود داره یا نه اگر چیزی بود پس vpi و vci رو یادداشت کن. بعدش اون تنظیمات رو remove کن.(این قسمت زیاد مهم نیست ولی اگر پاکش کنی بهتره فقط یادت باشه vpi و vci رو از اینجا یادداشت کن برای اطمینان میتونی زنگ بزنی به isp که اینترنت داری ازش و vpi و vci رو ازش بخوای)
بعد از این کارها به قسمت quick setup برو
تو صفحه اول vpi و vci رو وارد کن و next بزن و بقیه تنظیمات رو مطابق چیزی که میگم انجام بده:
connection type : pppoe
encapsulation : LLC snap / bridging
autentication رو multimode یا auto بزار.
user /pass ( ان user / pass که که برای اتصال به اینترنت استفاده میکنی رو اینجا وارد کن)
enable nat : را حتما check بزن
enable firewall : فعال نکن
enable wan : حتما check بزن
keep alive : حتما فعال کن
dhcp server : این رو enable کن .
بعدش next تا آخر و بعد save ... صبر کن تا load شه و در نهایت تمام شد. حالا برای اطمینان میتونی به قسمت advance setup و بعد wan بری .. میبینی که این تنظیمات اضاف شده. در نهایت وقتی تمام شد حالا پنجره هارو ببند و تمام.
خوب تنظیمات مودم تمام شد حالا دیگ user pass سیو شد. حالا کافیه مودم رو به xbox یا pc وصل کنی بعدش به طور auto به اینترنت وصل میشی. در ضمن تنظیمات مربوط به xbox رو هم روی auto بزار همه رو.
در هنگام تنظیمات به بقیه گزینه کار نداشته باش فقط این چیزهایی رو که گفتم انجام بده و بقیه رو بزار به حالت default باشن. مثلا وقتی dhcp server رو فعال کردی به طور auto یسری ip داده که کاریشون نداشته باش. همچنین به بقیه ip ها کاری نداشته باش و همچنین check اضافی نزنی.
موفق باشی.
منظورت چیه؟!!!!!!!!! نکنه میخوای با pc وصل شی به live ؟ :d نمیشه که. اگر منظورت اینه که با boot player میخوای بازی کنی که توی live نمیشه با boot player بازی کنی. منظورم اینه که هرچی بکشی هیچ رنکی واست نمیوفته .هر چند این سوال مربوط به بازیه اگر از جنبه دوم بش نگاه کنی و اینجا نباد مطرح میکردیاگر کسی بلده با کامپیوتر بازی Gears of war رو لایو (live ) بازی کنه به منم کمک کنه ممنونم لطفا کمک کنید که دارم دیوونه میشم اگه کمک کنید یه دنیا ممنونماما هر چی میگردم چیزی نمیبینم که بخوای اونجا مطرح کنی
بهرحال این جوابی بود .......
موفق باشی
Last edited by iranian_ boy; 10-09-2009 at 17:42.
يه سواله داغون!!
اركيد هم لايوه 1 ساله رايگان داره؟ اگه نداشته باشه هم ميشه اين اپديت جديده را ازش دانلود كنيم؟
هیچ xbox یک سال live مجانی نداره. یک ماه دوست عزیز.اركيد هم لايوه 1 ساله رايگان داره؟ اگه نداشته باشه هم ميشه اين اپديت جديده را ازش دانلود كنيم؟
آره آرکید هم داره. کلا همه xbox ها دارن. به اندازه 3 ماه میتونی live مجانی داشته باشی روی هر xbox البته هر ماه برای یک پروفایل.
----------------------------------------------------------------
سبز باشید
دوستان امکانش نیست با اینترنت وایرلس بدون وصل کردن سیم به دستگاه وارد لایو شد؟ (منظورم اینترنت ADSL هستش که با Access point به صورت وایرلس تو خونه پخش شده) اگه نه باید از دستگاه Access point سیم وصل کنم به پشت Xbox؟
ممنون
Last edited by John Haughm; 11-09-2009 at 20:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)