شهراد جان كسي اگه بخواد با استفاده از اين نيرو ها اشخاصي رو كه خيلي كثيف هستن و كلاهبردار و... هستن رو گير بندازه چي؟
چون من يكي از اهدافم اينه
شهراد جان كسي اگه بخواد با استفاده از اين نيرو ها اشخاصي رو كه خيلي كثيف هستن و كلاهبردار و... هستن رو گير بندازه چي؟
چون من يكي از اهدافم اينه
سلام اقا شهراد
من نگفتم مولوی ادم بدی بوده بلکه یک عارف بوده ولی یک سنی بسیار متعصب هم بوده
در مورد این که در عوالم دیگه کجا هستند و چه میکنند هم زیاد خوندم واینکه استاد اکنکار هستند ولی چیزی که طرفداران اکنکار میگن مهم نیست مهم اینه که مولوی در کتاب های خودش چی نوشته
اون اکیست نبوده بلکه یک مسلمان سرسخت بوده و همون طور که گفتم بیشترین نامی که در اشعارش هست یکی از نام های پیامبر هست یعنی مصطفی
ولی این که مولوی چه دینی داشت برای من مهم نیست فقط این برام مهم هست که هر کس با هر دین و مذهبی میتونه یک عارف کامل و واقعی بشه ولازم نیست حتما اکیست یا مسلمان بودچیزی که الان طرفداران اکنکار بر اون پافشاری میکنند که تنها راه رسیدن به خدا اکنکار هست
الان هر اکیستی که یک حلقه وصل به قول خودش گرفته ادعا میکنه که مقام اون از همه پیامبران بالاتره این هم دیدم که گفتم
یکم انصاف داشته باشید حد اقل اون استادانشون میگن که طرفداران و پیروان پیامبران تا عالم 4 میرن حالا پیامبرشون اندازه یک حلقه هم وصل نداره
یا نگفتید که چرا به الله کلنیران جان گفتند
شاید کسی مسلمون باشه برای خدا شرک بیاره و یا اصلا شیطان پرست باشه ولی کسی حق نداره به این دلیل الله شیطان بدونه همون طور که اگر اکیستی در عمل شیطان پرست باشه نمیشه گفت که سوگماد شیطان هست این کار بسیار زشتی هست
سوال من در مورد کلمه حقیقت و شریعت هم جواب ندادید
باز هم تکرار میکنم هیچ راه خاصی تنها راه رسیدن به خدا نیست شاید شما با اکنکار به خدا برسید و مولوی با اسلام ولی وقتی به حقیقت رسیدید دیگه این حرف ها که چه کسی با چه مکتبی به خدارسیده مهم نیست
دیگه اون عارف نمیاد بگه شما اگر پیرو اکنکار یا اسلام بودید من به شما کمک میکنم اگر نبودید نمیکنم و من استاد اکنکار یا اسلام هستم چون خودم با اون روش به خدارسیدم
اون عارف دیگه وسیله ای شده برای خدا و خدا برای همه شریعت ها و طریقت ها و همه موجودات هست و هر وقت که وقتش بشه به وسیله هر عارفی که نقش مجرا بازی میکنه بدون این که روش رسیدن به خدای عارف مهم باشه افرادی که سعی در شناخت خدا دارند راهنمایی میکنه
به هر صورت از این که این جا پست میدید خوشحالم و اگر وقت داشتید میتونید روش های پرواز روح این جا قرار بدید
در مورد این که کار هایی مثل تله پاتی کارما دارند قبلا در جای خودش گفتم و همین طور که این نیرو ها به هیچ وجه دلیل معنویت کسی نیست بلکه میتونه اونو از خدا دور هم بکنه ولی فراموش نکنید که همه این ها علم هست مثل فیزیک و شیمی و همون طور که یک فیزیک دان میتونه بمب اتم بسازه و از خدا دور بشه با کار های خوب هم میتونه به خدا نزدیک بشه و متافیزیک هم همین طور میتونه افرادو به خدا دور یا نزدیک کنه و این بستگی به خود شخص و نیت اون داره و نمیشه اونو یاد نداد چون میشه از اون استفاده بد هم کرد و هم خوب
--------------------------
حمید جان حتی با این نیت هم نمیشه
شما اجازه ندارید از این روش ها برای این کارها استفاده کنید اگر این طور بود که همیشه پیامبران و عارفان از این نیرو ها استفاده میکردند و هیچ وقت شکست نمیخوردند
از این روش ها فقط در موارد بسیار نادر که خواست خدا چنین باشه میشه استفاده کرد که اون هم باید این قدر به خدا نزدیک باشید تا بفهمید یا استاد درون داشته باشید
شاید براتون عجیب باشه ولی شاید یک عارف بدونه که امروز بچه اون میره زیر ماشین و له میشه ولی کاری نمیکنه چون اجازه نداره برای همین خدا به ما ظلم نکرده که نمیذاره ما متوجه اینده بشیم چون اگر بفهمیم زجر میکشیم یا اگر جلوشو بگیریم به ضرر خودمون هست
اگر میخاید که جلوی بدی بگیرید تنها کاری که میتونید انجام بدید این هست که مجرایی برای تحقق اراده الهی بشید
در این صورت شاید شما نفهمید ولی اراده الهی به وسیله شما اجرا بشه و در این صورت نه تنها کارما نداره بلکه شما را به خدا نزدیک میکنه
هو
به نام يك
خوشحالم كه يه كسي هم بالاخره پيدا شد و حرف دل ما زدببخشيد كه رمز گونه صحبت مي كنم . خودش مي فهمه با كي بودم
شروع
.
.
رفتن
.
پيدا نكردن
.
به اين درو آن در زدن
.
.
يغذه
.
.
تجلي
ظهور
وصل
عشق
فنا
حضور
علي
آنچه ما سر گشته اوييم در دل بوده است دوري ما لاجرم از قرب منزل بوده است
.
همه شما ها رو دوست دارم
علي
دوست عزیز این طور که معلومه اطلاعاتت حداقل درباره اکنکار بسیار کم و غلط میباشد من نمیدونم این اطلاعات را از کجا گیر اوردی
ولی برای اینکه اطلاعات صحیح راجع به اک بدست بیاری اگه دوست داشتی به اون سایتی که معرفی کردم سری بزن مسلمه که هر کسی از یک گزاره غلط یک نتیجه گیری غلط هم خواهد گرفت
حمید خان در مورد سوالت حرف سوشیانت تقریبا درسته پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه کنیم جواب خیلی از سوالهامون توی کتابها هست
مرسي سوشيانت جان خيلي ممنوننوشته شده توسط HolySooshiant
mercedes جان سلام
به جمع ما خوش امدی
---------------------------
shahrad جان نظر اون سایت و این که بگه من علی خیلی دوست دارم و این حرف ها مهم نیست بلکه نظر استادان بزرگ اکنکار
مهم هست
سال ها میشه که در مورد اکنکار مطالعه ندارم و نمیتونم دقیقا منبع همه چیز هایی که میگم بنویسم ولی شما که بلد هستید حد اقل جواب این چند تا سوال میدادید فکر نمیکنم خیلی سخت بودن
میشه بگید کدوم حرف من در باره اکنکار غلط بود؟ این که هر کس سوالی پرسید شما هیچ جوابی ندید و بگید اطلاعاتتون غلطه که نمیشه شما اگر جواب دارید بدید و اگر جوابی ندارید از اکنکار دفاع نکنید
در زیر چند خط از نظرات استاد بزرگتونو میتونید در مورد ادیان بخونید
(( قوانین قدرت منفی را به عنوان قوانین طبیعت میشناسیم . همان طور که بر ما روشن است او تدوین کننده قوانین طبیعی است به این علت که او افریننده و پروردگار تمامی جهان های فیزیکی است. او خدا- پروردگار انجیل - یهوه عبری ها و مسیحیان و الله محمدی ها است او براهم ودانتیست ها و عملا خداوند همه ادیان و مذاهب است
هرچند وجه الهی همه این تجلیات کیفیات و صفاتی میباشند که از سوگماد مشتق شده اند معذالک انچه عملا در میان پیروان همه ادیان مقام متعال قلمداد میشود صورتی از افریدگار است که خالق کیهان فیزیکی است. افرینش کیهان فیزیکی که صرفا یکی از عمل کرد های اجرایی در مراتب تحتانی ارتعاشات هستی است از جمله وظایفی است که سازمان و اداره ان به عهده زیر دستان براهم یا خدای ادیان می باشد
به غیر از سفیران روح احدی یافت نمیشود که خدایی برتر از او بشناسد با وجودی که این قدرت منفی این چنین تجلیل شده و به منزله پروردگار متعال مورد ستایش قرار میگیرد در واقع در سلسله مراتب ملکوتی جز زیردستی محقر نیست. انچه دانستنش مهم است این است که او در مقام مقایسه با سات نام خود از نقص ها و ناکاملی ها مبری نمیباشد.
بر گرفته از کتاب سرزمین های دور فصل 6
نوشته پال توئیچل تر جمه هوشنگ اهر پور))
اگر هم جوابی ندارید بهتره چیزی نگید
من برای پیدا کردن و تایپ همین مطلب از کتاب سرزمین های دور 2 ساعت وقت گذاشتم
------------------------
حمید جان وظیفه بود
------------------------
دوستانی که خواب یاداشت میکنند چی شد پس
هیچی بیشتر خواب نمیبینید
من نمیدونم شما چه طور تلقین میکنید ولی تلقین فقط یک جمله خشک نیست که هر چند ثانیه تکرار بشه بلکه باید اونو مثل یک ارزوی بسیار زیبا و دوست داشتنی تکرار کنید امید وارم متوجه منظورم شده باشید
اگر چند بار از این تلقینات با صدای بلند باشه که خیلی عالی میشه
موفق باشید
سلام به همه
آقاي سوشيانت و آقا حميد از توضيهاتون خيلي ممنون
من چند روزي نتونستم سر بزنم,اميدوارم حال همه خوب باشه
من خوابهام زياد نشده اگه ميشه و همه موافقند 1 هفته ديگه همين تمرينو انجام بديم,حالا كه دارم خوابهامو يادداشت ميكنم مي فهمم كه چقدر خوابهام مسخرست ,اصلا نميدونم چي بنويسم از يه موضوع ميره به يه موضوع نا مربوط,و بعضي اوقات احساس ميكنم اصلا خواب نديدم,ميشه آدم خواب نبينه؟
فكر ميكنم از ترس اينكه خوابهام يادم نره ومدام توي اين فكرم كه يادم بمونه همش خوابهام يادم ميره
یه سوال؟
تموم اتفاقاتی که توی خواب رخ میده را بنویسیم؟ یا کلی؟
مثلا تموم صحنه ها را با تمام جزئیاتش بنویسیم یا فقط کلی بگیم چی شد و کجا بودیم
یه سوال دیگه:
فقط خواب شب قبوله؟ یا خواب بعد از ظهر هم حساب مبشه؟
امشب خوابم میاد فردا براتون میگم
شب بخیر
خواب های خوب ببینید
حالا اگر 2تا کابوس هم دیدید اشکال نداره
حالا که این قد نوشتم جواب پرنس هم بدم جواب مریم خانوم فردا چون پرنس الان انلاین هست
تمام اتفاقات ریز به ریز و همین طور احساساتتون مهم هست
خواب خوابه دیگه روز و شب نداره همه خواب ها قبوله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)