تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 130 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا حمید چیز جدیدی نمی خوای معرفی کنی !!؟؟ من دیگه نمی دونم گوشیمو برای چی حک کنم یعنی به اشباع رسیدم . آگوستیک و درایو دوربین و 12 تا منو فلشو 2 3 تا اسکینو هر چی که گذاشتی رو ریختم رو گوشیم . الان هیچ کاری برای هک کردن ندارم . تمام جونم درد می کنه !! راستی راهی واسه زیاد کردن sms واسه w810 پیدا نشد ؟؟؟
    چی دیگه میخوای ؟ باحالاش همینا بود.! حالا برا خالی نبودنه عریضه یه دفعه کله main &fs با هم فلش کن....منم امروز همینکارو میخوام بکنم...یه راه حل واسه تم orbitpass پیدا کردم....میتونی shortcut ها رو رو یه چیز بیخود بزاری..مثلا play now ..هر 4 تاشو بزار رو play now ...ببین دیگه چجوری میشه به منو نفوذ کرد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام .. از همه کسانی که وارد هستند خواهش میکنم کمکم کنید :(
    اگه من با XS++ یا phone xs فقط FS رو فلش کنم واسه سریال مشکلی پیش میاد؟(اخه کلی فایل اضافی up کردم توش و مموریش الان 18 تاست فقط و سرعت گوشیم هم اومده پایین..
    اگه نه فایل FS با چه پسوندی باید باشه تا تو برنامه قرار بدم؟ من چند تا FS و main با پسوند fbn وmbn دارم......... ممنون

تا حالا رو گوشی چنج شده امتحان نکردم......خوب با ++xs فیلهایی که آپ کردی رو پاک کن..!>.....مسیر فایلهایی که ریختی تو گوشیو بهش بده ...تو همومن قسمت fsx یه کادر داره بزن add file بعد مسیرها رو بهش بده خودش پاک میکنه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

3

آخرین ورژن ویندوز xp رو نصب کردید؟ اگه گوشی روشن میشه بکوبیدش تو دیوار.....منم همین کارو میخوام بکنم....هندزفریم و گم کردم. ..از نعمت واکمن محرومم! ...هندزفری اصل چنده؟

پسر خوب...ماله همه اینجوریه مشکلی نیست...

یکی میگفت خانوم زردک میخواهی؟
    ای بابا امان از حواس پرتی ، گمش کردی پس ؟!

.

تو دیوار که نه اما اگه بشه کم ضرر کنم میخوام بفروشمش به نظر شما چند میگیرن یک ماه بیشتر نیست گرفتمش ، هیج مشکل خاصی ام نداره ... میخوام اگه بشه ان 73 بگیرم ...

.

به نظر شما چند میگیرنش ؟!

.

مشکی چنج شده مالزی دو کابل ا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

آقا حميد تو رو خدا كمكم كن/ امروز وسوسه شدم و گوشيم رو هم main و هم fs رو فلش كردم گوشيم روشن ميشه اما واكم تنها كار مي‌كنه و وقتي start phone رو انتخاب ميكنم ارور ميده. configuration error.please contact your network. ممنون ميشم راهنماييم كني.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا حميد تو رو خدا كمكم كن/ امروز وسوسه شدم و گوشيم رو هم main و هم fs رو فلش كردم گوشيم روشن ميشه اما واكم تنها كار مي‌كنه و وقتي start phone رو انتخاب ميكنم ارور ميده. configuration error.please contact your network. ممنون ميشم راهنماييم كني.

اتفاقا من تو چند دقیقه پیش کله main &fs رو فلش کردم تو 10 دقیقه!!!! چه حالی داد سرعت گوشی توووووپ!!!

....اصلا نگران نباش ....خونسردیتو حفظ کن ....مشکلی نیست.....!
    ببین عزیزم اگه main و fs رو درست انتخاب کرده باشی...با ++xs هم main هم fs رو روش فلش کن....customize نکن....این روش فرق میکنه....پس customize رو تیک نزن!!... بعد که فلش کرد گوشیو روشن نکن! اون فایل ssw رو روش فلش کن بعد وصل کن به فار و پک customize رو کپی کن تو tpa\preset\custom چند تا فایله ....که میتونی اون رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا دانلود کنی...باید اینو دانلود کنی....model_CDA102555_6_M_EAST_N_AFR.zip...... ..از فار بیا بیرون وصل کن به ++xs و main رو دوباره روش فلش کن...بعد گوشیو روشن کن اولش میزنه please wait هیچ کاری نکن خودش درست میشه....اگه سرعت عمل داشته باشی(مثله من) تو 10 دقیقه میتونی یه فلش تووووپ بکنی.....موفق باشی یا حق

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بلاخره مشکلت حل شد!؟ .....خوشحالم...

آخ این جاش اینجا بود؟
    نفهمیدم . یعنی این جاش اینجا بود یا جاش اینجا نبود؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ای بابا امان از حواس پرتی ، گمش کردی پس ؟!

.

تو دیوار که نه اما اگه بشه کم ضرر کنم میخوام بفروشمش به نظر شما چند میگیرن یک ماه بیشتر نیست گرفتمش ، هیج مشکل خاصی ام نداره ... میخوام اگه بشه ان 73 بگیرم ...

.

به نظر شما چند میگیرنش ؟!

.

مشکی چنج شده مالزی دو کابل ا ...

گمش کردم لعنتیو!...حالا موندم تو کف....هندزفری اصلش چنده؟.....اگه بتونی گوشیتو 220 تا بفروشی خیلی به نفعته...البته 200 هم بد نیست... n73 گوشیه توپیه ...الان فکر کنم بالای 420 باشه...یه 200 تا باید بزاری روش......

نفهمیدم . یعنی این جاش اینجا بود یا جاش اینجا نبود؟؟؟؟

بیخیال!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض ...

... کاش همین 220 بتونم بفروشم ...

.

ممنونم .

.

من شنیده بودم20 تا 30 تومنه اصلش تو تاپیک ها راجع بهش بحث شده کامل فکر کنم تو این نکات قبل و بعد از خرید گوشی باشه ....

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

12

و 12 تا منو فلشو 2 3 تا اسکینو هر چی که گذاشتی رو ریختم رو گوشیم . الان هیچ کاری برای هک کردن ندارم . تمام جونم درد می کنه !! راستی راهی واسه زیاد کردن sms واسه w810 پیدا نشد ؟؟؟
    قربان میشه لینکه این 12 تا منوی فلش و اسکینها رو بزاری تا ما هم نسبت به گوشیمون احساس پوچی کنیم !!!؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

سلام

از دوستانی که گوشیشونو با Far تونستن دستکاری کنن میشه فایل های ارجینال صدا رو از ورژن R4EA031 یه جایی
    آپلود کنن .
    البته اگه قبل از هک Mega Buss بخوبی کار می کرده .

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •