آقاجون بیخود شایعه پراکنی نکنید..
سرعتش کم بود ولی 3 روز قبل اس ام اس فعال سازی جدید اومد که علامت G رو آنتن شد E و سرعت هم خفن
مشکل چیه؟
آقاجون بیخود شایعه پراکنی نکنید..
سرعتش کم بود ولی 3 روز قبل اس ام اس فعال سازی جدید اومد که علامت G رو آنتن شد E و سرعت هم خفن
مشکل چیه؟
من همین الان با گوشیم با سرعته بالاوصل شدم
ایمیل هامو هم چک کردم حتی با گوشی با یاهو مسنجر هم چت کردم
سرعت هم توپه خودمم تبریز هستم
آخه مشکل اینجاست که ایرانسل منطقه به منطقه فرق داره ، چه برسه شهر به شهر
اینجا سرعت افتضاح ولی دیروز یه بار ساعت 5 صبح بود دست زدم به گوشی و سرعت رو امتحان کردم از 8 تا 12 کیلوبایت در ثانیه متحرک بود !!!
واسه من همين الان اس ام اس فعال سازي اومد ولي تاريخ انقضاش 2007.03.06 !
هرچي هم مي خوام ثبتش كنم مي گه: packet data not available. check network services.
من یه هفته ای مسافرت بودم ولی امروز 6 فروردین که بر گشتم با سرعت بسیار بالایی کانکت شدم مال بقیه چطوره ؟![]()
الان كه دارم اينو مينويسم كلا ايرانسل قطعه چند ساعتي هست كه قطع ...
من كه switch ميكنم گوشيمو روي sim2 ... " كه خط 0912 است.
اينترنتشم پيشكش
من توی تاپیک اختصاصی ایرانسل هم گفتم که علت ناپایداری سرعت اینترنت استفاده از لینکهای موقتی بوده و هست ( تا تجهیزات کاملا وارد کشور نشه همین آش و همین کاسه - بعضی تجهیزات ابعاد فیزیکی بزرگی دارند و توی گمرک شک برانگیزند ) پس خدا رو شکر کنید که با تجهیزات موقتی حداقل یه چیزی به اسم Gprs روی گوشیتون نشون میده ( قبول دارم اینترنت یه وقتهایی از شکنجه ساواک وحشتناکتر میشه )
نتایج مسابقه اس ام اس برگزار شده در تاریخ 5 فروردین بین اعضای ثبت نام شده در گروه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت اطلاع از طریقه ثبت نام به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا كنه همين طوري كه ميگي باشه
والا از همه ناراحت كننده تر اين پرداخت هزينه سيم كارت هاي ثابت ايرانسله ...
كه نه قبض مياد نه اطلاع ميدن قطع ميكنن بعد اس ام اس ميزنن ميگن انقدر بدهكاري ...
جالب تر شماره هاي ايرانسل براي راهنمايي كمك هم جوابگو نيستن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)