کمک. من 4-3 روز پیش Generals رو نصب کردم ولی الان که میخوام Zero hour رو نصب کنم میگه C&C Generals رو کامپیوتر نصب نیست
. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
من قبلا هم zero hour رو نصب کرده بودم ولی با یه سی دی دیگه. یعنی ممکنه مشکل از سی دی باشه؟
کمک. من 4-3 روز پیش Generals رو نصب کردم ولی الان که میخوام Zero hour رو نصب کنم میگه C&C Generals رو کامپیوتر نصب نیست
. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
من قبلا هم zero hour رو نصب کرده بودم ولی با یه سی دی دیگه. یعنی ممکنه مشکل از سی دی باشه؟
دوستان اگه حاضر ند بیاید یک وبلا گ گروهی اختصاصی برای این کار در میهن بلاگ احداث کنیم با تالار گفتمان اختصاصی ...
اگه مو افقید من تر تیبشش رو بدم
سلا م
دوست من باید :
اول به مسیری که برای انتخاب کردی دقت کنی چون باید جفتشون تو قسمت مثل: F:\Program Files\EA Games نصب شده با شند . اگه هر دو شون تو پوشه :EA Games
نصب شده باشند این مشکل رو دیگه نخواهی داشت .
دوم سعی کن برای بی دردسر شدن نصب در صور ت داشتن فضا دو بازی را در یکدرایو آن هم درایو اصلیت که ویندوز نصبه نصب کن مشکل حل میشه.
سلا م
در مورد نر م افزار ها تو ضیح تکمیلی بدهید .
متشکرم
ممنون از جواب ولی من همه ی این کارهارو انجام دادم. وقتی اولین صفحه ی نصب میاد روی Next که کلیک میکنم ارور میده یهنی قبل از اینکه مسیر نصب رو انتخاب کنم. فلدر Generals هم EA Games\Command & Conquer Generals هست.سلا م
دوست من باید :
اول به مسیری که برای انتخاب کردی دقت کنی چون باید جفتشون تو قسمت مثل: F:\Program Files\EA Games نصب شده با شند . اگه هر دو شون تو پوشه :EA Games
نصب شده باشند این مشکل رو دیگه نخواهی داشت .
دوم سعی کن برای بی دردسر شدن نصب در صور ت داشتن فضا دو بازی را در یکدرایو آن هم درایو اصلیت که ویندوز نصبه نصب کن مشکل حل میشه.
دوست عزیز من در مورد نصب بازی اول میگم نه جنر ال زرو شما باید طبق آدرس نمو نه ا ی که دادم
(مثل: F:\Program Files\EA Game) حتما جنر ال یک رو نصب کنی تا در موقع نصب جنر ال زرو به این مشکل بر نخوری .
دقیقا عین این آدرس:F:\Program Files\EAGame\Generals
بعضی شر کتها می آن و به اسم شر کت خودشون یک پوشه می سازند به طور مثال:
F:\Program Files\pardisGame\EAGame\Generals
که این با عث به وجود امدن این مشکل می شه...
موفق باشی
Last edited by ufo-alien; 13-07-2009 at 17:54.
منم دقیقا همین کارو کردم و Generals 1 رو میگم. اسم شرکت Hitak بود که من به EA Games تغییر دادمش و الان C:\Program files\EA Games\command & conquer generalsدوست عزیز من در مورد نصب بازی اول میگم نه جنر ال زرو شما باید طبق آدرس نمو نه ا ی که دادم
(مثل: F:\Program Files\EA Game) حتما جنر ال یک رو نصب کنی تا در موقع نصب جنر ال زرو به این مشکل بر نخوری .
دقیقا عین این آدرس:F:\Program Files\EAGame\Generals
بعضی شر کتها می آن و به اسم شر کت خودشون یک پوشه می سازند به طور مثال:
F:\Program Files\pardisGame\EAGame\Generals
که این با عث به وجود امدن این مشکل می شه...
موفق باشی
بازم نشد
اگه ممکنه آدرسی رو که بازی رو او نجا ریختی بنویس ببینم کپی کن دقیقا....
سلا م
دعوت به همکاری
دوستان من یک وبلا گ به این آدرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یک تالار گفتمان به این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط و فقط بر ای بازی جنر ال و سا خت ار تش ایر ان به طور پیشفر ض طر احی کردم می تو نید افر ادی که می خو اهند همکاری کنند بیاید این آدرس و به طور گروهی هم وبلا گ و هم تالار گفتمان رو مدیر یت کنیم .
لطفا نظر تون رو بگید.
Last edited by ufo-alien; 13-07-2009 at 18:30.
من با 3و2 موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)