تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3095 از 3745 اولاول ... 209525952995304530853091309230933094309530963097309830993105314531953595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,941 به 30,950 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

واسه من که محدود نشده و تقریبا شبی 13 گیگ دانلود می کنم هر شب هم دانلود می کنم.

فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
    در خصوص سرویسی اینترنتی که دارید میشه یه توضیحی بدید که چه جوریه ؟

- - - Updated - - -

البته دگیه زدیم تو خط دانلود با 4G تو 1 ساعت 10 گیگ میده
    میشه توضیح بدید از چه طرحی استفاده می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها سعی کنید امار رو از بچه های منطقه خودتون هم بگیرید چون امار ماها که از شهرها و حتی مناطق مختلف یه شهر هستیم بدردتون زیاد نمیخوره
    ما تو همین کرج خودمون تو مناطق مختلف سرعتهامون متفاوته
    پس فقط با نظر بچه ها تصمیم نگیرید تو منطقتون هم از دیگران بپرسید.

- - - Updated - - -

بچه ها سعی کنید امار رو از بچه های منطقه خودتون هم بگیرید چون امار ماها که از شهرها و حتی مناطق مختلف یه شهر هستیم بدردتون زیاد نمیخوره
    ما تو همین کرج خودمون تو مناطق مختلف سرعتهامون متفاوته
    پس فقط با نظر بچه ها تصمیم نگیرید تو منطقتون هم از دیگران بپرسید.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ما که محدود شدیم ولی بهتره ناشناس بمونه مراکز مخابراتی که دوستان سرعت بالا با افزایش بیش از حد مشترک محدود نشن

4. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در خصوص سرویسی اینترنتی که دارید میشه یه توضیحی بدید که چه جوریه ؟

- - - Updated - - -

میشه توضیح بدید از چه طرحی استفاده می کنید؟
    طرح ساعتی: 1 ساعت نا محدود 900 ت. البته 2 و 3 ساعته هم هست !

6. این کاربر از subzero_beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[QUOTE=IVAN;8874253]چند شب؟

5 شب شد فکر کنم

8. این کاربر از subzero_beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از سرورهای ایرانی دانلود کنی،دانلود تو تایم رایگان با سرعت روزانه هست،از خارجی محدود میشه.اپلود بوی فک نکنم مال داخلی باشه.من چند تا سایت میشناسم برای دانلود بازی یا فیلم و موزیک و ... .میخواید معرفی کنم؟
    من تا همین تغییر قیمتا سرعت روزانه شبانم داخلی 1 مگابایت و سرور خارجی هم 500-550 بود با اکانت افزایش سرعت از لینکای خارجی سرعتم میرسید به یک مگابایت .
    ولی الان بعد تغییر تعرفه سرعت شبانم چه داخلی چه خارجی روی 120-160 هست با اکانت افزایشی هم فرقی نداره .
    سرویس هم همون شهای

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من که به شک افتادم یک عده میگن سرعت سرور داخلی تو تایم شبانه 1 مگه و یک عده هم داخلی و خارجی رو 250 محدوده آیا واقعا آسیاتک سراسری محدود کرده و یا هر مرکز رو با توجه به شلوغ بود یا نبودنش سرعت رو کم میکنه ربطی به سرویس قدیم و جدید نداره وقتی محدود کنه همه رو محدود میکنه مال خودم هم تا چند وقت پیش 1 مگ بود بعد 250 تا کرد.
    هر مرکز بنا به صلاحدید خودش اقدام مکنه حتی قبلا هم اینطوری بود که بعضی دوستان تو تایم رایگان سرعتشون از سرور خارجی به 250 محدود میشد بعضی ها 500 بعضی ها هم بدون محدودیت دان میکردن . بعضی ها سرعت دانلود رایگان تو سرور داخلی هم رو 500 محدود میشد . یک سر بزنی پستهای سال پیش من یادمه این جریان بود الانم هرکی به عشق خودش محدود مکنه من فقط شب اول طرح تونست 8 گیگ دان کنم رایگان بعد هرشب بین 2.5- 3 گیگ رایگان دان دارم
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این ساعتی های ایرانسل خوبه ولی کی حوصله داره صبح 5 پاشه تا هشت دانلود رایگان بکنه ؟؟ میشه طوری تنظیم کرد مقل ای دی اس ال و ساعت دانلود خودش اتوماتیک شروع بشه ؟؟؟ هزینش میشه یک مودم 4جی

دوستان یک راهنمایی کنید من خطم قبلا ده مگ رو میکشید الان میرم واسه انتخاب سرویس شهاب میزنم میگه خطت کشش نداره سرعت پایین انتخاب کن . خط همون خطه سیم همونه مرکز همونه یعنی چی بر سر انترنت اوردن ؟ مرکز هم که میری سه چهارتا بی سواد گذاشتن فقط بلدن برن چای زهرمار کنن هیچ پاسخگو نیستن یارو دفترش باز میزاره باید یکساعت منتظرش باشی برگرده بعدشم گوشی رو برمیداره یک ساعت هم با تلفن مشغوله
    Last edited by alp13; 29-08-2016 at 15:10.

11. 2 کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بعضی از دوستان میدیدم که میگفتن دیگه گیگ باکس نداره آسیا ولی الان تو پنل گیگ باکسه 9 گیگی و 30 گیگی هست که
    چجوره؟ بقیه هم میتونن گیگ باکس بخرن؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

بعضی از دوستان میدیدم که میگفتن دیگه گیگ باکس نداره آسیا ولی الان تو پنل گیگ باکسه 9 گیگی و 30 گیگی هست که
    چجوره؟ بقیه هم میتونن گیگ باکس بخرن؟
    الان توی پنل گیگ باکس 9 گیگ 5 روزه و 30 گیگ 30 روزه و 90 گیگ 90 روزه موجوده

14. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

هر مرکز بنا به صلاحدید خودش اقدام مکنه حتی قبلا هم اینطوری بود که بعضی دوستان تو تایم رایگان سرعتشون از سرور خارجی به 250 محدود میشد بعضی ها 500 بعضی ها هم بدون محدودیت دان میکردن . بعضی ها سرعت دانلود رایگان تو سرور داخلی هم رو 500 محدود میشد . یک سر بزنی پستهای سال پیش من یادمه این جریان بود الانم هرکی به عشق خودش محدود مکنه من فقط شب اول طرح تونست 8 گیگ دان کنم رایگان بعد هرشب بین 2.5- 3 گیگ رایگان دان دارم
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این ساعتی های ایرانسل خوبه ولی کی حوصله داره صبح 5 پاشه تا هشت دانلود رایگان بکنه ؟؟ میشه طوری تنظیم کرد مقل ای دی اس ال و ساعت دانلود خودش اتوماتیک شروع بشه ؟؟؟ هزینش میشه یک مودم 4جی

دوستان یک راهنمایی کنید من خطم قبلا ده مگ رو میکشید الان میرم واسه انتخاب سرویس شهاب میزنم میگه خطت کشش نداره سرعت پایین انتخاب کن . خط همون خطه سیم همونه مرکز همونه یعنی چی بر سر انترنت اوردن ؟ مرکز هم که میری سه چهارتا بی سواد گذاشتن فقط بلدن برن چای زهرمار کنن هیچ پاسخگو نیستن یارو دفترش باز میزاره باید یکساعت منتظرش باشی برگرده بعدشم گوشی رو برمیداره یک ساعت هم با تلفن مشغوله
    سلام
    در خصوص شبانه حق با شماست هر مرکز بنابر صلاحدید خودش اونو محدود میکنه! یا محدودیت رو کم یا زیاد میکنه!
    در خصوص دانلود شبانه چه با ایرانسل و چه با ADSL میشه با تنظیمات IDM مشخص کرد چه ساعتی PC یا لپ تاپ شروع به دانلود کنه با گوشی هم با برنامه ADM میشه اینکارو انجام داد کار خاصی نداره اموزشش هم تو نت پره!
    در خصوص تمدید و یا سفارش نت اسیاتک در بخش مربوطه اش برای هر سرویسی بالاتر از 2 مگ هر کدوم رو انتخاب کنی اینو مینویسه! ربطی به کشش خطتت نداره!
    ارادت

16. این کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •