سلام کجایی خبری ازت نیست
خوبی ؟
ای خوبم...دارم چهارمین کتابم رو می نویسم چیز جالبی داره میشه!دوست داشتم طرح روی جلد کتابهام رو که خودم
با فتوشاپ کار کردم اینجا بذارم اما نمی دونم چرا آپلود می کنم نمیشه؟!؟!!
مگه کجا آپلود میکنی؟ بعضی از سایت ها فقط فایل های با پسوند خاص رو برای آپلود قبول میکنند.
حالا اگه هر کاری کردی و نشد بزارشون توی وینرار و روی راپید شیر ،Divshare یا هر جایی که خودت دوست داری آپ کن.تا زیاد توی دردسر نیفتی
نمی دونم اما خیلی جاها امتحان کردم انگار پی سی ورلد قبول نمی کنه
Last edited by western; 08-12-2007 at 18:54.
سلام عزیز
من برادر cecelia هستم
حالا چرا بعد از این همه هاست مشهور اپلود تصویر، اومدی اینجاها عکسهاتو آپ کردی
همین سایت زیر خیلی راحت تره:
صبر کن یکیش رو درست کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون یکی هم کلا از بیخ و بن مشکل داره توی همین سایتی که گفتم آپ کن
موفق باشید
Last edited by Maximillion; 09-12-2007 at 08:10.
ای قربونت برادرcelelia خودشه!آخه من سه چهارتا هاست آزمایش کردم نه فقط برای این تاپیک بلکه برای تاپیکهای
دیگه اما...؟؟؟؟...؟؟؟خوب ممنونم فقط موندم تو از کجا رفتی این عکس رو پیدا کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز
خب مشکل شما ارسال اشتباه لینک ها بوده.شما لینک همین عکسی که من درست کردم رو این گذاشتید:(نوشته ی قرمز)
در حالی که لینک عکس اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای عکس دوم هم همین اشکال وجود داره.لینک که شما گذاشتید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک صحیح تصویر:(%20 اضافیه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک تصویر درسته ولی عکس دیده نمیشه.مشکل هم از طرف خود سایته نه از شما.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهرم که نوشته بود اگه نتونستید عکس رو درست اپ کنید توی یک فایل زیپ قرارش بدید و فایل زیپ رو اپ کنید و لینکش رو بدید تا ما عکس ها رو براتون اپ کنیم.اینجوری هم بد نشد می تونیم بفهمیم مشکل کارمون از کجا بوده.
اگه با من کاری داشتید واسه خواهرم پیغام بفرستید تا بهم اطلاع بده (من واسه چند ماه به فروم نمیام)
بهتره دیگه زیاد در مورد این مطلب صحبت نکنیم ممکنه مدیران این تاپیک رو به خاطر دور شدن از موضوع اصلی قفل کنند.
موفق باشید![]()
مجدداً متشکرم حالا متوجه اشتباهم شدم
سلام مجدد دوستان بالاخره تونستم عکسهام رو آپلود کنم این عکس رو برای جلد رانده شدگان طراحی کرده بودم
فقط حیف که اونوقتها فتوشاپ فارسی نداشتم تا اسم کتابم رو فارسی بنویسم!
![]()
اینم مال شیطان کیست که قبلاً اسمشو آیا او شیطان است؟گذاشته بودم دیدم طولانی شد عوض کردم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)