تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 34 اولاول ... 212728293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان گرامی ویروس ایدز در ترشحات بدن منجمله بزاق دهان دیده شده است ولی انتقال این ویروس از راه بزاق به اثبات نرسیده و تنها راه های اثبات شده انتقال همان سه راه اصلی می باشد یعنی از طریق خون . تماس جنسی و مادر به جنین .

2. 4 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

ولی انتقال این ویروس از راه بزاق به اثبات نرسیده
    درسته اما ثابت هم نشده که رابطه دهانی بی خطر نیست من چند وقت پیش بیمارستان میلاد بودم یه مورد بود که از رابطه دهانی مبتلا شده بود

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درسته اما ثابت هم نشده که رابطه دهانی بی خطر نیست من چند وقت پیش بیمارستان میلاد بودم یه مورد بود که از رابطه دهانی مبتلا شده بود
    دوست عزیز صحبت بنده بر اساس کتب علمی می باشد . در کتب علمی اون مطلبی که گفتم ذکر شده است ولاغیر . البته در مورد فرد مبتلا کلیه پزشکان توصیه می کنند از روابط دیگر مانند تماس دهانی و حتی بوسیدن پرهیز شود ولی این دلیل بر ااثبات انتقال از این طرق نیست .
    شما از کجا می دونید اون موردی که می گوئید از طریق رابطه دهانی بوده است ؟؟ چگونه این امر به اثبات رسیده است ؟؟!!

5. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ویروس ایدز تا چه زمانی میتواند در محیط بیرون زنده بماند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

آقا من دیروز تو آرایشگاه بعد از اینکه اصلاح سرم تموم شد ، شک کردم که آیا آرایشگر تیغ رو قبلش تعویض کرده بود یا نه ؟ ( راستش احتمال زیاد می دم که عوض نکرد. آخه من رو این مساله خیلی حساس هستم و لی دیروز کلا فکرم جای دیگه ای بود و اصلا دقت نکردم )

خلاصه از دیروز تا حالا کلا اعصابم ریخته بهم. می دونم که هیچ اظهار نظر قطعی نمیشه کرد جز اینکه برم آزمایش بدم. و یه خورده تو اینترنت هم که گشتم متوجه شدم علاوه بر خطر ایدز ، خطر انتقال هپاتیت B و C هم هست.

حالا سوال من اینه که ، کی باید این آزمایشها رو انجام بدم ؟

در مورد ایدز می دونم که دوره پنجره اون حداقل 3 ماهه ( تا اون موقع دیوونه نشم خوبه )

ولی برای آزمایش های هپاتیت کی میشه اقدام کرد ؟ ( اونم دوره پنجره ای داره یا نه ؟)

در ضمن من واکسن نزدم و می خوام تو اولین فرصت واکسن هپاتیت B رو تزریق کنم ، با توجه به این وضع پیش اومده کی می تونم

برای تزریق اقدام کنم ؟ بذارم بعد از آزمایش دادن یا نه ( بیشتر می خوام بدونم تزریق این واکسن بعد از ورود احتمالی ویروس به بدن هم می تونه مفید باشه یا نه ؟ )

و سوال آخر ، برای تهیه این واکسن باید به کجا مراجعه کرد ؟ داروخانه خاصی داره و یا دکنر های خاصی اونو تجویز می کنن یا یه چیز عمومی هست ؟

با تشکر

پ. ن. : آقا این کیف لوازم شخصی آرایش هم جزو واجباته . این آرایشگاهی که من میرم آرایشگاه تمیزیه و همیشه هم تیغ رو تعویض می کرد ( من همیشه به این مساله دقت می کردم ) ولی خوب همیشه بار اولی هم هست

8. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

شما از کجا می دونید اون موردی که می گوئید از طریق رابطه دهانی بوده است ؟
    خود طرف گفت فقط یک بار تو زندگیش رابطه داشته و اونم دهانی بوده مجبور که نیست دروغ بگه واسه کسی چند وقت دیگه بیشتر زنده نیست چه لزومی داره دروغ بگه بعدش اصلا مگه قراره چیزی بهش بگن که دروغ بگه؟

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

روز جهانی ایدز رو از تقویم ایران برداشتن ؟ چرا ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

روز جهانی ایدز رو از تقویم ایران برداشتن ؟ چرا ؟
    فک نکنم عزیزم اشتباه میکنین

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فک نکنم عزیزم اشتباه میکنین

چند هفته قبل توی شبکه
    V.... O...A
    میگفت.

13. این کاربر از Amin4All بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خود طرف گفت فقط یک بار تو زندگیش رابطه داشته و اونم دهانی بوده مجبور که نیست دروغ بگه واسه کسی چند وقت دیگه بیشتر زنده نیست چه لزومی داره دروغ بگه بعدش اصلا مگه قراره چیزی بهش بگن که دروغ بگه؟
    دوست عزیز اولا دروغ گفتن که دلیل نمی خواهد . فردی که در این شرایط می باشد مدام در حال انکار می باشد و بصورتی می خواهد دلایل علمی را دور بزند . در ضمن از نظر علمی معیار ما فقط گفته های بیمار نمی باشد .
    نکته مهم تر اینکه رابطه جنسی یکی از راههای انتقال ویروس می باشد . بیماری ممکن است از راههای دیگر مانند خون آلوده و یا تماس با سوزن صورت گرفته باشد

15. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •