منم میرم ولی یه گروه دیگه تشکیل میدم و فقط تو یه جا کار میکنم و انتقال نمیدم به جای دیگه
خداحافظ
منم میرم ولی یه گروه دیگه تشکیل میدم و فقط تو یه جا کار میکنم و انتقال نمیدم به جای دیگه
خداحافظ
من منظورم با هیچکی نبود با این کارایی که شما میکنین این پروژه 100 سال دیگه هم تموم نمیشه
من قبلا گفتم با هیچکی نبودم
1-درسته کار خوابیده و فکر نمیکنم این پروژه با این بحث و جدل ها تموم بشه (یا شاید هم میشه و ما خبر نداریم )
2- پسورد فایل افکتها P30WORLD.COM یا P30ON.COM است.
اینم به عنوان یادگاری از ما داشته باشین البته کامل نیست نصف افکتها هست گفتم کامل نزارم که پخش نشه بعدا کاملشو آپ میکنم و برای همه PM میکنم
3-منم خودم اومدم و خودم هم میرم اصلا هم علاقه ندارم به خاطر من کارتون عقب بیوفته
نمیخواد به درخواست من بری چون من دارم میرم
خداحافظ همه![]()
Last edited by YAHYA-PRO; 15-04-2007 at 18:07.
کجا میری مگه تو نبودی که گروه تشکیل دادی
به هر حال من رفتم اگه خوبی یا بدی از من دیدین به بزرگی خوذتون ببخشین
نمیدونم شما برای چی اینجوری هستین هر چی بگیم یکی به خودش میگیره مگه شما کاراتون رو نشون گروه ندادین مگه کار درست بودنتون مسلم نشده پس چرا به خودتون میگرین
شاید وقتی دیگر شاید جایی دیگر
چقدر برای گروه زحمت کشیدم ولی ...............![]()
بابا ايول همتون رفتين ! اينطوريه ! اگه مردين تا آخرش بايستيد! اين حرف منه!
نمی دونم این بچه بازی ها چیه دیگه(نمی دونم من رفتم خداحافظ....)
به نظر هر گروهی که مدیر پروزه نداشته باشه سرنوشتش همینه
حالا هم دیر نشده که یه سرپرست برای خودتون انتخاب کنین که کارها رو هماهنگ کنه و به هرکی بگه الان باید چیکار کنه تا پروزه خوب پیش بره و ادامه بدین...
من Pinkpanther جان بهتون پیشنهاد می کنم(البته به من مربوط نیست همین جوری نظرمو گفتم)
یه چیز دیگه هم هست معمولا این کارا وقت و حوصله زیادی می خواد پس سنبل نکنید و نخواید مثلا دو ماهه یه جی تی ای بدید بیرون که ندید بهتره
Last edited by MARTIN; 15-04-2007 at 19:51.
بابا این چه کاریه دیگه ؟ به قول Martin این بچه بازیها دیگه چیه ؟؟
اگر قرار باشه این جوری بهم بپرید که خیلی مسخره میشه، شما ها که این همه خوب شروع کردید !!
بابا از خر شیطون بیاین پایین و کارتون رو انجام بدید.
من هم با گفته martin که میگه یه سر گروه انتخاب کنید موافقم، بهرته که یک نفر رو انتخاب کنید و زیر نظر اون کارهاتون رو انجام بدید.
من که هیچ کارم بین شماها ولی از شروع خوبتون خوشم اومده بود و تاپیکتون رو دنبال میکردم، ولی مثل این که شما یاد بچگیتون افتادین و میخواین با هم لوس بازی کنید.
لطفا دوباره برگردید سر کارتون و گذشته ها رو فراموش کنید. ( مگه اتفاقی افتاده حالا ؟ )
Yahay جان هم که گفتن منظوری نداشتن و فقط از این که کراتون کند شده انتقاد کردن و شما ها هم الکی بزرگش کردید.
بیخیال بابا.
پس منظور شما به کی بود .. ؟ نقل قول از پست من بودحالا ول کنید!
من وایمیسم و نمی رم و کارمو با این گروه ادامه میدم هر کسی که راضی نیست به موندن بره ........ ولی آقای یحیی و توماج و PINK و OBI به شما توی این کار احتیاجهاگه شما نباشین نمیشه که
توی کار بعضی وقتا ایت اختلافا پیش میاد دیگه![]()
جان ؟
یه زمانی من مدیر گروه بودم ولی وقتی خواستیم بریم یه جای دیگه کار رو هوا موند و اصلا معلوم نبود چه خبره
من همینجا کار می کنم![]()
موافقم من برگشتم
خواهشا آقای یحیی و توماج برگردید![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)