واقعا جالبه که شرکت باز هم میگه مدارک رو ارسال کردیم !!!بعدم اینکه ممکنه بیشتر از این طول بکشه آخه هنوز واسه مرکز مخابراتیمون تجهیزات نیومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
این موضوع رو مغزمه یه هم فکری بکنید و من رو یاری کنید .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واقعا جالبه که شرکت باز هم میگه مدارک رو ارسال کردیم !!!بعدم اینکه ممکنه بیشتر از این طول بکشه آخه هنوز واسه مرکز مخابراتیمون تجهیزات نیومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
برو سایت شاتل پشتیبانی جریان رو واسشون توضیح بده ایشاا.. درست میشه،ولی اشتباه نکنی دوباره بهشون پول بدی؟؟یه قرونم دیگه نمیخواد بهشون بدی!!اگه دیدی خیلی اذیتت کردن برو اونجا رو به هم بریز قول میدم فردا نتتو وصل کنن این یک قانونهواقعا جالبه که شرکت باز هم میگه مدارک رو ارسال کردیم !!!بعدم اینکه ممکنه بیشتر از این طول بکشه آخه هنوز واسه مرکز مخابراتیمون تجهیزات نیومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
یعنی واقعا سرعت 256 با 512 فرقش 10کیلوبایته؟
اینجوری باشه 256 بهتره که
فکر کردید رییسشون چیزی از شبکه سرش میشه با لیسانس صنایع فقط پول به اینجا رسوندش
شاتل خفن داغون شده !!!!!
به نظر من با ديال آپ بري اينترنت با شاتل نري ((هر كي شاتل گرفته پولشو داده خر گرفته ))
اينترنت مورد نداره همه نصف شب بي كارن تو همون ساعتا يه دفه همه دانلود ميكنن ديگه خطش با اين همه اشتراك جواب نميده
دیشب از ساعت 0100 سرعت من صفر بود! بیخیال شدم سیستم را خاموش کردم خوابیدم!
دوست عزیز . همین صبا نت که اینقدر تعریفش رو می کنن من یه زمانی رفتم ازشون تو نمایشگاه خیر سرم اشتراک گرفتم.گفت تا یک ماه دیگه سرویستون نصب میشه.اما بعد از گذشت سه ماه که سرویسم وصل نشد رفتم پول رو پس بگیرم گفتن نمیشه باید بذارید 4 ماه بگذره بعد پولتون رو میدیم.
بعد از 4 ماه رفتم پولم رو گرفتم و با خودم عهد کردم که دیگه از صبا adsl نگیرم.
خلاصه نمایندگیش یه جوری برخورد می کرد که انگار طلبکاره.به نظر من که شاتل حداقلش برای مشتریاش یه احترامی قاعل هست(اگر چه در ظاهر ).
نه بابا من کجا اومدم ازش تعریف کردم همشون عین همن فقط من گفتم که سرعت این بیشتره
وگرنه هیچ کدوم به هیچ دردی نمیخورن(همشون فقط دنبال پول خودشونن) واسشون فرقی نمیکنه که
در ضمن اگر تونستید به این جاهم یه سری بزنید و یه کمکی به من بکنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 26-04-2011 at 00:42.
امشب اشغالترین شبانه من بود
دانلود گاهی میشد 150 گاهی هم تا 10 میومد پایین،چند بار هم هی دیس کانکت میشد
جالب اینکه بعد از هر دیس شدن یک بار سرعت میرفت بالا و بعد از دیس شدن بعدی سرعت تا 10 میومد پایین
امشب اصلا ثابت نبود(خیلییییییییی مزخرف)
واقعا که![]()
لطفا مسائل مربوط به صبانت رو تو تاپیک خودش مطرح کنید
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)