سلام دوست عزیز
فکر میکنم منظورتون لاکی بامبو هست،همینطوره؟ حدس هایی میزنم اماممکنه عکسی هم بذارین تا بیشتر بتونیم بدونیم؟شاید بتونیم بهتر کمک کنیم.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
فکر میکنم منظورتون لاکی بامبو هست،همینطوره؟ حدس هایی میزنم اماممکنه عکسی هم بذارین تا بیشتر بتونیم بدونیم؟شاید بتونیم بهتر کمک کنیم.
موفق باشید.
سلام.خسته نباشيد.من 2 ساله كه يه گياه بامبو دارم تو اين 2 سال در يك اندازه مونده و اصلا رشد نكرده در ضمن نوك برگهاش هم خشك شده اگه ميشه منو راهنمايي كنيد و بگيد كه علت چيست؟
سلام
من دو نوع گل دارم یکی یاس رازقی و دیگری رز لطفا اگه میشه راه های نگهداری این دو گل زیبا و خوشبو رو بگید ممنون میشم
[IMG]D:\khezry\tasvir\garden home\dsc02347.jpg[/IMG]
تصویرتون رو باید در یکی از سایتها آپلود کنید بعد لینکش رو اینجا قرار بدید
![]()
با سلام
لطفا در باره قلمه زني در ازمايشگاه درون لوله هاي ازمايشگاهي و محيطهاي كشت توضيحاتي ارايه فرماييد.وهمچنين جهت جستجو در اينترنت كلمات كليدي را در صورت امكان ارسال فرماييد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشكر
سلام دوستان
راستش ما یه 2 سالی هست که آووکادو داریم قدش هم حدودا 1.70 و 1.80 هستش!
ولی میوه نمیده!
میگن باید پیوند بزنیم!
یعنی چی؟
با چی پیوند بزنیم؟
ممنون
AaVaA عزيز از راهنمايي شما متشكرم . مدتها بود كه سعي ميكردم مشكلاتم را به صورت عكس مطرح كنم اما نميشد و با لطف شما مشكلم برطرف شد
يك شاخه پلاسيده از يك گلدان در حال نابودي يك گل زيبا در منزل يكي از دوستانم بود كه آوردم و پرورش دادم و تكثير كردم اما اسمش رو نميدونم ، فكر كنم از خانواده بنفشه آفريقايي باشه. هركدوم از رفقا كه اسمش رو ميدونند لطفا راهنمايي كنند.![]()
سلام سحر
گياه بامبو جزء گياهاني محسوب ميشه كه قابليت سازگاري زيادي با محيط داره و در هر شرايطي به رشدش ادامه ميده و به گياه خوش يمن معروفه.شما در خصوص محيط نگهداري بامبوتون توضيح بدين تا ببينيم مشكل از كجاست.(نور ، دما ، زمان تعويض آب ،تغذيه و...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)