دوستان قیمت ایکس باکس اسلیم 250 تو تهران چقدره? بدون کینکت....
دوستان قیمت ایکس باکس اسلیم 250 تو تهران چقدره? بدون کینکت....
810 تومن..........................![]()
گرونهاش ست کامل هست ، یعنی درام و گیتار و میکروفون و یک بازی اوریج .
خود گیتار رو من خریدم 10 یورو![]()
يه سوال داشتم يكي از دوستان يه اسليم گرفته ٩٠/٩/١٢ چون آشنا بود فروشنده دستگاهو چك نكرد حالا فهميده سريال دستگاه با كارتون نميخونه ممكنه دستگاه دست دووم يا رفريش باشه بخواد بفروشه كم ور ميدارن ؟؟؟؟؟؟
والله ما هر چی دیدم سریال دستگاه با کارتونش یکی نبود...
به دلیل اینکه اینا میرن واسه ه*ک کردن ، چون تعداد زیاده بیشتر کارتوناشون با هم دیگه قاتی پاتی میشه ... من دیدم چه شلوغ بازاریه...
مال خودمم یکی نیست..
دوستان بلاخره بعد از مدت ها میخوام یک دستگاه ایکس باکس اسلیم خریداری کنم...یه چندتا سوال داشتم....
اول:تو این شهر ما گنجشک رنگ میکنن جای پلنگ میفروشن...دقیقا از کجا بفهمم که دستگاه دست دوم نیست یا ریفرشنیست?
دوم:آخرین آپدیتش چه ورژنیه?اگه آپدیت نشه چی میشه?
سوم: میگم این دیگه مثل سری قبلی نیست که مثلا بردش جاسپر باشه و این حرفا? موقع خرید لازم نیست چیزی رو چک کنم?
دوستان ببینید من درست متوجه شدمیعنی میشه مثل قبلا بازی رو از روی هارد (همراه دی وی...)اجرا کرد و از روی دی وی دی نمیره تو بازی ؟؟؟درسته؟حلا آهنگ رو ،اگه سی دی بذاریم خودش فرمت رو درست میکنه و ما میتونیم بریزیم تو هارد ؟؟؟اگه رفت تو بازی چطوری استوپ کنیم که از بازی بیرون نیاد؟؟؟سوالاتم یکم سادس ولی توضیح بدین ممنون میشم
سوالت اصلا نا مفهومه...
یه مدل دیگه سوالتو بپرس......
من 28/4/91 ایک باکس رو به ال تی 3 آبدیت کردم
کسی که نصب کرد گفت که روی این آبدیت بازی نصب نمیشه و باد دی وی .. را بزاری و بازی کنی،ولی من فیفیا 12 رو نصب کردم
می خواستم بدونم که درست گفته یا نه؟ نیازی به نصب نیست ؟
اگه این طور باشه به کنسولم فشار وارد نمیشه؟
یا این که میشه دوباره مثل همیشه نصب کنم و از روی هارد به همراه دی ... اجرا کنم؟
.....................................حذف
Last edited by ariaei_tabar; 20-07-2012 at 12:26.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)