تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 42 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 411

نام تاپيک: Resident Evil 3: Nemesis

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نسخه پی سی هم با یه سرچ احتمالا تو اینترنت گیر میاد. البته اگر بتونی دانلود کنی.

من چند کپی از نسخه پی سی داشتم. الان نمیدونم کجا هستن.

پسر عموم 6 سال پیش سی دی اوریجینال رزیدنت 3 رو داشت که روش عکس Nemesis رو کشیده بودن که داره بالا رو نگاه میکنه (همون عکس توی منو).

همون پلی استیشن رو بازی کنید, اصلا فرقی نداره.

2. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

باشه همون نسخه PS رو بازی میکنم. نسخه PC رو بیخیال میشم.
    حالا موندم Modern Warfare 2 رو برای بار چهارم بازی کنم یا اویل 3 رو برای بار 11 با شبیه ساز ePSXe بازی کنم!!!!!!!!
    نظر شما چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

باشه همون نسخه PS رو بازی میکنم. نسخه PC رو بیخیال میشم.
    حالا موندم Modern Warfare 2 رو برای بار چهارم بازی کنم یا اویل 3 رو برای بار 11 با شبیه ساز ePSXe بازی کنم!!!!!!!!
    نظر شما چیه؟
    پروفسور این همه بازی تو این دنیا هست چرا کلید کردی رو این 2 تا ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

پروفسور این همه بازی تو این دنیا هست چرا کلید کردی رو این 2 تا ؟
    خوب همه بازی ها رو بازی کردم!
    مگه چند تا بازی جدید اومده که بخوام بازی کنم؟؟؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام
    دوستان من هرچی به خودم تلقین میکنم , اخرش این بازی ترسناک نیست ! حتی کسی که 12 سال داشت اینو گفت !
    باور کنید من از کسایی که سنشون زیر 12 هم هست شنیدم که میگن این بازی اصلا اصلا ترسناک نیست ! کسایی که اعتقاد دارن رزیدنت 4 وحشتتتناکه یا از Prance Of Persia 2 میترسن !!!

باور کنید هیچی ترس نداره این بازی . من نمیدونم شما چجوری میگید ترس توی سریهای جدید کم شده توی این سریها ( 1 و 2 و 3 ) که اصلا ترسی وجود نداره ! تازه ادم وقتی میبینه کله ادما مربعی شکله ( گرافکش بالاس ) خندش میگیره !
    Last edited by Reza Azimy_RW; 19-01-2010 at 22:58.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

13

سلام
    دوستان من هرچی به خودم تلقین میکنم , اخرش این بازی ترسناک نیست ! حتی کسی که 12 سال داشت اینو گفت !
    باور کنید من از کسایی که سنشون زیر 12 هم هست شنیدم که میگن این بازی اصلا اصلا ترسناک نیست ! کسایی که اعتقاد دارن رزیدنت 4 وحشتتتناکه یا از Prance Of Persia 2 میترسن !!!

باور کنید هیچی ترس نداره این بازی . من نمیدونم شما چجوری میگید ترس توی سریهای جدید کم شده توی این سریها ( 1 و 2 و 3 ) که اصلا ترسی وجود نداره ! تازه ادم وقتی میبینه کله ادما مربعی شکله ( گرافکش بالاس ) خندش میگیره !

اون موقعی (10 سال پیش) که ما بازی می کردیم این گرافیک به قول شما مربعی توی دنیای گرافیک برای خودش غولی بود داداش
    اون زمان اویل 3 جزو ترسناکترین بازی های تاریخ بود و مثل الان نبود که یه بچه 4 ساله برای خودش ترسناک ترین فیلم های دنیا رو ببینه و عین خیالش نباشه.
    درمورد اویل 4 و 5 باهات موافقم، ولی به اویل 1 و 2 و 3 توهین نکن لطفاً

8. 4 کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از اینکه جوابمو دادین ممنونم
    پس پیشنهاد میکنین که همین نسخه PS1 رو بازی کنیم دیگه.
    چون نسخه PC موجود در بازار همه دموهاشون حذف شدن و فقط چند درصد کیفیت گرافیکیشون بالاتره و میشه گفت که از نسخه PS1 برای کامپیوتر پورت شدن.
    از شرکت نوین پندار اگه بگیرین تمام دموهاش هست

سلام

ترسناک بودن هربازی رو باید توی زمان خودش سنجید
    اون زمان از بهترین گرافیک ها رو همین بازی داشت. معلومه که حالا با گرافیک فوق العاده ی شماره 4 اینو بازیش کنین نمیترسین. با هزار جور ترینر و تیر بینهایت بازی میکنین میگین ترسناک نیست خب معلومه که نیست! از اونی بپرسین که بازی رو با حداقل امکانات و چهارتا خشاب و پک محدود میره و تیرهاش تموم میشن و با یه کارد میمونه جلوی تایرنت! بعد بگین ترسناکه یا نه!

10. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ترسناک بودن هربازی رو باید توی زمان خودش سنجید
    اون زمان از بهترین گرافیک ها رو همین بازی داشت. معلومه که حالا با گرافیک فوق العاده ی شماره 4 اینو بازیش کنین نمیترسین. با هزار جور ترینر و تیر بینهایت بازی میکنین میگین ترسناک نیست خب معلومه که نیست! از اونی بپرسین که بازی رو با حداقل امکانات و چهارتا خشاب و پک محدود میره و تیرهاش تموم میشن و با یه کارد میمونه جلوی تایرنت! بعد بگین ترسناکه یا نه!
    کاملا تایید میشه .
    مخصوصا وقتی واسه دفعه اول بازی میکنی
    همش با ترس و لرز از Nemesis میری جلو !
    اون موقع طعم واقعی ترس رو حس میکنین !!!

12. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

یادش بخیر این بازی رو با پلی استیشن چند بار این بازی رو تموم کردم خیلی قشنگ بود اون موقع ها یکی از بهترین بازی ها همین سری رزیدنت اویل بود چقدر هوس کردم برم پلی استیشن رو در بیارم دوباره بازی کنم
    اصلا با بازیهای امروزی زیاد حال نمیکنم اویل 1 تا 3 یک چیزی دیگه بود به خصوص وقتی نمسیس پیداش میشد و دسته منم شوک دار بود شروع میکرد دسته به لرزیدن چه حس ترسی به ادم دست میداد...............

14. این کاربر از rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من اويل 1 و 2 و مخصوصا 3 رو به خاطر ترس ازش بازي نميكنم. بلكه به خاطر حس مخصوصي كه توي يه شهر داغون گير اوفتادم و تنهايي دارم تلاش ميكنم كه ازش فرار كنم، بازي ميكنم. يادم مياد كه 10 سال پيش كه ميرفتم كلوپ جعفر، اون قدر اين بازي هيجان داشت كه فقط مينشستم تماشا ميكنم چون بچه بودم پول نداشتم خودم بازي كنم! ولي با اين حال تماشا كردمش هم همون حسي كه بالا گفتم رو بهم ميداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •