تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 91 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مرسي دوستان ميرم امتحان كنم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

ممنون مشکلم حل شد ولی حالا نمی دونم از کجا می تونم اسلحه گیر بیارم؟

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از فروشنده .. از جسد ها ... از بعضی از آدم هایه بازی هم میتونی بخری

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

هر کی کشتی با کلید f روش کلیک کن تا تیر بدست بیاری اسلحشم رو زمین افتاده پیش جسد بادکمه f میتونی بدستش بیاری

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

از فروشنده .. از جسد ها ... از بعضی از آدم هایه بازی هم میتونی بخری
    هر کی کشتی با کلید f روش کلیک کن تا تیر بدست بیاری اسلحشم رو زمین افتاده پیش جسد بادکمه f میتونی بدستش بیاری

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببخشید اشتباهی پست زدم شد

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مشکل همون کشتنشونه چون من جز دوربین هیچی ندارم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

مشکل همون کشتنشونه چون من جز دوربین هیچی ندارم
    شما باید قاعدتا یک کلت داشته باشید اما اگر هیچی ندارید همونطور که دوستان گفتند میتونید بخرید . اگه هم پول ندارید باز هم نگران نباشید چون بعضی جاها جسدهایی پیدا میشه که مثلا جونورها اونها رو از پا در آوردند ، می تونی اسلحه اونها رو برداری .

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

13 سوالات پایان ترمه S.t.a.l.k.e.r

دوستان واساتید با عرض سلام وخسته نباشید ...یه چند تایی سوال داشتم اگه تونستید جواب بدید ممنون میشم
    (البته ممکنه چند تاشون تکراری باشه!)
    من این بازی رو امروز نصب کردم و یه مقداریش هم حدودا تا بعد از قسمت فاضلابش رفتم!
    ولی تا یه حدودی هنوز سر در نیاوردم چی به چیه! البته چند تا هم ماموریت هایی که از افراد دیگه میگیریم هم کامل کردم!

اینم سوالام:

1. چرا بعد از تمیز کردن یه قسمت از BANDIT ها دوباره بعد از یه مدت میان!

2. ظرفیت حمل بار کاراکتر از 50 تا بیشتر نمیشه؟

3. این فروشنده کجاس؟

4. این سگ ها و گراز ها تموم هم میشن یا هر چی بکشم بازم میان؟

5.ماشالله اینقد غنایم جنگی زیاده که نمیشه همه رو حمل کرد مخصوصا تفنگ ها رو باید اونچیزایی که لازم دارم رو وردارم یا اینکه همه چیز رو بردارم(از جنازه ها)؟ به درد فروش میخوره؟

6. کلیدهای Quick save & load رو نمیشه از تو آپشن عوض کرد، از جایه دیگه ای میشه عوض کرد؟ کنار همن F5 & F6 موقع بازی دردسر میشن!

7.نقشه این صندوقها که تو بازین چیه! فقط به درد این میخوره که چیزای اضافی رو بزاریم توشون؟

8.این نشونه گیریش از این بهتر میشه یا نه! تو سره طرف نشونه میگیرم یا میخوره به پاش یا خطا میره!!! به جز موارد معدود البته میدونم به سلاح هم بستگی داره!

9.یارای گروه خودمون ارتقا داده میشن، یعنی حرفه ای میشن یا نه؟ سلاح هاشون رو میتونم عوض کنم؟

10. نقشه این نیرو های Millitary چیه؟ رفتم یکیشون رو تک گیر بیارم غریب کشش کنم (همون اول بازی با همون Pistol!!!) چند تا تیرم خورد ولی فرار کرد و رفت به باباش گفت یه لشکر اومدن! منم فرارو به برقرار ترجیه دادم رفتم تهه کمپه خودمون اومدن همه رو قتل عام کردن پدرم در اومد تا بزنمشون با اون تفنگ حدود 22 تایی میشدن! البته یارای خودمون بعد از یه مدتی اومدن دوباره ولی اون یارایی که ازشون ماموریت گرفته بودم لت و پار شده بودن و Reward ام دستشون موند و به قولی سگ خور شد! (ببخشید راحت حرف زدم لازم بود!)

11. البته بعد از یه مدت از این PDA وقسمت هاش سر در آوردم ولی بعضی جاها رو اجازه نمیده بریم و میزنه میکشه! (از این جاها که شبیه مهه!)

12.شدیدا با کمبود جا(از نظر وزنی) مواجهم البته فقط یه دونه مسلسل رو برای خودم نگه داشتم و یه مقدار کنسرو و جون و باند و یه مقدار تیر! یه راهکار بدید...

13. این سنگ هایی که میگیریم و RADIATION رو میبرن بالا چی ریختی استفادشون کنم؟ وقتی میزارم تو کاراکتر از قسمته Inventory به سرعت Radiation رو میبره بالا و جونم کم میشه! میشه یه طوری این 5% Radiation رو از بین ببریم وقسمته خوبش بمونه!

زمان پاسخگویی 30 دقیقه و هر سوال یه نمره، 7 نمره کلاسی و فعالیت هاتون!

موفق باشید منتظرم...

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دینگ!!
    1.داداش این یه بازی پویاست خب وقتی بکشی یه تعداد دیگه سرو کلشون پیدا میشه مخصوصا تو جاهایی که منطقه دزد هاست و اون دور و برا میپلکن قرار نیست که نسلشون منقرض بشه
    2.خیر .. البته تا اونجا که یادمه تا 60 کیلو هم بر میداشت
    3.در کل سه تا فروشنده اصلی داریم یکی همونیه که تویه زیر زمین اول بازی هست یکی دیگه تویه یه کافه است تویه شهریه که کمپ گروه دیوتی اونجاست و دیگری دکتره است که همون نزدیکی کمپ دیوتیه
    4.مانند سوال یک از جاهایه دیگه میان ولی وقتی ماله یه منطقه رو کشتی تا یه مدتی نیستن
    5.نه فقط چیزایی رو که لازمه مثل medkit ها و تیر هاشون رو بر داره راجب پول همن نگران نباش 4 تا ماموریت که انجام دادی انقدر بهت میده که دیگه لازم نداشته باشی
    6.تا حالا امتحان نکردم
    7.بله چیزاتو اون تو میزاری که گم نشن
    8.نه همینه که هست البته اگه پیش فاضل آبی باید بگم که تاحالا سلاح درست و حسابی نگرفتی برو به کمپ دیوتی ببین چیا بهت میده و من با سلاح هایی که از اون جاها گرفتم راهت با یه هدشات میکشم
    9.آره اون ها هم حرفه ای میشم ولی یه نکته که باید بگم اینه که اون کمپ اول بازی کمپ تازه کار هاست برا همین حرفه ای هایه گروه رو اونجا کم میبینی ولی جاهایه دیگه هستن
    10. اینا کلا هرکی رو ببینن به رگبار میبندن .... منم الای بازی خیلی سعی کردم به کمپشون حمله کنم ولی با اون اسلحه و لباس مزخرف نمیشد و میکشتنم ولی بعد از اینکه اسنایپ و تفنگ و لباس خفن گرفتم برگشتم و تارومارشون کردم که البته چیز بدرد بخوری تو کمپشون نبود فقط رنکینگم رو خیلی برد بالا
    11.اونجاها آلودگی بالاست نمیشه رفت
    12.نمیدونم شما چی میکنی ولی من که با یه اسنایپ و یه مسلسل و 20 تا مدکیت و 500 تا تیر وزن کمی دارم و راحت تا 20 سانیه میتونم با سرعت بدوم .......... خلاصه وزن راهی نداره و بالایه 60 کیلو نمیتونی بر داری
    13 . این سنگ ها هر کدومشون یه کار میکنه و یه چیزی رو کم یا زیاد میکنه اینطور نیست که همشون مثل هم باشن اگه برشون داری وقتی روشون کلیک کنی مینویسه چه چیز هایی رو کم و چیا رو زیاد میکنه بهترینشون یکیه که اسمش خاطرم نیست ولی 400% جون رو زیاد میکنه
    .................................................. ...............................................
    با تبریک سال نو خدمت استاد گرامی باید عرض کنم که ما دوتا امتحان با هم داشتیم و مشکلات زیاد دیگه ای هم داشتیم در ضمن ماشینتون رو هم که پنچر کردن ما اومدیم زیرآبشون رو زدیم و همچنین اونروز دیدیم داشتین تو مدرسه قایم موشکی سیگار میکشیدی ... خلاصه یه نمره درست وحسابی رد کن بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •