تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 616 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آقا مهدی بسیار ممنون که به سوالات جواب میدید
    اگه میشه به سوال منم جواب بدید:
    من متولد بهمن 68 هستم
    امسال پست کنکوری بودم و پارسال دفترچه مو فرستادم که افتاد واسه بعد از کنکور امسال یعنی 18 مهر 88
    حالا میخواستم ببینم اگه من توی یه دانشگاه مثل پیام نور یا غیرانتفاعی قبول شم میتونم سال بعد دوباره کنکور بدم؟
    در این مورد هر کی یه چیزی میگه گیج شدم
    نظر شما چیه؟
    با تشکر
    سلام محسن جان

خب از وقتی بازنشسته ام کردن بیشتر وقت می کنم به این جا سر بزنم و اگه چیزی بدونم حتما کمک میکنم .

اما متاسفانه همه اطلاعات من مربوط میشه به چند سال اخیر و از قانون های جدید نظام وظیفه اطلاع دقیقی ندارم .

به خاطر همین من فقط راهنمایی می کنم و نمیتونم جواب قطعی به شما بدم.

شما اگه امسال دانشگاه قبول بشید ( به غیر از دولتی) چون تا به حال از معافیت تحصیلی استفاده نکردید ( یعنی خدمتتون را تمدید نکردید) میتونید به نظام وظیفه مراجعه کنید و یک سال خدمتتون را تمدید کنید و اون سال بشینید دوباره برای کنکور سال بعد بخونید .
    به این دلیل احتمال میدم که باید تمدید کنید چون موعد اعزام شما گذشته .

البته من دقیق اطلاع ندارم که الان هم مثل سالهای قبل خدمت را برای بچه های کنکوری یکسال تمدید می کنند که بشینن و برای کنکور بخونند یا نه .

حتما سعی کن به نظام وظیفه وقت کردی یک سری بزنی و ازشون بپرسی که ایا من باید خدمتم را تمدید کنم و برای سال بعد کنکور بدم یا نیازی به تمدید نیست و میتونم بدون تمدید کنکور بدم .

البته به حال شما فرقی نمی کنه که خدمتون را تمدید کنید چون اگه دانشگاه دولتی سال بعد قبول شدید که هیچ میرید دانشگاه و اگه خدای نکرده قبول نشدید دوباره میرید و پیام نور یا غیر انتفاعی را ادامه می دید .
    فقط یادتون باشه حتما اگه قصد داشتید سال بعد کنکور بخونید از دانشگاه مرخصی بگیرید .

موفق باشی

2. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

شما اگه امسال دانشگاه قبول بشید ( به غیر از دولتی) چون تا به حال از معافیت تحصیلی استفاده نکردید ( یعنی خدمتتون را تمدید نکردید) میتونید به نظام وظیفه مراجعه کنید و یک سال خدمتتون را تمدید کنید و اون سال بشینید دوباره برای کنکور سال بعد بخونید .
    به این دلیل احتمال میدم که باید تمدید کنید چون موعد اعزام شما گذشته .

البته من دقیق اطلاع ندارم که الان هم مثل سالهای قبل خدمت را برای بچه های کنکوری یکسال تمدید می کنند که بشینن و برای کنکور بخونند یا نه .

حتما سعی کن به نظام وظیفه وقت کردی یک سری بزنی و ازشون بپرسی که ایا من باید خدمتم را تمدید کنم و برای سال بعد کنکور بدم یا نیازی به تمدید نیست و میتونم بدون تمدید کنکور بدم .

البته به حال شما فرقی نمی کنه که خدمتون را تمدید کنید چون اگه دانشگاه دولتی سال بعد قبول شدید که هیچ میرید دانشگاه و اگه خدای نکرده قبول نشدید دوباره میرید و پیام نور یا غیر انتفاعی را ادامه می دید .
    فقط یادتون باشه حتما اگه قصد داشتید سال بعد کنکور بخونید از دانشگاه مرخصی بگیرید .
    ممنون دوست عزیز
    من پشت کنکور بودم امسال
    یعنی 2 بار کنکور دادم
    حالا یعنی من اگه پیام نور یا غیر انتفاعی برم میتونم یه بار دیگه کنکور بدم؟با شرایطی که دارم
    راستی واسه این چیزا نظام وظیفه حرفش مهم تره یا دانشگاه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من پشت کنکور بودم امسال
    یعنی 2 بار کنکور دادم
    حالا یعنی من اگه پیام نور یا غیر انتفاعی برم میتونم یه بار دیگه کنکور بدم؟با شرایطی که دارم
    راستی واسه این چیزا نظام وظیفه حرفش مهم تره یا دانشگاه؟
    اشکال نداره که 2 بار کنکور داده باشید .

مهم اینه که شما خدمتتون را تمدید نکردید .

اگه تا حالا یک سال تمدید نکرده باشید می تونید به نظام وظیفه سر بزنید و یک سال اونا تمدید کنید تا مشکلی بابت کنکور سال بعد نداشته باشید .

مهم حرف نظام وظیفه هستش . چون اگه شما بخواهید دوباره کنکور بدید باید نظام وظیفه به شما اجازه این کار را بده ، ربطی به دانشگاه نداره .

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اشکال نداره که 2 بار کنکور داده باشید .

مهم اینه که شما خدمتتون را تمدید نکردید .

اگه تا حالا یک سال تمدید نکرده باشید می تونید به نظام وظیفه سر بزنید و یک سال اونا تمدید کنید تا مشکلی بابت کنکور سال بعد نداشته باشید .

مهم حرف نظام وظیفه هستش . چون اگه شما بخواهید دوباره کنکور بدید باید نظام وظیفه به شما اجازه این کار را بده ، ربطی به دانشگاه نداره .
    بازم ممنون
    اما الان امکان این هست که یک سال تمدید کنن؟
    اگر هم تمدید نکنن من میتونم برم دانشگاه بعد (به غیر از دولتی) ترم 2 رو مرخصی بگیرم واسه سال بعد بخونم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

بازم ممنون
    اما الان امکان این هست که یک سال تمدید کنن؟
    اگر هم تمدید نکنن من میتونم برم دانشگاه بعد (به غیر از دولتی) ترم 2 رو مرخصی بگیرم واسه سال بعد بخونم؟
    اقا محسن این قانونی که اینجا گذاشتم در واقع پاسخ سوال شماست

مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
    این بند از قانون به شما میگه که شما نیازی نیست خدمتتون را تمدید کنید و کافیه سال بعد کنکور شرکت کنی و اگه قبول شدی کافیه از دانشگاه قبلی که همون پیام نور یا غیر انتفاعی هست انصراف بدی و بری دانشگاه جدید که قبول شدی ادامه تحصیل بدی .

البته این قانون برای کسانی هست که توی کنکور امسال شرکت کردند . این قانون بعید است که تغییر کنه و برای سال های بعد هم اعمال می شه و شما مشکلی برای دادن کنکور سال بعد نخواهید داشت .

موفق باشی

8. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یکی از رفیق های ما باید بره خدمت و یه مشکلی داره

این قانونی که میگه اگه دو تا از فرزندان خدمت سربازی رفته باشن فرزند سوم معاف هستند.
    اگه یکی از فرزندان استخدام یکی از ارگانهای نظامی هم باشه قبوله یا باید خدمت رفته باشه

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان میگن گویا با قانون های جدید ، 18 سال دیگه باید بره خدمت و نمیتونه پشت کنکور بمونه ! درسته ؟ یه توضیحی بدید لطفا ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یکی از رفیق های ما باید بره خدمت و یه مشکلی داره

این قانونی که میگه اگه دو تا از فرزندان خدمت سربازی رفته باشن فرزند سوم معاف هستند.
    اگه یکی از فرزندان استخدام یکی از ارگانهای نظامی هم باشه قبوله یا باید خدمت رفته باشه
    این قانون من ندیدم برای 3 تا برادر تصویب شده باشه . احتمالا هنوز قراره که این قانون تصویب بشه .

فعلا اگه 4 تا برادر باشن و 3 تا از اونها خدمت کرده باشن نفر چهارم معاف هستش .

در ضمن اگه یکی از برادر ها توی ارگانهای نظامی مشغول به کار باشه هم مشکلی نیست و قبول هستش .

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوستان میگن گویا با قانون های جدید ، 18 سال دیگه باید بره خدمت و نمیتونه پشت کنکور بمونه ! درسته ؟ یه توضیحی بدید لطفا ممنون
    بله اگه کسی 18 سال تمام شده باشه و مشغول به تحصیل نباشه باید بره خدمت سربازی

اما اگه شما مشغول به تحصیل باشید و حتی توی 22 سالگی دیپلم گرفته باشید میتونید کنکور بدید و به دانشگاه برید .

این قانونی که شما گفتید برای کسانی که تحصیل می کنند درست نیست و شایعه هستش .

موفق باشی

13. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
    ممنون مهدی جان
    من با رییس دانشگاه پیام نور شهرمون حرف زدم(البته دانشگاهیه که یکی دوسال تاسیس شده) و اون گفت که نمیشه 2 بار کنکور داد
    گفت اونایی که رفتن دوباره شرکت کردن کارت پایان خدمت داشتن یا اینکه مشمول نبودن
    به نظرت چرت گفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •