تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 97 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام لطفا در مورد گل حسن یوسف مرا راهنمایی کنید. مشکل من اینه که برگهای حسن یوسف من چند وقته که قوب بر میداره یعنی برگها مثل یک کاسه برگردان می شه .در وسط برآمده و در کنارهها فرو رفته .به نظر میاد سرعت رشد برگها در وسط برگ با کنارههای آن متناسب نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 كسي نميتونه كمك كنه ؟

با سلام
    بنده نزديك يك سال است كه يك كاج مطبق با شرايط زير دارم :
    گياه 5 طبقه دارد و ارتفاع آن زير 1 متر است
    هفته اي يك بار يك ليوان آب مي دهم
    خاك گلدان آن هماني است كه گل فروش آماده كرده است
    كنار پنجره است
    هواي محيط نه گرم و نه سرد است.
    تاكنون كودي به آن نداده ام
    مشكل :
    گياه بنده برگهايش رشد ميكند ولي به ارتفاعش افزوده نمي شود و الآن مدت چند هفته است كه طبقه هاي پاييني آن شروع به زردشدن كرده است. در پستها خواندم كه در فصل رشد آن بايد كود مخصوص داد. كسي ميداند فصل رشدش كي است و چرا دارد زرد مي شود و چرا به طبقه هاي آن اضافه نمي شود ؟
    پيشاپيش از راهنمايي هاي دوستان سپاسگزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان همانطوری که در عکس ها ملاحظه میکنید این گلدان کروتون برگهاش ریخته بعضی از برگها دارای لکه های است و بجای برگها جوانه هائی زده اما برگی باز نمیشه عمر این جوانه ها 3 هفته هست ، نوک تازه و جوان شاخه ها خشک شده با آب پاش گرده افشانی هم می کنم خاک اونم= خاک باغچه+کود+ماسه نرم و در یک تراس محصور با نور کافی نگهداری میشه در هر صورت دچار بیماری شده ولی من اشکال اونو نمی دونم لطفا راهنمائی کنین سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان همانطوری که در عکس ها ملاحظه میکنید این گلدان کروتون برگهاش ریخته بعضی از برگها دارای لکه های است و بجای برگها جوانه هائی زده اما برگی باز نمیشه عمر این جوانه ها 3 هفته هست ، نوک تازه و جوان شاخه ها خشک شده با آب پاش گرده افشانی هم می کنم خاک اونم= خاک باغچه+کود+ماسه نرم و در یک تراس محصور با نور کافی نگهداری میشه در هر صورت دچار بیماری شده ولی من اشکال اونو نمی دونم لطفا راهنمائی کنین سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام آقا امین شما در مورد اشکالی که در مورد بیماری کروتون در پست 24 گفتم میتونین کمک کنین تا حالا که کسی کمکم نکرده ممنون میشم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض راهنمایی در مورد چگونگی از بین بردن بیماری گیاهی دراسنا

با سلام خدمت amin_rogh
    بنده مدت دو ماه می‌باشد که گیاه دراسنا را خریداری کرده و گلدان آن را تعویض نموده‌ام!از روز اول متاسفانه لکه‌های کوچگ و زرد رنگی بر روی برگ‌های آن پیدا شده و مرتب هم زیاد می‌شود!علت آن ویروس یا آفت است؟درمان آن چیست؟ضمنا نوک برگ‌ها نیز قهوه‌ای و خشک می‌باشد!

این هم یک تصویر از این گیاه که خریداری نموده‌ام!تصویر طوری گرفته شده که در صورت زووم کردن می‌توانید لکه‌ها را مشاهده نمایید!:

کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا قبل از ازبین رفتن گیاه،‌راهنمایی کنید!

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض آگلونما

سلام
    با تشکر از توضیحات فوق العاده مفیدی که دوستان در اینجا ارائه کرده اند.
    ما گلدان هایی از اگلونما داریم که سر برگ ها در حال چروک شدنه, در ضمن یه ماهی میشه که خاک اونا رو عوض کردیم, دو هفته یه بار هم داریم کود میدیم, هوا هم که سرد نیست, نمیدونم علتش چیه, لطفا راهنمایی فرمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    كسي براي پست 302 جوابي نداره ؟ كسي نمي تونه كمك كنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام
    كسي براي پست 302 جوابي نداره ؟ كسي نمي تونه كمك كنه ؟
    دوست عزيز ، عدم رشد در گياه ، يكي از علائم كوچك شدن جاي ريشه است . زماني كه ريشه رشد زياد كرده و تمام حجم گلدان را اشغال كرده و در مضيغه هست ، رشد متوقف ميشه و نياز به تعويز گلدان هست اما فقط يك سايز بزرگتر و نه بيشتر .
    لطفا زير گلدان را چك كنيد ممكنه از سوراخ زير گلدان ريشه خارج شده باشه كه همين مسئله حدس منو ثابت ميكنه .

10. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام
    با تشکر از توضیحات فوق العاده مفیدی که دوستان در اینجا ارائه کرده اند.
    ما گلدان هایی از اگلونما داریم که سر برگ ها در حال چروک شدنه, در ضمن یه ماهی میشه که خاک اونا رو عوض کردیم, دو هفته یه بار هم داریم کود میدیم, هوا هم که سرد نیست, نمیدونم علتش چیه, لطفا راهنمایی فرمایید.
    سميرا خانم اگه قبل از تعويض گلدان شما چنين مشكلي نداشتيد ، قطعا موقع تعويض ريشه ها آسيب ديده اند و اين آسيب در برگها نمايان شده .
    ضمنا يك دليل ديگه اينه كه با تعويض گلدان به گياه شما در اثر تغيير محيط شوك وارد شده و ممكنه تا مدتي توقف رشد پديدار بشه يا اينكه چند برگ را بيندازه كه طبيعيه ولي نكته مهم اينجاست كه شما بايد فورا كود دادن را متوقف كنيد تا گياه به حالت طبيعي برگرده و فقط با شروع رشد مجدد در گياه شما مجاز به كود دهي هستيد .
    در اين مدت از اسپري كردن آب بر روي برگها دريغ نفرماييد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •