سلام، رم 1GB هم رو V3i جواب میده یا نه؟
سلام، رم 1GB هم رو V3i جواب میده یا نه؟
می خواستم بدونم v3i برنامه خور هست یا نه ؟ اگه هست از کجا تهیه کنم؟
تا اونجا که من می دونم 512 آخرشه ......اما بهتره یه نفر دیگه هم حرفمو تایید کنه (چون یه 2% شک دارم)
برنامه های جاوا بهش می خوره (یعنی پسوندشون jar یا jad )
تا اونجا که من متوجه شدم اکثر برنامه هایی که به v3x می خوره به v3i هم می خوره و اگه شما در همین کلوپ موتورولا بگردید برنامه های زیادی وجود دارد
یکی از اینها رو خودم می گذارم بقیه ی شان رو خودتون بگردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رو هم بگم که برنامه هایش محدود هست و مثل برنامه هایی با پسوند sis نیست که تعدادشون .....
این هم چند سایت دیگه :(توشون بگرد تا ....)
Last edited by Mostafa_Amol; 13-06-2007 at 16:11.
من یه موتورولا v3i دارم زمستون پارسال خریدمش. الان یه ماهه که یه مشکلی پیدا کرده و حسابی کلافم کرده.اونم اینه که خیلی وقتها (بالای 80 درصد) تا گوشیم زنگ میخوره دو تا اتفاق بد میفته یا اینکه به محض زنگ خوردن پیام no service میده و یهو گوشی restart میشه یا اینکه بعد حدود یک یا دو دقیقه صحبت کردن restart یا خاموش میشه.ا و باتری هم خالی نشون میده!ما وقتی به شارژ هستش و صحبت میکنم خاموش نمیشه! با دوستان تو این سایت و جاهای دیگه مشورت کردم و یه باتری جدید مثل مال خودش (BR50) از پاساژ علاء الدین به قیمت 17000 تومان براش خریدم اما به هیچ وجه مشکلم حل نشد.بدجوری اعصابم رو خورد کرده واقعا نمیدونم چه بلایی سرش اومده.ضربه هم اصلا نخورده.یه بار هم master clear کردم که شاید مشکل حل بشه اما فقط اطلاعات روی حافظه گوشی پاک شد و مشکل حل نشد.من اصلا نمیتونم با گوشیم صحبت کنم.لطفا به داد من برسیدو بگید چه کنم؟؟؟
راستش من چیز زیادی در این مورد نمی دونم فقط اونچه به ذهنم می رسه رو به شما می گم و فقط یه حدس هست .....
1-چرا گارانتی نبردید؟
2-برنامه ای نصب کردید ....اگه نصب کردید اون رو پاک کنید تا ببینید خوب می شه یا نه
3-آیا از برنامه های از برنامه های تغییر seem استفاده کردین؟
4-آیا فلشش کردین؟ و اگه کردین قبل از فلش هم خراب بود یا نه؟
مرسی بابت پاسخ اما عرض کنم که خودتونم میدونید این گوشی ها معمولا گارانتی ندارند. برنامه خاصی نریختم که مشکل ایجاد کنه.فلش نکردم از تغییر seem هم استفاده نکردم.
من دقیقا متوجه نشدم 12 ماه شد یا نشد (از وقتی که خریدید)....بی خیال...... من خودم الآن گوشیم رو فرستادم گارانتی ....
باز هم می گم این فقط نظر من است و ممکنه درست نشه :
من اگه جای شما بودم : یا می فرستادم گارانتی یا فلشش می کردم و اگه با فلش کردن درست نشد مطمئنا مشکل سخت افزاری داره
شرمنده که کاری از دستم بر نیومد
من هم دقیقا 7 ماهه که خریده ام
Last edited by Mostafa_Amol; 13-06-2007 at 23:45. دليل: ارسال نکردن پست اضافه و جواب به پست زیر
من ممنونم بابت پاسخهات دوست عزیز.هنوز بیش از 6 الی7 ماه از خریدنش نگذشته.اما گارانتی نداره.موقع خرید هر جا رفتم گفتند v3i گارانتی نداره.
آقايون و خانوما سلام.من تازه واردم.گوشي من از وقتي كمي با lg editor دستكاريش كردم نمايشگر بيرونيش فقط wallpeper نشون ميده و ساعت،ميزان آنتن،شماره ي تماس گيرندرو نشون نميده.خواهش ميكنم كمك كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)