قربونت برم .نه عزيز اين چه حرفيه.باشه.ببينم ميشه ماه اينده اين سيستم درپيت رو عوض كنم يه سيستم
حرفه اي خفن بگيرم.خير سرم من اين همه گيم بازي كردم حالا ديگه كارتم بدجور كم اورده![]()
قربونت برم .نه عزيز اين چه حرفيه.باشه.ببينم ميشه ماه اينده اين سيستم درپيت رو عوض كنم يه سيستم
حرفه اي خفن بگيرم.خير سرم من اين همه گيم بازي كردم حالا ديگه كارتم بدجور كم اورده![]()
دوستان عزيز حتما نصب كردند و بازي رو تست كردن نتيجه رو بگن كه چسورياست و قدرت گرافيك بازي چطور هست كه ما هم بريم بگيريمش !
براي من كه عالي اجرا ميشه و ريد نميزنه!!كارت گرافيكمم 256 و رمم 2 گيگ هستش!!من از محصولات Hitak استفاده ميكنم چون آشناست و هر بازي جديديم بياد اول به دست من ميرسه!!من از مركز فروش Hitak استفاده ميكنم اما اگه كسي خواست از اينترنت خريداري كنه ميتونه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنه بعد اون بازي رو خريداري كنه!!
سلام
دوستان مثل این که 2 تا DVD هست این بازی و این طور که من دمو هاش رو دیدم گرافیک قوی داره
دوستانی که این بازی را تهیه کردند ببیند روی این سیستم من جواب می ده تا برم بگیرم :
البته من مدل قطعات را مختصر می نویسم :
cpu : 3
ram : 1 gig
vga : 256 mb 7100 gs
main : Asrock
ممنون![]()
بای
بازی واقعا عالیه
بیشتر شبیه فیلم سینمایی هست
ولی با MultiPlayer زیاد حال نکردم
احسان جان جواب میده با 1024 بازی کن حالشو ببر![]()
من فقط می توانم بگم که حرف ندارد و من خودم بازی سال انتخاب کردم
گرافیکش که حرفی ندارد عین واقعیت است انگار داری خودت می جنگی البته اگر مانیتور 21 اینچ باشه
سیستمی که بازی را باهاش اجرا کردم
ram : ocz platineum 4 gig (4 * 1 gig) ddr2 pc2 6400
cpu :intel core 2 dou 2.4 gh 4 mg
vga : geforce 8800 640 mg 320 bit
monitor : samsung 214t
بازی هم 2 dvd است من هم 3 تومان خریدم
كسايي كه 5500 دارند منتظر باشن من بازيو خريدم دارم نصب ميكنم
بهتون ميگم اجرا ميشه يا نه
متاسفانه اجرا نشد
ارور:
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
درایور کارت گرافیکمم آخرین ورژنشه
2000 تومن الکی خرج کردم
5500 دارا نگیرن که ضایع نشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)