تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 33 اولاول ... 2127282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 324

نام تاپيک: سووالات پزشکی بپرسید !

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

سلام:
    ميخواستم ببينم كه اساس كار شامپو کتوکونازول چيه؟مثلا من شنيدم كه كف فوق العاده اي ميكنه...ميخواستم ببينم كه ايا اگر موهاي من كه چربي فوق العاده و شوره و ريزش داره رو ميتونم با اين شامپو برطرف كنم؟
    ممنون

مكانيسم اثر : شامپو كتوكونازول 2% در درمان تيناورسيكالر ( پيتي ريازيس ) ناشي از پيتي روسپروم اوربيكولار كه بعنوان مالاسزيا فورفور و يا مالاسزيا اوربيكولار نيز شناخته شده است مصرف ميگردد .اين دارو در كاهش پوسته سر در ارتباط با شوره سر نيز بكار ميرود . كتوكونازول با جلوگيري از سنتز ارگوسترول يا ديگر استرولهاي موجود در ديواره سلولي قارچها ، داراي اثرات قارچ كش و متوقف كننده رشد قارچ مي باشد .

عوارض جانبي: استفاده از اين دارو در درمان شوره و يا درماتيت سبورئيك ريزش مو و تحريك در محل استفاده در 1% بيماران گزارش شده است . پوستول پوست سر ، خشكي ، چربي و خارش نيزدر برخي موارد گزارش شده است .

مقدار مصرف : نواحي آلوده يا پوست سر بايد با شامپوي كتوكونازول كف آلوده شده و به مدت يك دقيقه شامپو را روي سر ماساژ دهيد . سپس شامپو را با آب از روي سر شستشو داده ، اين عمل را يكبار ديگر براي سه دقيقه تكرار كنيد و براي اطمينان از پاك شدن موي سر از شامپو دوبار با آب شستشو دهيد و سپس موها را با حوله يا حرارت خشك نماييد . از شامپو دوبار در هفته و به فاصله سه روز به مدت 4 هفته استفاده نماييد و در صورت نياز براي كنترل بيماري بنا به دستور پزشك دارو را مصرف نماييد .

بارداري و شيردهي : اين دارو از طريق پوست جذب نمي شود و تنها با توصيه پزشك مصرف گردد .

اشكال داروئي : شامپو كتوكونازول 2% در بطريهاي 100 ميلي ليتري به بازار عرضه مي گردد

شرايط نگهداري : دارو در دماي پايين تر از 30 درجه سانتيگراد نگهداري و از يخ زدگي محافظت گردد. دور از دسترس اطفال نگهداري شود
    اميد آنكه موثر واقع افتد

آخر فروم باز ali reza majidi 14's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام:
    ميخواستم ببينم كه اساس كار شامپو کتوکونازول چيه؟مثلا من شنيدم كه كف فوق العاده اي ميكنه...ميخواستم ببينم كه ايا اگر موهاي من كه چربي فوق العاده و شوره و ريزش داره رو ميتونم با اين شامپو برطرف كنم؟
    ممنون
    آقا من فقط اینو می تونم بگم
    اگه از ریزش مو رنج می بری
    ماینوکسیدل 5 درصد استفاده کن
    موفق باشی

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

blaster عزيز واقعا ممنون از توضيحاتت ...
    ali reza majidi 14 عزيز يه سال استفاده كردم ..بدرد نخورد...من ريزش موهام به خاطر چربي و شوره بيش از حد است...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Desert Of Real

3 یه بیماری مخوف؟؟!!!

سلام.من حساسیت های زیادی دارم.اینو می گم تا شاید کمکی کنه شاید هم دلیلش نباشه.
    خیلی وقت ها که از خواب بیدار می شم پوست دستم چنان تورم و خارشی پیدا می کنه که مجبور می شم با یخ بی حسش کنم که خارش اون اذیتم نکنه.خارش هم طوری هست که انگار از درون دستمه.
    خیلی وقت ها هم که از خواب بیدار می شم لبم به شدت تورم می کنه. بعضی ها می گن برای حساسیت و بعضی ها می گن خونت قلیلیی هست و بعضی ها می گن هر چی هست مشکل خونیه.
    سرطان ایدز که ندارم؟!!!
    توضیح بدید ممنون می شم.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان ميخواستم بدونم بوتالكس كاربرد انساني داره؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

blaster عزيز واقعا ممنون از توضيحاتت ...
    ali reza majidi 14 عزيز يه سال استفاده كردم ..بدرد نخورد...من ريزش موهام به خاطر چربي و شوره بيش از حد است...
    1-تمیزی موها یکی از عوامل مهم در ریزش مو است
    موهای شما چرب می باشد و باید هر روز شسته شود 2-تنها داروی شنا خته شده همان ماینوکسیدیل است ولی به طور مداوم و همراه با سولفات روی و ویتامین B5مصرف شود3- یک داروی جدید هم امده بنام ریوای ووژن
    می تونی از اون هم استفاده بکنی
    فقط قیمتش زیاده
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.من حساسیت های زیادی دارم.اینو می گم تا شاید کمکی کنه شاید هم دلیلش نباشه.
    خیلی وقت ها که از خواب بیدار می شم پوست دستم چنان تورم و خارشی پیدا می کنه که مجبور می شم با یخ بی حسش کنم که خارش اون اذیتم نکنه.خارش هم طوری هست که انگار از درون دستمه.
    خیلی وقت ها هم که از خواب بیدار می شم لبم به شدت تورم می کنه. بعضی ها می گن برای حساسیت و بعضی ها می گن خونت قلیلیی هست و بعضی ها می گن هر چی هست مشکل خونیه.
    سرطان ایدز که ندارم؟!!!
    توضیح بدید ممنون می شم.
    سلام دوست عزیز بیخود نگرانی
    دوست عزیز شما نه ایدز دارید و نه سرطان
    واین علایمی که شما می گین توضیح از می ده که شما به بیماری پوستی مبتلا شدید وبهتره که به یک دکتر متخصص پوست مراجعه کنید ومطمئنا قابل بهبود هستش
    (به حرفهای دیگران هم زیاد اهمیت قائل نشو چون اگه اهمیت بدی هرکی یه حرفی میزنه )
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان ميخواستم بدونم بوتالكس كاربرد انساني داره؟
    دوست عزیز این دارویی که شما می گین برای رفع چین وچروک کاربد داره ولی دقیقا نمی دونم منظور شما از بوتالکس چیه

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

1-تمیزی موها یکی از عوامل مهم در ریزش مو است
    موهای شما چرب می باشد و باید هر روز شسته شود 2-تنها داروی شنا خته شده همان ماینوکسیدیل است ولی به طور مداوم و همراه با سولفات روی و ویتامین B5مصرف شود3- یک داروی جدید هم امده بنام ریوای ووژن
    می تونی از اون هم استفاده بکنی
    فقط قیمتش زیاده
    موفق باشی
    ممنون...
    همه اين دارو ها رو يه سال مصرف كردم...نتيجه نداد...ريوايوژن كه خيلي گرونه...
    موهاي من مثلا وقتي بعد از حموم بدون سشوار 3 ساعت بعد خشك ميشه...از بس كه چربه!!بايد به متخصص برم تا از دست اين چربي راحت شم...

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

منم سينوزيت دارم يعني علائم و نشانه هاش كه اينو نشون ميده ولي عكس هم كه گرفتن دكترا نتونستن تشخيص بدن و گفتن هيچيت نيس منم گفتم چشم
    ولي خب شما بگين من تو پشت گلوم(ببخشيد ها)هميشه خلط مياد و ميره بعضا هم چركايي مثل تيكه پنير تو گلوم مياد كه بازم ببخشيد خيلي بو ميده پس اينا چي ان
    بعضي وقتا هم بدون اينكه سرمايي چيزي خورده باشم سرفه هاي خلطي ميكنم نكنه من سرطان دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •