تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 61 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 604

نام تاپيک: « معرفي و بحث فايروالها »

داره خودمونی میشه vivasoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

افزایش امنیت برای همه

نگاهی بر عملکرد سایت pcflank :
    واقعیتی که وجود داره هر سایتی در قبال سرویسی که ارائه میده یه چیزایی روهم در کنارش تبلیغ میکنه ولی این سایت خیلی
    خودشو وابسته تبلیغات نکرده و در کل برای تست امنیت سایت بدی نیست

اگر شما هم مثل خیلیا بدون انتی ویروس و فایروال مناسب در حال وبگردی و چت و دانلود از سایتهای مختلف هستی بهتره سری
    به این سایت بزنی و نگاهی به تستهای مختلف این سایت بندازی شاید متوجه بشی که احتمال اینکه آسیب ببینی زیاده

علاوه بر خبرها و معرفی نرم افزای های امنیتی مختلف در کناره سمت چپ این سایت قسمتی برای تست امنیت وجود داره
    اولین تست این قسمت QUICK TEST که تقریبا همه تستها رو شامل میشه و با سرعت خوبی هم اجرا میشه در ادامه ما درباره
    این تست صحبت میکنیم

مرحله اول :
    اگر شما فایروال نداشته باشید و با هر مرورگری به صورت عادی این تست و انجام بدید.ابتدا سایت اطلاعاتی در باره بسته های
    که به سیستم شما فرستاده میشه میده بعد ای پی شمارو مشخص میکنه بعد به مرحله نتیجه میره
    در این قسمت شما سه شکلک میبینید
    1-قسمت های آسیب پذیر
    2-حملات تروجان
    3-وضعیت مرور گر

با این شرایط شما احتمالا 3 شکلک خطر قرمز و در بهترین حالت 1-قرمز 2-زرد 3-قرمز دریافت میکنی که نشون میده در صورت
    حمله احتمالی شما واقعا در خطری

بهبود امنیت :
    مرحله دوم :
    شما یه فایر وال خوب مثل اوت پوست یا کریو نصب میکنی
    در این حالت بعد از انجام تست شما به این نتیجه میرسید 1-زرد 2-زرد 3-قرمز که اینجوری بازم در خطرید

مرحله سوم : تظیمات بهتر فایروال
    در اوت پوست به قسمت Options رفته بعد وارد SYSTEM شوید و مد Stealth یعنی مخفی و نامریی رو انتخاب کنید
    اگه شما تحت سلطه مخابرات لجن ایران نباشید اوت پوست به سرورش متصل میشه و شمارو مخفی میکنه
    در این حالت نتایج :1-زرد 2- سبز 3-قرمز
    (برای کریو از بقیه بپرسید بلد نیستم شایدم نداره )
    (فیلتر مخابرات کارکرد این قسمتو مختل میکنه)

مرحله چهارم :تنظیمات بهتر
    در اوت پوست رو قسمت Active Content راست کلیک کرده Ρroperties را انتخاب کنید در این قسمت
    Cookies و Referrers را بلوک کنید بقیه قسمتها از این بخش رو میتونید بر اساس اطلاعات و نیازتون تغییر بدید(مثلا حتما پوپ آپ هارو ببندید فایلهای فلش و گیف رو کنترل کنید بستهای جاوا و غیره در این باره بعدا توضیح میدم)

نتایج بعد از تست : 1-زرد 2-سبز 3-سبز

بازم به جلو :
    استفاده از PROXY SERVER :
    برنامه های مثل hide ip اگه بتونید تو ایران با شرایط موجود ازش استفده کنید خیلی خوبه با اتصال تلفنی این برنامه توخیلی از جاها
    کارنمیکنه
    من تونستم به اینترنتی جدا از مخابرات ایران دسترسی پیدا کنم و شرایط امنیتیم خیلی بهتر شد
    ولی برای بقیه : باید دنبال ip و پورت بگردن
    دنبال ای پی های از هولند یا همون nederland بگردید نمیدونم چه ارتباطی با سروهای تو ایران دارن ولی سرعتشون خیلی بهتر
    از بقیه کشورهاس - پورتهای مثل 3128 ممکنه هنوز بسته نشده باشن
    فیلتر مخابرات باعث شده حتی امنیتمون هم پایین تر بیاد

اگه شما بتونید تو قسمت تستها به نتیجه 1-زرد 2-زرد 3-سبز (با اتصال تلفنی) دست پیدا کنید در قسمت گزارش اگه به شما گفت
    پورتها بستس ولی قابل رویتن بازم شما امنیت خوبی دارید

توضیحات در باره اوت پوست 3 :
    هنوزم این برنامه باگ داره ولی پیشرفتهای جالبی کرده
    با اتصال تلفنی بدون استفاده از ------ سایت pcflank نمیتونه ip شمارو تشخیص بده ولی بقیه فایروالها نمیتونن این کارو بکنن
    اطلاعات خیلی بهتری در باره حمله ها میده مثلا تو همین سایت بالا نوع حمله و پورتها و نام سایت حمله کننده رو میده و اونو
    بلوک میکنه تو ورژن قبلی این کارو نمیکرد
    تو سایت auditmypc.com که باز از سایتهای تست فایرواله من بهترین نتیجه رو گرفتم (با ورژن قبلی ضعیف تر عمل میکرد )
    خیلی جالبه این سایت هیچ موردی رو ایراد نگرفت
    ولی بهتر صبر کنیم تا ورژن درستو حسابیش بیاد
    شکار تبلیغات و محتوا پیشرفت کرده مثلا تو سایت roozonline.com دیگه هیچ تبلیغ و عکسی تو صفحه اول نمیبینید
    Last edited by vivasoft; 15-09-2005 at 11:56.

داره خودمونی میشه albator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    zone alarm pro v6.0.667.0
    لينك دانلود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از دانلود ونصب برنامه از شما ميپرسه كه مايل به نصب فايروال هستيد يا پرو كه شما نسخع كامل يعني پرو رو اتنخاب كنيد نسخه پرو امكاناتي مثل ضد جاسوس و ضد ويروس داره . (در صفحه لينك دانلود عبارت فري را انتخاب كنيد )
    لينك كرك :
    خداحافظ.
    Last edited by albator; 04-10-2005 at 20:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

viva جان با سلام....اگر امکان دارد لطفا مطالب آموزشی در خصوص outpost را ادامه دهید.....

کـاربـر بـاسـابـقـه AveCina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حالا کسی از Black Ice استفاده کرده ؟

من خیلی ازش تعریف شنیدم و تا جایی که میدونم مایکروسافت هم فایروال خودش را تا حدودی از روی نسخه های اولیه BlackIce درست کرده ؛ قبلا برای دانلودش نمیشد از سایت خودش استفاده کرد و IP های ایران را کامل بسته بود ؛ الان دارم ور باهاش ببینم سرور رو دانلود کنم یا نسخه معمولیش رو ؛ حتما یه بار استفاده کنید ؛

همونطوری که گفتم مستقیم که برای دانلودش مراجعه کردم تو سایتش با این پیغام مواجه شدم :

ولی از این لینک مستقیم دارم دانلود میکنم ؛ ( یعنی اینا که راحت دسترسی به صفحه رو میگرن برای دانلود نکردن کاری نمیتونن بکنن ؟ )

به هر حال بعد از دانلود نتایج تحیقیقاتم رو میگم ؛

این فایل هم با حجم 108 کیلوبایت برای اینه که با خیال راحت Uninstall konid :

یخ سیاه داشته باشین ؛
    Last edited by AveCina; 17-09-2005 at 21:33.

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من چندین ماه از black ice استفاده کردم الان هم بیشتر سرورها یا از black ice استفاده می کنند یا از isa.
    تنها قابلیتی که این فایروال داره و خیلی از فایروال های دیگر نداره اینه که سعی در شناسایی هکر می کنه و در کشورهای دیگه در بعضی موارد شماره تلفن هکر رو هم میده.
    البته من شنیدم که این فایوال در بعضی موارد به راحتی فریب می خوره،ظاهر قشنگی هم نداره،در مجموع چیز بدی نیست.

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من چندین ماه از black ice استفاده کردم الان هم بیشتر سرورها یا از black ice استفاده می کنند یا از isa.
    تنها قابلیتی که این فایروال داره و خیلی از فایروال های دیگر نداره اینه که سعی در شناسایی هکر می کنه و در کشورهای دیگه در بعضی موارد شماره تلفن هکر رو هم میده.
    البته من شنیدم که این فایوال در بعضی موارد به راحتی فریب می خوره،ظاهر قشنگی هم نداره،در مجموع چیز بدی نیست.
    ميل كوچولو جان من الان چند ساله كه با ZoneAlarm در خونه ی هکر رو هم می بینم. حالا بقیه فایروال ها رو نمی دونم .

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

خواهشمندم برای رسیدن به اجماع درباره ی بهترین فایروال یکی از عزیزان نظرسنجی ای را با ذکر نام تمام فایروالهای مورد استفاده ایجاد کنند تا مشکل پراکندگی نظرات برطرف شود

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

hossein84xجان فکر کنم سوئ تفاهم شده،شما با zonealarmتونستید شماره تلفن هکر رو پیدا کنید من بهتون جایزه می دم.
    طوری صحبت می کنید انگار شما اولین نفری هستید که از zone استفاده می کنید،شما چه مدته از zonealarm استفاده می کنید

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خواهشمندم برای رسیدن به اجماع درباره ی بهترین فایروال یکی از عزیزان نظرسنجی ای را با ذکر نام تمام فایروالهای مورد استفاده ایجاد کنند تا مشکل پراکندگی نظرات برطرف شود
    فرضا اگر اجماع هم بشه دلیل بر درست بودنش نیست. این جور نظر سنجی ها فقط باعث کل کل میشه و معیار علمی نداره.
    شما کل پست هایی که بچه ها در مورد فایروال بحث کردن رو بخون بعد هم یکی رو انتخاب کن، این خیلی بهتر از نظر سنجیه.

hossein84xجان فکر کنم سوئ تفاهم شده،شما با zonealarmتونستید شماره تلفن هکر رو پیدا کنید من بهتون جایزه می دم.
    طوری صحبت می کنید انگار شما اولین نفری هستید که از zone استفاده می کنید،شما چه مدته از zonealarm استفاده می کنید
    دقيقا سو تفاهم شده چون من اصلا از تلفن حرف نزدم.

در مورد zonealarm هم فکر کنم 6 سال هست که در کنار بقیه فایروال ها ازش استفاده می کنم. البته قدیم ها از black ice هم استفاده کردم ، چون در برابر Sub7 که اون موقع تو بورس بود خیلی قوی عمل می کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •