منم وی ای پیشم میتونم بگم عالیع البته فیلم های دوبله هاب خوبیم میزاره بدون صانسور
بچه ها یک سریال تو مایهه های marvel shildمیخام کسی چیزی سراغ نداره ؟
راستی فعلا برنامه اومدن به پارسو به تعویق انداختم
تو شاتل میمونم میشینم دانلو میکنم![]()
منم وی ای پیشم میتونم بگم عالیع البته فیلم های دوبله هاب خوبیم میزاره بدون صانسور
بچه ها یک سریال تو مایهه های marvel shildمیخام کسی چیزی سراغ نداره ؟
راستی فعلا برنامه اومدن به پارسو به تعویق انداختم
تو شاتل میمونم میشینم دانلو میکنم![]()
به نظر من اینکه میگید پارس آنلاین محدودیت سرعت نمیزاره درست نیست (نوع محدودیت مثل شاتل نیست) بنده خودم تا چندبن ماه شبی 12 و 13 گیگ دانلود داشتم ولی یه شب دقیقا وقتی ساعت دو شد دیدم سرعت از 1000 با کله میاد رو 200 و تا امروزم میانگینش همون قدر مونده بعضی وقتها 300 یا 400 هم بره. اگه یکم فکر کنیم می بینیم یک شبه پهنای باند خالی نمیشه و به فرض اگه کم بشه چرا راس ساعت هفت میره بالا!!! ضمنا سرعت کانکشنها پایین میاد تو تایم رایگان اینا همه تصادفی نیست و صد در صد نقشه ای پشتش هست سیستم مدیریت ترافیک هم که روی همه سرویسها اعمال شده کسی که تست سرعت ماکزیمم میزاره حتما ترفندی داره نمونش وصل کردن وی پی ان یا پ.ر.و.ک.س.ی داخلی برای افزایش سرعت داره که اینم ممکنه جواب بده یا نده وابسته به پروتکل و نوع سرور هست. عامل بعدی میتونه نفوذ و قدرت داشتن فرد نو پارس آنلاین باشه که راحت میتونه سرعت خودشو تضمین کنه تو ایران از اینجور موارد زیاد هست!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by Memonex; 01-05-2014 at 11:27.
نوسان سرعت واسه اینه که همه یهو حمله میکنن واسه دانلود شبانه
اما میشه این نوسان رو ثابت کرد که راهشم گفتی!
سلام دوست عزیز
پسر دمت گرم 448 گیگ این دقیقا چقدر پولش میشه..من اگه همچین پولی داشتم صدردصد پلی استیشن 4 یا لپ تاب میخردم
من یه حساب سر انگشتی کردم روزی 1 گیگ و خورده ای میشه استفاده کرد
سرعت دانلودت چنده؟
داداش واسه شما پ ر و ک س ی داخلی جواب میده ؟! من روشنش میکنم سرعتم کمتر هم میشه !!
اینم بگم که بدون هیچ پ رو کسی ای در حالته عادی ، دیشب تا ساعته 4 صبح سرعت روی 1 مگ بود بعد یهو تا ساعت 6:45 سرعت رفت روی 200-300 و اون یک ربع آخر دوباره شد 1 مگ !
شما تونستی این حالت رو درست کنی ؟
راهی داشت تو پخ بگو دوباره دعات کنیم![]()
Last edited by zaza2z; 01-05-2014 at 14:20.
بسته به سرور اون پ-ر-و-ک-س-ی داره ! قطعا یه ....خوب میتونه بازده خوبی داشته باشه
سلام دوستان
از پارس انلاین نت دارم
مشکلم اینه که نمیتونم به چیز پی ان داخلی وصل بشم
ارور 807 میده
لطفا راهنماییم کنین....
ویندوزت چیه ؟
این ارور برای این هست که اصلا ویندوزت نمیزاره پورت چیز پی ان کانکت بشه , آنتی ویروس و فایروالت رو خاموش کن بعد تست کن
یه سوال معمولا پسورد اکانت پارس انلاین چی هست؟؟؟ همون شماره تلفن یا نه یه کد تصادفی؟
و اینکه ایا خودمم میتونم سیستم را نصب کنم دیگه نیاز به اومدن نصاب نباشه؟
دوستان سلام
من الان شاتل دو مگ دارم که روی 3600 بستنش برام و خطمم تا هشت مگ و خورده ای جواب میده
میخوام ببینم به نفعمه از شاتل بیام پارس آنلاین؟ سرعت تک لینک پارس آنلاین چطوره؟
اگه اومدم پارس آنلاین سرویس ۱۲۸ با ترافیک بالا بخرم یا دو مگ با 4 گیگ ترافیک؟
پارس آنلاین پایداریش چجوریه؟ من دانلود شبانم تو کل ماه نهایتش به پنج گیگ میرسه فقط سرعت بالا واسم مهمه و پایداری
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)