من نمیتونم gta ls و splinter sell esenials را روی فرم ور 3.40oe-a اجرا کنم لطفا راهنمایی کنید .... بعضی ها میگن باید باdevhook اجرا کنی ولی این فرم ور devhook نداره باید چه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
من نمیتونم gta ls و splinter sell esenials را روی فرم ور 3.40oe-a اجرا کنم لطفا راهنمایی کنید .... بعضی ها میگن باید باdevhook اجرا کنی ولی این فرم ور devhook نداره باید چه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by mohsen.rajabi; 06-06-2007 at 11:30.
من نمیتونم gta ls و splinter sell esentials رو روی فرم ور 3.40oe-a اجرا کنم لطفا راهنمایی کنید......
من با دوستم بغل هم نشستیم پورت اینفراردمون رو هم جلوی هم نگرفتیم بازی هم کردیم!یه چی میگیا...
سلام
دوست عزيز نيازی به عوض کردن نيست اگه پيکسل هات سوخته
يا تعمير ميشه و يا اگه نشه فقط ميتونی lcd رو عوض کنی که من برات ميتونم انجام بدم
psp هم خواستی در خدمتيم ، هر سؤال مشکل کاری چيزی هم داشتی بگو
دوست عزيز نيازی به زدن 2 پست پياپی نيست
لطفاً بيشتر توضيح بده ، چرا نميتونی اجرا کنی ؟ چه پيغامی بهت ميده ؟
اگه دستگاهت 3.40 OE داره دستکاریش نکن همینجوری کرک خوره!برای اجرای بازی های 1.5 باید بازی رو بریزی رو مموری توی PSP/GAME.بعد موقع روشن کردن(نه استند بای) R رو نگهدار،یه منو میاد.برو توی Configuration،گزینه ی Game Folder Homebrew رو عوض کن به 1.50 Kernel.بعد میتونی بازی کنی.
سلام . يه سوال: چه قسمت هايی از PSP اگر خراب بشن دوباره قابل تعمير خواهند بود؟ مثل دکمه ها و يا باطری و غيره
این win95 که میگن رو psp اجرا کردند ... نصب کردنش راحته؟؟ اگه کسی لینکشو داره بده ممنون میشم.
من win xp وwin vista رو psp اجرا کردم . معلوم که ویندوزی که هیچ برنامه ای روش وصل نمیشه وهمش درون ساختست.تازه هم با استفاده از مرور گرpsp اجرا میشه و هرچیزی که میبینی صفحه های اینترنتیه نه ویندوزی که ما انتظارشو داشتیم....
ببخشید این قضیه PSP2 چی هست
ایا تاریخ عرضه اون 2007 هست!!!! پس این سایت چی میگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش که توی GOOGLE پیدا کردم البته عکسهای زیادی بود
Last edited by rassool; 06-06-2007 at 20:37.
رضا جان يادت نره ها من منتظرم در ضمن اين 3.50 رو جناب الكس كي مي ده بيرون منتظر اونم هستم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)