منم تازه شنیدمآقایون از شما هم ممنونیم در ضمن تو یکی از گروهها اومده رئیس جمهور بو برده ما داریم چیکار می کنیم درسته ؟
بله
خیر
بی نظر هستم
منم تازه شنیدمآقایون از شما هم ممنونیم در ضمن تو یکی از گروهها اومده رئیس جمهور بو برده ما داریم چیکار می کنیم درسته ؟
گوگولی عزیز بگرد من هم دارم میگردم واسه اون افرادی که صفحه اول گفتم ببینیم می تونیم گروه رو تکمیل کنیم من رفتم به دو سه نفر پیشنهاد همکاری دادم ولی تا حالا که کسی نیومده
Last edited by poyan2020; 13-06-2007 at 15:20.
ببینید این سناریو 3 نفریم میشه ولی ما باهم آن نمی شیم!!
چی کار کنیم ما؟؟
خوب قرار بذاریدببینید این سناریو 3 نفریم میشه ولی ما باهم آن نمی شیم!!
چی کار کنیم ما؟؟
okگوگولی عزیز بگرد من هم دارم میگردم واسه اون افرادی که صفحه اول گفتم ببینیم می تونیم گروه رو تکمیل کنیم من رفتم به دو سه نفر پیشنهاد همکاری دادم ولی تا حالا که کسی نیومده
آقا پويان جان ممنونم از نظرت حتماً شخصيتهاي ديگه رو ميسازم ولي نفهميدم چي گفتي اگه ميشه در موردشون بيشتر توضيح بده. من به يه 3d كار مثل خودم نياز دارم باهام همكاري كنه ولي مثل اينكه تنهام!.
فعلاً.
سلام. اون شرکتی که بازی مبارز رو ساخته بود و به نمايشگاه سبيت هم راه پيدا کرد الان شعبه زده تو جای جای ایران از جمله مشهد و در زمينه های گرافيک، سناريو و برنامه نويسی داوطلب ميگيره برای استخدام و آموزش. البته من مشهد هستم و گفتم اگر کسی از مشهد هست که ميخواد در زمينه برنامه نويسی بازی بهم کمک کنه و در این کلاس ها شرکت کنه بياد. شمارشو در پيغام خصوصی ازم بگيرين
من يك بنامه نويس پيدا كردم آقا آيدين كفت آن بشه مياد اينجا![]()
اون شرکت کلاهبردار تر از خودش خودشه .
بازی رو با اف پی اس کریتور زده بودن دزدا
با fps بازیهایی مثل مکس پین نمیشه ساخت.( به اسمش توجه کنید!!!! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)