گفتم نشونه ای از موجودات فضایی ... نه یه روزنامهجوابت در جمله بالایی داده شده![]()
گفتم نشونه ای از موجودات فضایی ... نه یه روزنامهجوابت در جمله بالایی داده شده![]()
منظورم اینه که وقتی یه کشور دیگه تاییدش کرده دیگه جای حرفی نیستگفتم نشونه ای از موجودات فضایی ... نه یه روزنامه
یا وزیر دفاع فرانسه تو رادیو فرنس اینتر تایید میکنه...
با سلامگفتم نشونه ای از موجودات فضایی ...
مرتضی جان این حرف از شما بعیده
خودت میدونی که هیچ کشوری این اطلاعات یا نشانه ویا... رو فاش نمیکنه
مثلآ تویه همین دریای خزر خودمون هم یک یوفو سقوط کرده بود که روسیه به سرعت وارد عمل شده و...
1.میشه بگید وقتی از کسی یا چیزی اطلاعاتی ندارید چیکار میکنید
تابلو هست اطلاعات سعی میکنید جمع کنید
مثلآ اگه یه درسی رو نمیدونید بیشتر اونو میخونید
اسم این قایم موشک بازیه؟
2.این مورد رو نمیتونی بدست بیاری به هیچ وجه و یه کار میتونی بکنی
مگر اینکه مثل گری مک کینون پنتاگون رو هک کنی که بعدش 60 سال بری آب خنک بخوری
3.من نظرم فرق میکنه.میگم از اول رویه زمین بودن
میشه اینایی که میگید رو منبع بدید دوستان ؟ ... همین قضیه یوفو در خزر یا بحث خلبان ایرانی و ناسا و ...
من چندتا پست بالاتر هم این سوال رو کردم (از سعید عزیز) ... مرسی ..
منظورت از منبع چیه؟!
سایت منظورته؟!
ببینید همش دارید می گید فلانی اینو گفته ... فلانی این تایید كرده ... اینكه كسی چیزی رو تایید كنه می شه دلیل؟!منظورم اینه که وقتی یه کشور دیگه تاییدش کرده دیگه جای حرفی نیست
یا وزیر دفاع فرانسه تو رادیو فرنس اینتر تایید میکنه...
بابا یه نشانه قابل دسترسی بیارید
دلیلت اصلا قانع كننده نیست سعید جانمرتضی جان این حرف از شما بعیده
خودت میدونی که هیچ کشوری این اطلاعات یا نشانه ویا... رو فاش نمیکنه
مثلآ تویه همین دریای خزر خودمون هم یک یوفو سقوط کرده بود که روسیه به سرعت وارد عمل شده و...
كشتار مردم بصورت مخفیانه ... ساخت صلاح هسته ای ... دستورات زیر كاری و محرمانه بالاخره بعد از سالها كه سیستم سیاسی یه كشور تغییر می كنه همه جا بروز می كنه ... حتی مهترین اطلاعات طبقه بندی شده !!!
شما كه مدعی نیستید 200 ساله كه یوفو اومده؟ !! ... و همینطور هم می دونید حداقل 200 سال پیش تا حالا تمام كشورهای جهان تغییر سیاست 180 درجه ای دادند ... یعنی یه سری كه سر كار بودن الان مخالفانشون سر كارن ... حتی یه اطلاعات طبقه بندی شده هم از اون دوران باقی نمونده كه كسی ندونه ...
پس به نظرم تنها یه حرف كه بگیم كسی كشورها دوست ندارن چیزی نشون بدن ... تازه مگه از چی می ترسن؟... اینكه خودش یه افتخاره ؟
یادمه یه بار یكی تو همین تاپیك نشانه هایی از یوفو در دوران مصریان اورد !!! ... به نظرتون من اگه دنبال یه چیزی باشم هنوز هم بعد از این مدت دنبالشم ؟؟؟!!! ... یعنی بعد این همه مدت هنوز نتونستم چیزی رو كه می خواستم ببینم ؟؟!!!1.میشه بگید وقتی از کسی یا چیزی اطلاعاتی ندارید چیکار میکنید
تابلو هست اطلاعات سعی میکنید جمع کنید
مثلآ اگه یه درسی رو نمیدونید بیشتر اونو میخونید
اسم این قایم موشک بازیه؟
اونا اگه تو این مدت فقط یك خانواده رو تحت نظر داشتن الان حداقل 200 نفر پدر و پسر رو مطالعه كرده بودن !! ... پس چرا هنوز دارن می چرخن؟... اره اگه بعد از این همه مدت باشه ... دارن قائم موشك بازی می كنن
پنتاگون از كی به وجود اومده؟... سازمان سیا كی بوده؟... دوران قدیم هم پنتاگون داشتیم ؟... فكر می كنی اینا تا ابد می مونن؟... بالاخره تا كی؟... چقدر می خواید خودتون رو با این دلیل كه اونا چیزی پیدا كردن و نمی گن مشغول كنید ؟... بابا تابلو كه اگه چیزی بود تا حالا معلوم می شداین مورد رو نمیتونی بدست بیاری به هیچ وجه و یه کار میتونی بکنی
مگر اینکه مثل گری مک کینون پنتاگون رو هک کنی که بعدش 60 سال بری آب خنک بخوری
این هم كه از همه عجیب تره ...من نظرم فرق میکنه.میگم از اول رویه زمین بودن
حالا فرض هم بودن ...می شه بگی كجا زندگی می كردن ؟... الان كجا هستن ؟
اصلا یه سوال اساسی :
این یوفو كه داره می چرخه و از نظر ها پنهانه ... كجا زندگی می كنه و مخفی می شه؟
ممنون
با سلام ... میبینم که بازم بحث جوش خورده ... گروه خاک خورده اینجا بالا کشیده![]()
به هر حال مواضع من مشخصه و همه میدونن ... تا الان هم کسی جوابی به انتقاد های من نداده . به هر حال نمیخوام دوباره بحث نم چون وقت اینکار رو ندارم . خیلی کمتر از قبل به انجمن سر میزنم .
اما پریروز یه مجله ای بود تو دستم بعد دیدم یه مطلب در مورد یوفو توش هست ... گفتم ببینم چیه ... یه داستانی بود تو برزیل که واقعا نشون داد که بازم انسان خیال بافه ... یارو یه جسمی رو تو آسمون میبینه ... بعد از فاصله دو سه کیلومتری این مشخصات رو ازش میده ... طول 2 متر ، قطر 1 متر ، چندتا پنجره داست ، رنگش فلان رنگ بود و .... شما خودتون قضاوت کنید آخه از فاصله صد متری جسمی با این اندازه چیش معلومه که از 2 کیلومتری معلوم باشه ؟![]()
اینا به کنار بارو میگفت من تعقیبش کردم تو جاده انحرافی و رفتم جایی که سقوط کرد ... دیدم یه اکیپ تحقیقاتی اونجا هستن . در حالی که کمتر از 20 دقیقه رسیده بود به محل ... آخه عقل سلیم قبول میکنه !؟! ...![]()
درحالی که یکی از مشهورترین داستان یوفو هاست ...
من پیشنهاد میکنم یه مجموعه داستان کوتاه جمع کنن اینا رو بنویسن خیلی پرفروش میشه .![]()
موفق باشید .
1.تویه دادگاه یه چیز رو میشه چند جور ثابت کرد
یکی مدارکی مانند اشیا و اثر انگشت و...
دومی آوردن شاهد.خب اینهمه شاهد!
2.نظر من اینه از اول 3ه نوع انسان وجود داشتن یکی از نظر هوشی پایین و یکی متوسط مثل ما و دیگری بالا که یوفو ها هستن.به نظر من اونا تویه تمام کارها دخالت دارن منظورم ET ها هستن.به نظر من اونا با توجه به هوش بالاشون سفینه هایی ساختن و تونستن به نقاط مختلف فضا سفر کنن و...
کشورها این همه هزینه میکنن بعد شما انتظار داری دو دستی اطلاعات رو بدن به همه!اصلآ!!
اونا از تحقیقاتشون به نفع خودشون استفاده میکنن
امریکا برای اولین بار تونسته یه یوفو رو چند دقیقه پرواز بده و...
3.شما واسه اینکه اطلاعات به روز داشته باشید میرید میشینید یا میاید اینترنت دنبال اطلاعات
اونا هم میخوان به روز باشن
در ضمن اونا یک خانواده رو تحت نظر ندارن.مقصود اونا میتونه مثلآ کشف سوخت یا ... باشه
4.اینا رو میدونم
ولی در دین اسلام هم حضرت محمد برای اینکه در جنگهاش پیروز بشه اطلاعات رو فاش نمیکرده
اونا هم حتمآ از سود میبرن که انهمه حساسن و...
بهتره بدونید که امریکا فقط ظرف چند دقیقه جایی هست که یک یوفو سقوط میکنه
حالا هر جایه دنیا که باشه!
5.نمیدونم.شاید جزیره ی آتلانتیس یا ایستر ویا...
گروهم دارن در این باره تحقیق میکنن
6.اونا مخفی نیستن
ما نمیتونیم اونا رو ببینیم!
فعلآ بای
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)