اره چسب نواری که جنسش از کاغذه
اره چسب نواری که جنسش از کاغذه
مانی جان ;
من 8 ماه سابقه خدمتی توی سپاه دارم و مجدادا خاتمی یزد افتادم
سوالم اینه که من الان لباسام کهنه شدن لباسام مال برج 12 سال 89 هست و پوتین ها رو گم کردم
الان برج 4 باید برم خاتمی یزد
بهم مجدادا لباس میدن ؟
بنظرت چیکار کنم ؟
ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردی
یکی از ترسهای من هم به خاطر اضافه وزنمه.که اذیت میشم
یه سوال دیگه داشتم میشه با خودمون گوشی ببریم و جلوی در تحویل بدیم و موقع خروج تحویل بگیریم؟
ایا موزر (ماشین اصلاح )میشه ببریم و کمد شخصی داریم که نگه داری کنیم؟
خیلی خیلی خیلی ممنووووووون
در ارتش که من بودم به اعزام مجددها اسحقاق لباس و پوتین نمی دادند یعنی اکثر بچه ها همون لباس های قدیمی رو می پوشیدندیا از بچه های ترخیص شده می گرفتند اما در مورد سپاه رو مطمن نیستم گرچه از ۳-۲ سال قبل یگانهای نظامی برای صرفه جویی برخی استحقاقی ها رو کاهش دادند مثل ارتش که قدیم به ۱۳ ماه خدمت ها یک دست لباس و پوتین می داد که ان را حدف کردند
به نظر من در دوستان یا اشنایان کسی پوتین داره قرض بگیرید و همان لباس ها را نیز به همراه داشته باشید اگر دوباره استحقاق ندادند مجبورید در بازار تهیه کنید یک توصیه که اگر محبور به خرید پوتین شدید، هیچگاه پوتین گران قیمت نگیرید متاسفانه دزدی پوتین در پادگان ها زیاد است و پیدا کردن ان مثل پیدا کردن سوزن در انبار کاهه
دوستان برای تک فرزندی چه مدارکی رو باید ارائه بدیم. آیا مدارک رو پیش خودشون بایگانی میکنن و یا دوباره پس میدن بهمون؟ مدارک از جایی استعلام هم میکنن؟
ذر اموزشی اعلام می کنند ک چه مدارکی رو باید تحویل دهید اما معمولا یک نامه ای به شما می دهند به ثبت و احوال شهرستان شما که در ان خواسته شده کپی شناسنامه ها و همچنین تک اولاد ذکور بودن شما را تایید کنند سپس شما ان نامه را به همراه کپی از شناسنامه ها ی پدر مادر و خودتان تحویل مسولین یگان اموزشی می کنید ان در پرونده شما ثبت و ظبط می شود.
سلام به همگی
بنده یک لیست کامل از وسایلی که ممکنه نیاز بشه رو تهیه کردم و در ذیل براتون میزارم .البته خیلی از وسایل واقعا ضروری نیستن و اگر قرار باشه همه اینا رو ببرید باید یک کامیون برای حملشون کرایه کنید .اما من لیست کامل رو میزارم هر کس با توجه به نیاز های خودش موارد مهم رو با خودش ببره .بیشتر قصد من اینه که چیزی فراموش نشه چون بعضی از وسایل غیر ضروری در پست اول تاپیک نیومده اما ممکنه بعضی ها دوست داشته باشن با خودشون ببرن.حتما به پست اول تاپیک هم نگاه کنید اونجا گفته شده کدوم یک از این موارد استخقاقی هستند و بردنشون غیر ضروریه.
