تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 31 از 358 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

جوابت در جمله بالایی داده شده
    گفتم نشونه ای از موجودات فضایی ... نه یه روزنامه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

جوابت در جمله بالایی داده شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منظورم اینه که وقتی یه کشور دیگه تاییدش کرده دیگه جای حرفی نیست
    یا وزیر دفاع فرانسه تو رادیو فرنس اینتر تایید میکنه...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

گفتم نشونه ای از موجودات فضایی ...
    با سلام
    مرتضی جان این حرف از شما بعیده
    خودت میدونی که هیچ کشوری این اطلاعات یا نشانه ویا... رو فاش نمیکنه
    مثلآ تویه همین دریای خزر خودمون هم یک یوفو سقوط کرده بود که روسیه به سرعت وارد عمل شده و...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1.خوب بازم بدتر ... می شه بپرسم با این پیشرفت زیادی كه دارن ... چرا هووز مخفی می مونن ؟... اگه از جایی دیگه اومده باشن كه خوب یكم شك بر انگیزه ... ولی اگه از اول هم اینجا بودن كه دیگه واقعا تعجب اوره كه این همه قائم موشك بازی كنن

2.ببین با خبر هایی اینجوری نمی شه ...منظورم دلیل قانع كننده ایه ... یه دلیل كه حداقل چند نفر تاییدش كنن ... یه چیزی كه چند نفر دیده باشن ... یا نشانه ای از اون رو بشه هنوز هم دید
    نه حرف یكی كه فقط می شه گفت ممكنه اون لحظه اشتباه كرده باشه!

3.گفتم دلیل برای مخالفت با دلیل من !!! ... من وجود چنین موجوداتی محتمل دونستم ... دلیلش رو هم همین دلیل شما می دونم

ولی گفتم دلیلی بیارید كه بگه اومدنشون به اینجا كه از نظر من اشتباهه ، درست باشه ...
    1.میشه بگید وقتی از کسی یا چیزی اطلاعاتی ندارید چیکار میکنید
    تابلو هست اطلاعات سعی میکنید جمع کنید
    مثلآ اگه یه درسی رو نمیدونید بیشتر اونو میخونید
    اسم این قایم موشک بازیه؟
    2.این مورد رو نمیتونی بدست بیاری به هیچ وجه و یه کار میتونی بکنی
    مگر اینکه مثل گری مک کینون پنتاگون رو هک کنی که بعدش 60 سال بری آب خنک بخوری
    3.من نظرم فرق میکنه.میگم از اول رویه زمین بودن

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه اینایی که میگید رو منبع بدید دوستان ؟ ... همین قضیه یوفو در خزر یا بحث خلبان ایرانی و ناسا و ...

من چندتا پست بالاتر هم این سوال رو کردم (از سعید عزیز) ... مرسی ..

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میشه اینایی که میگید رو منبع بدید دوستان ؟ ... همین قضیه یوفو در خزر یا بحث خلبان ایرانی و ناسا و ...

من چندتا پست بالاتر هم این سوال رو کردم (از سعید عزیز) ... مرسی ..
    منظورت از منبع چیه؟!
    سایت منظورته؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

منظورم اینه که وقتی یه کشور دیگه تاییدش کرده دیگه جای حرفی نیست
    یا وزیر دفاع فرانسه تو رادیو فرنس اینتر تایید میکنه...
    ببینید همش دارید می گید فلانی اینو گفته ... فلانی این تایید كرده ... اینكه كسی چیزی رو تایید كنه می شه دلیل؟!

بابا یه نشانه قابل دسترسی بیارید

مرتضی جان این حرف از شما بعیده
    خودت میدونی که هیچ کشوری این اطلاعات یا نشانه ویا... رو فاش نمیکنه
    مثلآ تویه همین دریای خزر خودمون هم یک یوفو سقوط کرده بود که روسیه به سرعت وارد عمل شده و...
    دلیلت اصلا قانع كننده نیست سعید جان

كشتار مردم بصورت مخفیانه ... ساخت صلاح هسته ای ... دستورات زیر كاری و محرمانه بالاخره بعد از سالها كه سیستم سیاسی یه كشور تغییر می كنه همه جا بروز می كنه ... حتی مهترین اطلاعات طبقه بندی شده !!!

شما كه مدعی نیستید 200 ساله كه یوفو اومده؟ !! ... و همینطور هم می دونید حداقل 200 سال پیش تا حالا تمام كشورهای جهان تغییر سیاست 180 درجه ای دادند ... یعنی یه سری كه سر كار بودن الان مخالفانشون سر كارن ... حتی یه اطلاعات طبقه بندی شده هم از اون دوران باقی نمونده كه كسی ندونه ...

پس به نظرم تنها یه حرف كه بگیم كسی كشورها دوست ندارن چیزی نشون بدن ... تازه مگه از چی می ترسن؟... اینكه خودش یه افتخاره ؟

1.میشه بگید وقتی از کسی یا چیزی اطلاعاتی ندارید چیکار میکنید
    تابلو هست اطلاعات سعی میکنید جمع کنید
    مثلآ اگه یه درسی رو نمیدونید بیشتر اونو میخونید
    اسم این قایم موشک بازیه؟
    یادمه یه بار یكی تو همین تاپیك نشانه هایی از یوفو در دوران مصریان اورد !!! ... به نظرتون من اگه دنبال یه چیزی باشم هنوز هم بعد از این مدت دنبالشم ؟؟؟!!! ... یعنی بعد این همه مدت هنوز نتونستم چیزی رو كه می خواستم ببینم ؟؟!!!

اونا اگه تو این مدت فقط یك خانواده رو تحت نظر داشتن الان حداقل 200 نفر پدر و پسر رو مطالعه كرده بودن !! ... پس چرا هنوز دارن می چرخن؟... اره اگه بعد از این همه مدت باشه ... دارن قائم موشك بازی می كنن

این مورد رو نمیتونی بدست بیاری به هیچ وجه و یه کار میتونی بکنی
    مگر اینکه مثل گری مک کینون پنتاگون رو هک کنی که بعدش 60 سال بری آب خنک بخوری
    پنتاگون از كی به وجود اومده؟... سازمان سیا كی بوده؟... دوران قدیم هم پنتاگون داشتیم ؟... فكر می كنی اینا تا ابد می مونن؟... بالاخره تا كی؟... چقدر می خواید خودتون رو با این دلیل كه اونا چیزی پیدا كردن و نمی گن مشغول كنید ؟... بابا تابلو كه اگه چیزی بود تا حالا معلوم می شد

من نظرم فرق میکنه.میگم از اول رویه زمین بودن
    این هم كه از همه عجیب تره ...

حالا فرض هم بودن ...می شه بگی كجا زندگی می كردن ؟... الان كجا هستن ؟

اصلا یه سوال اساسی :

این یوفو كه داره می چرخه و از نظر ها پنهانه ... كجا زندگی می كنه و مخفی می شه؟

ممنون

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام ... میبینم که بازم بحث جوش خورده ... گروه خاک خورده اینجا بالا کشیده

به هر حال مواضع من مشخصه و همه میدونن ... تا الان هم کسی جوابی به انتقاد های من نداده . به هر حال نمیخوام دوباره بحث نم چون وقت اینکار رو ندارم . خیلی کمتر از قبل به انجمن سر میزنم .

اما پریروز یه مجله ای بود تو دستم بعد دیدم یه مطلب در مورد یوفو توش هست ... گفتم ببینم چیه ... یه داستانی بود تو برزیل که واقعا نشون داد که بازم انسان خیال بافه ... یارو یه جسمی رو تو آسمون میبینه ... بعد از فاصله دو سه کیلومتری این مشخصات رو ازش میده ... طول 2 متر ، قطر 1 متر ، چندتا پنجره داست ، رنگش فلان رنگ بود و .... شما خودتون قضاوت کنید آخه از فاصله صد متری جسمی با این اندازه چیش معلومه که از 2 کیلومتری معلوم باشه ؟

اینا به کنار بارو میگفت من تعقیبش کردم تو جاده انحرافی و رفتم جایی که سقوط کرد ... دیدم یه اکیپ تحقیقاتی اونجا هستن . در حالی که کمتر از 20 دقیقه رسیده بود به محل ... آخه عقل سلیم قبول میکنه !؟! ...

درحالی که یکی از مشهورترین داستان یوفو هاست ...

من پیشنهاد میکنم یه مجموعه داستان کوتاه جمع کنن اینا رو بنویسن خیلی پرفروش میشه .

موفق باشید .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1.ببینید همش دارید می گید فلانی اینو گفته ... فلانی این تایید كرده ... اینكه كسی چیزی رو تایید كنه می شه دلیل؟!

بابا یه نشانه قابل دسترسی بیارید

2.دلیلت اصلا قانع كننده نیست سعید جان

كشتار مردم بصورت مخفیانه ... ساخت صلاح هسته ای ... دستورات زیر كاری و محرمانه بالاخره بعد از سالها كه سیستم سیاسی یه كشور تغییر می كنه همه جا بروز می كنه ... حتی مهترین اطلاعات طبقه بندی شده !!!

شما كه مدعی نیستید 200 ساله كه یوفو اومده؟ !! ... و همینطور هم می دونید حداقل 200 سال پیش تا حالا تمام كشورهای جهان تغییر سیاست 180 درجه ای دادند ... یعنی یه سری كه سر كار بودن الان مخالفانشون سر كارن ... حتی یه اطلاعات طبقه بندی شده هم از اون دوران باقی نمونده كه كسی ندونه ...

پس به نظرم تنها یه حرف كه بگیم كسی كشورها دوست ندارن چیزی نشون بدن ... تازه مگه از چی می ترسن؟... اینكه خودش یه افتخاره ؟

3.یادمه یه بار یكی تو همین تاپیك نشانه هایی از یوفو در دوران مصریان اورد !!! ... به نظرتون من اگه دنبال یه چیزی باشم هنوز هم بعد از این مدت دنبالشم ؟؟؟!!! ... یعنی بعد این همه مدت هنوز نتونستم چیزی رو كه می خواستم ببینم ؟؟!!!

اونا اگه تو این مدت فقط یك خانواده رو تحت نظر داشتن الان حداقل 200 نفر پدر و پسر رو مطالعه كرده بودن !! ... پس چرا هنوز دارن می چرخن؟... اره اگه بعد از این همه مدت باشه ... دارن قائم موشك بازی می كنن

4.پنتاگون از كی به وجود اومده؟... سازمان سیا كی بوده؟... دوران قدیم هم پنتاگون داشتیم ؟... فكر می كنی اینا تا ابد می مونن؟... بالاخره تا كی؟... چقدر می خواید خودتون رو با این دلیل كه اونا چیزی پیدا كردن و نمی گن مشغول كنید ؟... بابا تابلو كه اگه چیزی بود تا حالا معلوم می شد

5.این هم كه از همه عجیب تره ...

حالا فرض هم بودن ...می شه بگی كجا زندگی می كردن ؟... الان كجا هستن ؟

6.اصلا یه سوال اساسی :

این یوفو كه داره می چرخه و از نظر ها پنهانه ... كجا زندگی می كنه و مخفی می شه؟

ممنون
    1.تویه دادگاه یه چیز رو میشه چند جور ثابت کرد
    یکی مدارکی مانند اشیا و اثر انگشت و...
    دومی آوردن شاهد.خب اینهمه شاهد!
    2.نظر من اینه از اول 3ه نوع انسان وجود داشتن یکی از نظر هوشی پایین و یکی متوسط مثل ما و دیگری بالا که یوفو ها هستن.به نظر من اونا تویه تمام کارها دخالت دارن منظورم ET ها هستن.به نظر من اونا با توجه به هوش بالاشون سفینه هایی ساختن و تونستن به نقاط مختلف فضا سفر کنن و...
    کشورها این همه هزینه میکنن بعد شما انتظار داری دو دستی اطلاعات رو بدن به همه!اصلآ!!
    اونا از تحقیقاتشون به نفع خودشون استفاده میکنن
    امریکا برای اولین بار تونسته یه یوفو رو چند دقیقه پرواز بده و...
    3.شما واسه اینکه اطلاعات به روز داشته باشید میرید میشینید یا میاید اینترنت دنبال اطلاعات
    اونا هم میخوان به روز باشن
    در ضمن اونا یک خانواده رو تحت نظر ندارن.مقصود اونا میتونه مثلآ کشف سوخت یا ... باشه
    4.اینا رو میدونم
    ولی در دین اسلام هم حضرت محمد برای اینکه در جنگهاش پیروز بشه اطلاعات رو فاش نمیکرده
    اونا هم حتمآ از سود میبرن که انهمه حساسن و...
    بهتره بدونید که امریکا فقط ظرف چند دقیقه جایی هست که یک یوفو سقوط میکنه
    حالا هر جایه دنیا که باشه!
    5.نمیدونم.شاید جزیره ی آتلانتیس یا ایستر ویا...
    گروهم دارن در این باره تحقیق میکنن
    6.اونا مخفی نیستن
    ما نمیتونیم اونا رو ببینیم!
    فعلآ بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •