نوكيا گوشي صفحه لمسي هم داره ؟
اگه داره بهم معرفي كنيد
نوكيا گوشي صفحه لمسي هم داره ؟
اگه داره بهم معرفي كنيد
بله که داره .... 6708 و 7710
دوستان که n95 دارند اگه امکانش هست چند نمونه از فیلم برداری این گوشی و چنتا عکس در حالات مختلف بزارند
مرسي سامان جان
به نظر تو كدومش بهتره؟
يا اصلا P990 بگيريم
بر خلاف تصور خیلی ها به نظر من صفحه نمایش لمسی اصلا برای موبایل مناسب نیست چون کار کردن سریع در مواقع ضروری و همچنین کار کردن با یک دست با این جور گوشی ها امکان پذیر نیست.
و به همین دلیل هم هست که نوکیا زیاد از صفحه نمایش لمسی خوشش نمیاد چون نوکیا ذاتا تولید کننده گوشی موبایله و همه گوشی هاش اول موبایلند بعد چیز های دیگه.
صفحه نمایش لمسی بیشتر مناسب پاکت پی سیه.
سلام
اينكه توي سايت نوكيا قسمت خريد آنلاينش اول n95 sand رو گذاشته بعدش n95 deep plum رو يعني اينكه اولي از دومي امكاناتش بيشتره ؟
دوست من بنده يه لپ تاپ دل زير چشمم خوابوندم كه بگيرمش فكر كنم مدل ام90 يا 95 باشه 3200 هستش سه ميليون و دويست تومن خوب كجاي اين با ان95 همقيمته؟ در ثاني لپ تاپ 700 تومني هم هست كليد روشنش رو كه زدي بايد سه سر بزني دست پويي يه دور آب قليون رو چاق كني و يه چاپ بريزي تا ويندوزش بياد بالا... در ثاني بايد لپ تاپي خريد كه ويستا رو ساپورت كنه به هر حال نبايد ان95 رو با لپ تاپ مقايسه كرد چون لپ تاپ همرده ي قيمت اون به هيچي نمي ارزه جز پوز
خريد ان 95 در حال كني احمقانه ترين كاريه كه مي شه تو ايران انجام داد فقط بايد صبر كرد ان الله مع الصابرين
من خودم با داداشم یه لپ تاپ مشترک داریم که از یه نمایشگاه توی دبی خریدیم 800 تومن.
سی پی یو دو هسته ای 1.6 چهار مگ کش
رم 1 گیگ
کارت گرافیکی 256 واقعی
صفحه ی wide
بلوتوث و wi-fi هم داره.
ویندوز ویستا داره
هارد 80
مارک فوجیتسو زیمنس.
تازه وقتی خریدیم یه فلش 256 یه کیف یه وبکم هم روشبمون هدیه دادن.
تو ایران هم قیمت کردیم 1.5 میلیون بدون هدایاش.
وحید جان 6708 بهتر از 7710 هست ... من یه مدت 7710 داشتم و دایما هنگ میکرد .... در کل گوشی خوبی نیست ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)