با اجازه مصطفی خان :
مخابرات دیگه رجیستر نمیکنه . ( حتی اگه قانونی وارد شده باشه )
باید یه پولی بدی و چنجش کنی .
خلاص .
با اجازه مصطفی خان :
مخابرات دیگه رجیستر نمیکنه . ( حتی اگه قانونی وارد شده باشه )
باید یه پولی بدی و چنجش کنی .
خلاص .
چه جوری فایل های محافظت شده رو از روی گوشی با نرم افزار MyPhoneExplorerپاک کنم.
سلام بهنام جان...بابا اين چه حرفيه مي زني...من فقط تاپيك رو زدم...تاپيك مال همه هست...
البته يه چيزي رو بگم كه اگه شما تو مخابرات بند پ رو داشته باشين مي تونيد رجيستر كنيد ها![]()
راستي؟؟؟من كي كاربر فعال شدم؟![]()
شاد باشيد![]()
خوب امروز با ما باشید با بحث باطری ها...قبلا کمی از باطری ها به شکل کلی تر براتون از باطری های گفتم ....
و ادامه ی داستان.....
Li-Ion battery
باتری از نوع یون لیتیوم می باشد که معمولا برای تامین نیروی لازم در دستگاههای ارتباطی بی سیم مورد استفاده قرار می گیرند . در مقایسه به نسل های قدیمی تر باتری ها یعنی NiCd (نیکل – کادمیوم) و NiMH (نیکل – مولیبدن) ، باتری های Li-Ion وزن سبک تری دارند و علاوه بر این از دوره ماندگاری بیشتری در هر بار شارژ بهره می برند . در باتری ها اصطلاحی وجود دارد که به Memory Effect مشهور است ، که خصوصا در باتری های NiCd به شدت دیده می شد ، به اینصورت که پس از هر بار شارژ ظرفیت باتری به اندازه بسیار کمی کاهش می یافت . به همین دلیل در گوشی های قدیمی که از باتری ها NiCd استفاده می کردند ، بعد از دو یا سه سال عملا نیاز به عوض کردن باتری داشتیم . اما در باتری های Li-Ion این مسئله به طور کامل حل شده است .
Li-Po battery
باتری از نوع پلیمر لیتیوم می باشد که از نظر ظرفیت و ماندگاری بعد از هر بار شارژ ، مشابه باتری ها Li-Ion عمل می کند . این نوع باتری دارای وزن کمتری نسبت به مدلهای دیگر است . اما ویژگی منحصر به فردی که سازندگان گوشی های موبایل را به سمت استفاده از این نوع باتری می کشاند این است که این باتری ها را می توان به هر شکل هندسی که در طراحی مورد نیاز باشد در آورد . این ویژگی باعث از میان رفتن محدودیت های زیادی می گردد که باتری ها مکعب مستطیلی قدیمی تر در طراحی گوشیها ایجاد می کردند .
شاد باشید همیشه ی ایام![]()
امروز جایی موضوعی درباره ی ال سی دی ها دیدم....یادم افتاد که بحث ال سی دی ها رو دنبال کنیم
امروز از LCD های نسل اینده براتون می گم:
با ما باشید
OLED
مخفف عبارت Organic Light-Emitting Diode می باشد . OLED در حقیقت نسل آینده صفحات نمایش خواهد بود . این صفحات شامل مجموعه ای از نقاط کوچک از جنس پلیمر ارگانیک خاصی هستند که بنا به میزان ولتاژی که به آنها داده می شود ، رنگهای مختلف را به نمایش می گذارند . ویژگی منحصر به فرد صفحات نمایش OLED این است که با هر زاویه ای به این صفحات بنگرید ، تصویر را با وضوح کامل خواهید دید (بر خلاف صفحات TFT و (STN اکنون این تکنولوژی به طور آزمایشی در گوشی سامسونگ X120 ، صفحه نمایش خارجی برخی مدلهای تاشوی سامسونگ و نیز در نمونه آزمایشی گوشی PDD Helix استفاده شده است . صفحات نمایش OLED دارای وزن کمتر ، ضخامت کمتر ، نور روشن تر ، قیمت پایین تر و مصرف انرژی بسیار پایین تر از سایر انواع صفحه نمایش می باشند .
شاد باشید![]()
سلام من يه Z610i ديروز از تهران خريدم همونجا تست كردم اصلي بود و سيم كارت خودمو انداختم و مشكلي نداشت ولي حالا امروز كه اومدم شهرستان رو صفحه مينويسه SIM غيرفعال 2تا سيم كارت ديكه هم انداختم همينو مينويسه ( همه سيم كارت ها هم مال مخابرات هستن tci و mci )
مشكلش از كجاست؟؟؟
این mci کجاست دیگه؟تا جایی که یادمه ایرانسل MTN یه همچین چیزی هست.....
یه ایرانسل بنداز روش ببین کار می کنه؟؟
با ايرانسل كار كرد ولي با سيم كارت معمولي اينجا كار نميكنه جطور تو تهران كار ميكنه ولي اينجا(شهرستان) نه؟؟؟؟!!!!
من كه دارم از دست اين مخابرات ديوونه ميشم
فكر كنم سريالش تو شبكه اينجا ثبت نشده!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)