1-حوله دست صورت برای یکی دو شب اول 2-لباس راحتی برای یکی دو شب اول (بعضی جاها اجازه نمیدن حتی برای شب اول هم لباس راحتی بپوشید) 3-واکس روغنی برای نرم کردن پوتین ها چون خیلی خشک و سنگین هستند و پا رو اذیت میکنن 4-بند ارتشی مشکی اضافه تا اگر بند پوتینتون پاره شد یا دزدیدند. 5-کفی پوتین طبی (پا کمتر اذیت میشه) 6-نخ و سوزن 7-داروهای غیرمخدر لازم مثل مسکن ها ، قرص انتی هیستامین (ضد حساسیت) غیر خواب آور مثل لوراتادین ،چرک خشک قوی مثل سفکسیم ،قرص معده مثل رانیتیدین ،متوکلوپرامید به عنوان ضد تهوع +ویتامین (مولتی و ب کمپلکس) 8-یک عدد باند پانسمان و چسب پانسمان +چسب زخم حداقل 10 عدد ،دوست داشتید یک باند کشی هم برای مواقع کوفتگی دست یا پا با خودتون ببرید چون دسترسی به بهداری خیلی اسون نیست 9-خوراکی هایی که از نظر خودتون لازمه و اونجا گیر نمیاد مثل مغزیجات ، خشکبار و ... 10-قاشق و چنگال 11-لیوان پلاستیکی دسته دار 12-نایلون + چند عدد کیسه زباله بزرگ +پلاستیک دسته دار متوسط 13-چند عدد ماسک برای مواقع بیماری یا خاک حتما نیاز میشه 14-دستمال پارچه ای به جای دستمال کاغذی (حتما ببرید در مواقع سرماخوردگی لازم میشه) 15-زیرپوش استین دار سفید برای یکی دوشب اول 16-پودر رختشویی برای شستن لباسها (اونجا احتمالا گیر میاد ولی حتما با خودتون ببرید) 17-دمپایی برای یکی دوشب اول 18-اگر شرایط دار هستید بهتره مدارک لازم رو باخودتون ببرین تا اگر ازتون قبول کردن دیگه نیاز نباشه این همه راه برگردید 19-کارت ملی (ضروری نیست ولی بهتره همراهتون باشه مخصوصا اگر شرایط دار هستید) 20 -دو عدد عابر بانک با رمز متفاوت (اگر یکی مشکل پیدا کرد یه عابر دیگه داشته باشید) 21-مقداری پول نقد به اندازه نیازتون (حداقل صد تومن، 22-مدارک لازم برای اعزام (مثل کارت واکسن ، برگه سفید و هر چیزی که دوستان گفتند لازمه باید ببرید) 23-دفتر و خودکار و مقداری برگه a4 سفید 24-ماژیک ضد اب و ماژیک غلط گیر سفید برای نوشتن اسمتون روی وسایل و پوتین و ... 25- ناخنگیر بدون چاقو 26-مسواک و خمیردندان برای چند شب اول 26-درب باز کن کنسرو (شاید نیاز بشه) 27-ساعت مچی فلزی مقاوم که دستتون باشه اونجا لازم میشه(ارزان باشه چون میدزدن ) 28-چسب نواری (شاید لازم بشه) 29-عطر یا اسپری اگه دوست داشتین خوشبو باشید 30-اسکاچ برای شستن ظرف غذا 31-مقداری پنبه برای داخل کفش 32-موزر یا ژیلت برای اصلاح (تیغ نمیزارن ببرید) 33-یک عدد بطری اب معدنی خالی (شاید لازم بشه) 34-قیچی و پونز ، چند عدد سنجاق قفلی و مقداری کش ( ممکنه لازم بشه )
35-لیف حمام 36-کرم ضد افتاب ، مرطوب کننده و پماد AD (حتما لازم میشه ) 37-دو عدد قفل کوچک برای ساک و کمد 38-بشقاب پلاستیکی 39-مایع دستشویی جیبی (میتونید توی قطره های بینی بریزید و با خودتون ببرید 40- قطره چشمی اگر چشماتون به گرد و خاک حساسه 41-شورت جیب دار حتما برای یکی دوشب اول ببرید. 42- آینه کوچک 43-صابون برای چند شب اول 44-جاکلیدی که کلید قفل ها رو بهش بزنید چون کلیدها کوچک هستن و ممکنه گمشون کنید. 45-نخ دندان اگر استفاده میکنید 46-تقویم و کتاب اگر دوست داشتید ببرید (معمولا وقت ندارید بهشون نگاه بندازید) 47-اگر شماره منزل ،ادرس یا هر شماره ای را فراموش میکنید توی دفترچه ای یادداشت و به همراه خود داشته باشید.چون اونجا اسم خودتون هم یادتون میره .48-ساک محکم و دو زیپه برای بردن وسایل فوق که بتونید بهش قفل بزنید.
در اخر
توصیه های زیر رو جدی بگیرید :
1-به هیچ عنوان وسایل و لوازم بهداشتی لوکس و گران قیمت با خودتون نبرید چون امنیت لازم وجود نداره و علاوه بر اینکه دزدیده میشن ساک شما رو هم در معرض خطر سرقت قرار میدن.
2-سعی کنید با ماژیک ضد اب فامیلتون رو روی تک تک وسایل (حتی ناخن گیر ) بنویسید تا احتمال دزدیده شدنشون بسیار کم بشه .
3-همیشه زیر بالشت پتو و جیب های ساک رو مرتبا کنترل کنید . افرادی هستند که وسایل یا مواد ممنوعه با خودشون داخل میارن و در مواقعی که احساس خطر کنن توی وسایل شما میزارن تا پای خودشون گیر نباشه .مثل مواد مخدر یا هر وسیله غیر مجاز دیگه که میتونه به شدت براتون دردسرساز بشه.پس مراقب باشید وقتی حواستون نیست یا در اسایشگاه نیستید کسی چیزی در ساک ،تخت یا لباس های شما نزاره.
4-پول ،کارت ملی یا شناسنامه اگر میبرید ، عابر بانک و مدارکتون رو همیشه به همراه داشته باشید و به هیچ وجه توی ساک یا کمد نزارید .
5-اگر گوشی با خودتون میبرید و قبل از ورود تحویل دژبان میدهید حتما بر روی ان پین و پسورد بگذارید تا مورد سواستفاده قرار نگیره .
6-چارچشمی از ساک ، کمد و وسایلتون مراقبت کنید .هیچ مرکز اموزشی امن نیست و لحظه ای غفلت موجب پشیمانی خواهد شد .
انشاالله هرجا که هستید خدمت خوب و راحتی را زیر سایه رحمت الهی تجربه کنید .
در پناه الله.
چقدر وسایل نوشتیدمگه بچه ها قراره عازم قطب جنوب بشن که این همه وسایل نوشتید
درسته گفتید همه این وسایل لازم نیست و هرکسی بنا به نیازش می تونه وسیله با خودش ببره ولی من به ضرص قاطع میگم از اینهمه وسایل فوقش 1-پول و 2-مقداری خشکبار و 3-لیوان و قاشق(بشقاب نمی خواد چون یغلوی میدن) و البته 4-دارو به دردتون می خوره فقط بقیه وسایلو می تونید از خود پادگان تهیه کنید پیشتر وسایلم جز استحقاقی تون است ابدا ببرید.در مورد ژیلت موزر هم اجازه نمیدن (ژیلت همون تیغه دیگه
)من خودم با خودم هیچی نبردم به غیر مدارکم و همون روز استحقاقی دادن اونایی که با خودشون ساک آورده بودند بدجوری مکافات کشیدند اصلا شلوغ پلوغ بودن خوب نیست مخصوصا تو جایی مثل پادکان که شتر با بارش توش گم میشه.
اینکه بیاین فکر همه چیزو بکنید و بگید فلان چیز لازم میشه ولی وقتی پاتونو اونجا میزارید میبینید نود درصد اون چیزا اصلا لازمتون نشده و یا اونقدر زیر فشار تمرین رژه و کارهای دیگه میرید که اصلا وقت سرخاروندن نخواهید داشت پس سبک برید و زیادی در مورد شرایط سخت پادگان فکر نکنید چون تنها چیزی که اونحا به یادتون میاد و احساس می کنید ندارینش محبت پدر و مادر و آرامش خونه است که با پادگان رفتن بیشتر قدرشو می دونید![]()
سلام؛ منم برای آموزشی کلی وسیله با خودم بردم ولی همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت به جز چند مورد از بقیه استفاده ای نشد.
وصیت من اینه که بیخودی با سنگین کردن ساک خودتون رو اذیت نکنید و فقط وسائل ضروری رو ببرید.
دوستان اعزامی برج ۴
فردا برید پلیس+۱۰ ببینید برگه سفید رو میتونید بگیرید یا نه، منم سعی میکنم برم ببینم بهم میدن یا نه
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)