سرعت دانلود با 3G ایرانسل ساعت شش و نیم بعد از ظهر جمعه
با 4G حدود 600 کیلوبایت بود
سرعت دانلود با 3G ایرانسل ساعت شش و نیم بعد از ظهر جمعه
با 4G حدود 600 کیلوبایت بود
کره جنوبی ژاپن بالاترین سرعتها و بالاترین تراکم جمعیت شهرها رو هم دارند پس لزوما ربطی به جمعیت نداره مهم تناسب زیرساختها با تعداد کاربران هست. متوجه نشدم منظورتان از ست کردن فلان بروکسی برای افزایش سرعت اینترنت در ایران چی هست چون بروکسی که نمیتونه پهنای باند رو افزایش بده!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام بله ۷۰۰ تومن
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
برای متوجه شدن اینکه ساپورت پلاس داره باید برید در نت مشخصات گوشی رو چک کنید ولی عموما گوشهای تولید 2016 به بعد همه دارند حتی میان رده هاش . پرچمدارها تولیدات 2015 هم ساپورت دارند. بنابراین mi5 قطعا داره.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
آبونمان یعنی حق برقراری سرویس و تمام خطوط ارتباطی آبونمان دارند، ربطی به دایمی و اعتباری نداره، دایمی رو قبض لحاظ میشه و اعتباری موقع وارد کردن شارژ
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
اعتباری ابونمان نداره، اون مالیاته که رو دایمی هم هست فکر میکنم
ایرانسل هم رو هر قبض ۱۵۰۰ ت ابونمانشه
دوست عزیز سیم کارت اعتباری نیز آبونمان داره اگر اطلاعات ندارید لطفا اطلاعات نداشتتون رو پابلیک نکنید
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
درود
سرعت ایرانسل با گوشی حدود 1500 کیلو بایت هست ، اگه مودم 4 جی بخرم تاثیری تو سرعت اینترنت من داره ؟؟
مودم 4جی خوب چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ قیمت اصلا مهم نیست
بله بنظرم مودم چون آنتن خارجی هم میشه نصب کرد . من پیشنهادم tp link mr200 هست . فوق العاده قوی هست این مودم ولی قیمت بسیار بالاس و حدود ۴۲۰ تمنه . البته فکر کنم از نظر نرم افزاری زیاد قوی نباشه و نشه تغییر باند داد ولی خودش اتوماتیک بهترین کیفیت رو انتخاب میکنه . البته مودم های هوآوی زیاد هستن که از نظر نرم افزاری خوب هستن . ولی قدرت دریافت سیگنال mr200 بی نظیره . قابل تجمیع برای دسترسی به پلاس هم نداره . فکر کنم فقط یه مودم توو بازار قابلیت تجمیع داره . اونم یه مدل هوآوی هست که قیمت ۶۲۰ تمنه . در کل همین مدلی که گفتم کارت رو راحت راه میندازه
Last edited by arashsard; 30-09-2017 at 11:53.
دوست گرامی خطوط اعتباری آبونمان ندارد و آن مبلغ کسر شده در زمان شارژ سیم کارت، ۹درصد مالیات ارزش افزوده است که سهم دولت است، و از این مبلغ ایرانسل هیچ سهمی بعنوان آبونمان ندارد.
از اول حضور ایرانسل بنده در خاطرم نیست ایرانسل هزینه ای تحت عنوان آبونمان از اعتبار حساب خط های اعتباری اینجانب کسر کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)