تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 115 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1147

نام تاپيک: Tomb Raider: Anniversary

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

سلام من اينجا گير كردم لطفا راهنمايي كنيد.اين شكل دوم رو هدف نميگيره ولي شكل اول رو راهت هدف ميگيره و تمام قسمتهاي مشخص رو هدف و نوراني كردم ولي اين يكي نميشه حتي با ذد هم نشد.ممنون از توجه شما دوستان.

سلام
    شما نباید به شکل اول به تمام نقاط شلیک کنید
    باید از شکل دوم استفاده کنید و نقاطی که روی اون هست رو برید دقیقا روی شکل اولی اجرا کنید
    طبق این عکس نقاطی که روی این عکس میبینی رو بر می گردی کمی پشت سرت روی تابلوی که در وسط هست با شلیک به اون نقاط در رو باز میکنی . دری که عکس نقاط روی اون بود باز میشه کمی جلوتر با قلاب یک پرش میزنی میری جلوتر یک تصویر هم روی زمین هست اون رو هم میبینی بر میگردی نقاطی که روی اون دیدی رو رو شکل اولی که در وسط هست و در اهنی هم جلوشه اون نقاط رو با تیر میزنی
    با Z هم به راحتی هدف می گیره
    Last edited by END_BOY; 13-06-2007 at 22:59.

داره خودمونی میشه 3DCLUB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IN AMERICAN WHITH SAM FISHER

پيش فرض

سلام

من تقريبا اون مراحل آخريش هستم.

الان تو اون مرحله اي ام كه بايد با اون پرنده ها بجنگي و همينجوري از در و ديوار بري بالا........

حالا من اونجايي كه تير بايد بزني به ديوار . بعدش 2 تا پرنده ميان بيرون بايد بكشيشون . ديگه نميدونم چيكار كنم چون جايي نيست كه لارا اونجا رو بگيره و بپره رو اون ميله ها . نميدونم چيكار كنم؟

اينم عكس از اونجايي كه گير كردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

END_BOY جان شما فهميدي كجا رو ميگم؟
    اگه فهميدي يه كمكي بكن كه بدجوري گير كردم.......................................... ....

داره خودمونی میشه mariahcruise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    زیر سایه خدای مهربون

پيش فرض کمک

سلام من تو این مرحله گیر کردم اون 2 تا در رو باز کردم و اون مجسمه که شکل کره زمینه از جا در آوردم اما نمیدونم اون در که روبرومه چه طوری باز میشه کمکم کنید ممنون اینم عکس جایی که گیر کردم

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام من تو این مرحله گیر کردم اون 2 تا در رو باز کردم و اون مجسمه که شکل کره زمینه از جا در آوردم اما نمیدونم اون در که روبرومه چه طوری باز میشه کمکم کنید ممنون اینم عکس جایی که گیر کردم

سلام دوست عزیز
    اتفاقا من همین الان این مرحله رو رد کردم
    شما باید اون کره زمینه رو بندازیش پایین و بیاریش روی مرکز زمین که یک دکمه هست قرارش بدی تا اون در بالا باز بشه
    بعد شما از ستونها برو بالا و خودت رو به در بالایی برسون و از اون پایین به پشت در میرسی اونجا یه اهرم هست میکشی که او در پایینیه هم باز میشه
    بعد یک بار دیگه به اون عکسها بر میخوری که باید دوباره برگردی پیش همون عکس اصلیه و نقطه های اون عکس رو بر روی عکس اصلی بهشون تیر بزنی
    موفق باشید

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

با تشكر از دوستان خوبم من تو اين مرحله شمشير ها گير كردم دو اهرم بالا رو كشيدم ولي نميدونم چطور اونطرف ستونها برم و اهرم چرخشي رو بچرخونم.لطفا كمك كنيد.

داره خودمونی میشه mariahcruise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    زیر سایه خدای مهربون

پيش فرض کمک

سلام من سه تاکلید رو پیدا کردم فقط کلید آخر مونده من وارد در شدم اما جلوم یه در آهنی هست که یه اهرم کنارشه اهرم رو که میکشم که در بره بالا تا میام در رو بگیرم میاد پایین بالای در یه سنگ بزرگ هست اون رو انداختم پایین و اهرم رو کشیدم و وقتی در بالا رفت اون رو بین در قرار دادم که پایین نیاد اما وقتی میپرم که لبه دیوار رو بگیرم نمیگیره فکر کنم ایراد از بازی باشه هر کس میتونه این قسمت رو برای من رد کنه فقط لطف کنید همین قسمت از بالای در که برین اونطرف کافیه آخه خودم میخوام کلید رو پیداکنم ممنون اینم سیو من

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

سلام من سه تاکلید رو پیدا کردم فقط کلید آخر مونده من وارد در شدم اما جلوم یه در آهنی هست که یه اهرم کنارشه اهرم رو که میکشم که در بره بالا تا میام در رو بگیرم میاد پایین بالای در یه سنگ بزرگ هست اون رو انداختم پایین و اهرم رو کشیدم و وقتی در بالا رفت اون رو بین در قرار دادم که پایین نیاد اما وقتی میپرم که لبه دیوار رو بگیرم نمیگیره فکر کنم ایراد از بازی باشه هر کس میتونه این قسمت رو برای من رد کنه فقط لطف کنید همین قسمت از بالای در که برین اونطرف کافیه آخه خودم میخوام کلید رو پیداکنم ممنون اینم سیو من

سلام
    بابا کاری نداره
    شما اون سنگ رو میکشی پایین کنار در میزاریش نه زیرش
    بعد میری اهرم رو میکشی ، تو لحظه ای که در داره میره بالا شما با عجله برید بر روی سنگ بایستید رو به در وقتی در کامل بالا اومد از روی سنگ بپر روی در همون موقع به سرعت در میاد که بیاد پایین شما هم به سرعت دکمه پرش یا همون Space رو بزن تو پرش دوم دیوار رو میگیره که میتونی واردش بشی
    موفق باشید

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من برات رفتم.اما متاسفانه مجبور شدم تا كليد رو بردارم تا سيو بشه.
    ببخشيد.
    اون شمشيرهايي كه در جلوت مي بيني در ابتدا در بالا بودند و وقتي كليد رو بر مي داري ميان پايين.فقط همين.
    مي توني از زير دانلودش كني.اگه جاي ديگه اي گير كردي حتما بگو.

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با تشكر از دوستان خوبم من تو اين مرحله شمشير ها گير كردم دو اهرم بالا رو كشيدم ولي نميدونم چطور اونطرف ستونها برم و اهرم چرخشي رو بچرخونم.لطفا كمك كنيد.

اونجا يه جا براي راه رفتن رو ديوار هست.سمت راست تصوير.ببين مي توني پيداش كني؟

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

اونجا يه جا براي راه رفتن رو ديوار هست.سمت راست تصوير.ببين مي توني پيداش كني؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •