تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 31 از 242 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قیمت جدید گوشی 245000
    راستی به نظرتون نسبت به v3x چه مزایا یا معایبی داره کدومو پیشنهاد میدین؟
    1 - دوربین این دو گوشی تقریبا یکی هست

2 - a1200 تاچ اسکرین هست ولی v3x صفحه کلید داره

3 - a1200 سیستم عامل لینوکس داره ولی v3x سیستم عامل نداره ( جاواست )

4 - v3x دو دوربین داره و دو صفحه ی نمایش و لی a1200 یک دوربینست ولی از نظر صفحه نمایش با درب بسته می توان صفحه نمایش را دید

5 - دوربین v3x دارای فلش است ولی a1200 فلش ندارد

ولی در کل من a1200 را ترجیح می دم الان 2 ماهه v3x رو فروختم و a1200 خریدم

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

بچه‌ها برنامه‌هاي موجود در بازار براي اين گوشي در چه حده؟ آخه من برنامه خيلي برام مهمه........

در ضمن شايد باابمو وسوسه کردم برام يکي از اين گوشيا گرفت برا همين دنبال اطلاعاتم

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه‌ها برنامه‌هاي موجود در بازار براي اين گوشي در چه حده؟ آخه من برنامه خيلي برام مهمه........

در ضمن شايد باابمو وسوسه کردم برام يکي از اين گوشيا گرفت برا همين دنبال اطلاعاتم
    اخه دوست عزیز ملاک شما چه برنامه ای هست ؟ چون روی خود گوشی برنامه های زیادی نصب هست

راستی اواتارت چه قشنگه

یا علی مدد

در آغاز فعالیت GNU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

13

از ما گفتن بود
    راه دراز و جاده داراز
    در ضمن نميشه به پست شما هم اعتماد كرد ...اگه كسي متضررشد شما متقبل ميشي؟ مسلما نه
    مضافا كي و كجا نوشته كه اين فريمور شما يكي از انعطاف پذير ترين فريمور هاست؟
    فردا نيايد تاپيك بزنيد و بگيد كه آهاي ملت كمك موتو مينگ من بالا نمياد/////////
    با احتياط عمل كنيد
    اگه اين فريمورها خوب بودند خود شركت اونا رو از اولش نصب ميكرد
    دوست عزيز، من اين حرف رو از خودم نگفتم،‌ پايين پستم مطالب سايت مرجع اون رو نوشتم و لينک دادم و رو اون استدلال کردم!
    مضافن اينکه تجربه اي هم در اين کار با فلش گوشي خودم و دوستان ديگرم در اين راه کسب کردم رو در اختيار شما قرار دادم!
    اما اينکه بنده تضمين مي‌کنم... خير،‌اما آيا شما مي‌توني تضمين کني واسه سري 08P صد در صد موقع فلش هيچي نمي‌شه!؟ شما صراحتن سري‌ 53p رو به عنوان يک فريم‌ور خطرناک واسه فلش معرفي کرديد که من مستندن اين امر رو تکذيب کردم. تو هيچ فورم خارجي همچين چيزي رو نديدم؛ به هر حال قصد من اين بود که کسي با اطلاعات نادرست شما از تصميمش منصرف نشه و يا احيانن پول گزافي رو براي اين کار به يه مشت آدم مفت‌خور علائدين بده!!

در ضمن اين رو هم بگم که فلش کردن اون قدر ها که تصور مي‌کنيد فرآيند پيچيده ‌اي نيست! من اين ريسک کوچک 2% رو کردم و الان گوشي فوق‌العاده‌تري رو دارم!

به هر حال اين مطالب که گفتم از پست قبلي من هم قابل استنباط بود، دوستان اگه با دقت بيشتري مطالعه کنند نياز به توضيح بنده نيست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Farokhzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزيز، من اين حرف رو از خودم نگفتم،‌ پايين پستم مطالب سايت مرجع اون رو نوشتم و لينک دادم و رو اون استدلال کردم!
    مضافن اينکه تجربه اي هم در اين کار با فلش گوشي خودم و دوستان ديگرم در اين راه کسب کردم رو در اختيار شما قرار دادم!
    اما اينکه بنده تضمين مي‌کنم... خير،‌اما آيا شما مي‌توني تضمين کني واسه سري 08P صد در صد موقع فلش هيچي نمي‌شه!؟ شما صراحتن سري‌ 53p رو به عنوان يک فريم‌ور خطرناک واسه فلش معرفي کرديد که من مستندن اين امر رو تکذيب کردم. تو هيچ فورم خارجي همچين چيزي رو نديدم؛ به هر حال قصد من اين بود که کسي با اطلاعات نادرست شما از تصميمش منصرف نشه و يا احيانن پول گزافي رو براي اين کار به يه مشت آدم مفت‌خور علائدين بده!!

در ضمن اين رو هم بگم که فلش کردن اون قدر ها که تصور مي‌کنيد فرآيند پيچيده ‌اي نيست! من اين ريسک کوچک 2% رو کردم و الان گوشي فوق‌العاده‌تري رو دارم!

به هر حال اين مطالب که گفتم از پست قبلي من هم قابل استنباط بود، دوستان اگه با دقت بيشتري مطالعه کنند نياز به توضيح بنده نيست.
    حرف شما رو کاملا تائید میکنم.
    آخه یه ذره ریسک که چیز بدی نیست.
    نهایتا یه سر باید بری علائدین یه مقدار خرج گوشیت کنی.

داره خودمونی میشه hamed2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ببین GNU من این مطلب مربوط 53p رو از خودم که در نیاوردم....!
    از یکی از معروفترین فورم ها نقل کردم:

53P - popular version (R532_G_11.00.53P). Comes in both generic and "China mobile" branded versions, however only the "China mobile" version is available for download (so if your phone came with generic 53P, it is recommended that you do NOT flash it unless you are really sure you want to go to a new version - as you can not go back]

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن از دوستان میخوام اونایی که تو کار فلش کردن تجربه ای دارن، تو یه پست جدید بهترین روش برای فلش کردن رو کامل و حتی الامکان با تصویر آموزش بدن.... خدا خیرتون بده!!!!
    Last edited by hamed2005; 12-08-2007 at 11:54.

در آغاز فعالیت GNU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

7

ببین GNU من این مطلب مربوط 53p رو از خودم که در نیاوردم....!
    از یکی از معروفترین فورم ها نقل کردم:

53P - popular version (R532_G_11.00.53P). Comes in both generic and "China mobile" branded versions, however only the "China mobile" version is available for download (so if your phone came with generic 53P, it is recommended that you do NOT flash it unless you are really sure you want to go to a new version - as you can not go back]
    اي واي از دست شما!!!!

ترجمه مي‌شه!!!! :

اين ورژن شايع در دو نوع عمومي و ‍China mobile موجود است(چاينا موبايل يه اپراتوره که فريم‌ور ها رو واسه کاربراي خودش و ساير دوستان چيني زبان بهينه و تسهيل کرده!) البته فقط نسخه ‍China mobile
    براي دانلود موجود است، پس اگر گوشي شما نسخه‌ي جنريک 53p رو داره و شما فلشش کني چونGeneric 53p واسه دانلود موجود نيست نمي‌توني به همون Generic 53p برگردي(يعني اگه فلش کردي و پشيمون شدي يا بايد به ورژن ‍China mobile بري، يا اينکه يه ورژن ديگه رو انتخاب کني) پس اگه واقعن مي‌خواين فلش کنين و حس مي‌کنين ورژن قبلي خوب نيست فلش‌ کنين.

يعني بعد فلش شاکي نشي من همون صداي کم و رزولوشن پايين فيلم برداري و آيکون‌هاي استاتيک و... رو ترجيح مي‌دم، نه اين که فلش کنيد جيز مي‌شه يا مي‌ترکه يا ديگه کار نمي‌کنه!
    اگه هم دوس داشتي ورژن مشابه اما جديد تر Generic 59P موجوده(که دوستاني مي‌گفتن نيست و ماله کارخونه بهتره، اين هم ورژن اورجينال!)

تمام حرف من هم همينه، فلش 53p خطرناک نيست و احتمال موفقيتش پايين تر از ورژن‌هاي ديگه نيست!
    اما توصيه من: به 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis
    فلش کنيد و تفاوت رو حس کنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته من صداي ضعيفشو تکذيب مي‌کنم، چون بسيار خوبه صداش و بعد از نصب Volume Up تغييري حس نکردم و با 3250 صداش قابل رقابته که هيچ، وضوح بهتري هم داره صداش!

توضيح اينکه فريم‌ور هاي 53p شما از نوع جنريک هست!

Last edited by GNU; 12-08-2007 at 13:44.

داره خودمونی میشه vahiddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ضمن تاييد حرفهای GNU ،من ديروز گوشی رو فلش کردم از بچه های اينجا که کسی کمکم نکرد دل رو زدم به دريا گوشی رو به 30p/46p فلش کردم
    همه چيز عالی شد به جز دوربين که رنگ اميزيش واقعاً افتضاح شده بود البته تو توضيحات اين ورژن
    از کيفيت خوبه دوربين گفته بود نميدونم چرا اينطوری شد
    من مجبور شدم دوباره گوشی رو فلش کنم البته اينبار به 53p plus که واقعاً فريم ور خوبی هست،الان همه چيز خوب شده ،صداهم زياد شده سوپر من هم نصب هست
    دوربين هم خوبه اما فريم ور 30p/46p ويژگی های زيادی داشت که به خاطره دوربينش ازش گذشتم
    من به شما فيرم ور 53p plus رو پيشنهاد ميکنم چون جزو H2 هست و تکميل شده ی 53p هست
    Last edited by vahiddddd; 12-08-2007 at 17:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چند تا سوال داشم
    راستي دو تا سوال ديگه هم داشم تازه يادم تومد

اينا يعني چي ؟
    Technology: Quad-Band GSM
    Software Version: _G_11.00.53P_11.00.53P
    Flex Version: GSZHNANT675WB013 - N.0.0.0.R.0.0.47.0.0.0.0.0.0.0.3D.0.0.0.0
    Bootloader Version: N / A
    DRM Version: 1
    با توجه به اينا ورژن فيرم فرم چنده ؟
    اگه اين فيرم ورو نصب كنم خوبه ؟ =< 24x46p_os_emea-de_L4_mis.sbf
    چه مزيت هايي داره ؟ صداش خوب ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    من الان مدتی هست که w810 دارم و هنوز هم ازش راضی هستم. اما مدتیه که با امکانات و قیمت a1200 آشنا شدم و شدیدا شیفته اش شدم. چند تا سوال داشتم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    1. آیا حرکت از w810 به a1200 کار عاقلانه ای هست؟ (با توجه به همه ی شرایط یعنی مقایسه قیمت و امکانات...)
    2.این گوشی هم مثل e6 فایل های 3gp رو اجرا نمیکنه؟
    3.gooshishop.com در حال حاضر این گوشی رو با گارانتی پارس تل به قیمت به قیمت 239 تومن میفروشه. آیا خرید این گوشی با گارانتی پارس تل با این قیمت کار عاقلانه ای هست یا گارانتی دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
    4.افزایش صدای این گوشی 100% عملی هست ؟
    5.هندسفری این گوشی نسبت به w810 چقدر ضعیفتر هست؟
    6.درباره ی مزیتهای این گوشی زیاد شنیدم, اگه میشه کمی معایت اصلی و اذیت کننده ی این گوشی رو نام ببرید.
    7.آنتن دهی این گوشی نسبت به w810 چطور هست؟
    8.کیفیت فیلمبرداری این گوشی نسبت به w810 چطور هست؟
    9.تلفظ صحیح این گوشی هزارودویست هست یا دوازده دو صفر؟
    10.آیا این گوشی فونت فارسی رو میتونه بخونه ؟ (sms های فارسی منظورم هست)
    11.ممنون...
    Last edited by ZAX; 12-08-2007 at 21:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •