1-همراه اول پهنای باند زیادی نداره این طور که به نظر میاد به نسبت به ایرانسل وگرنه شما میتونید تاپیک دیگه رو نگاه کنید که دوستی 96 مگابیت سرعت داره با همراه اول یا خود من که تا همین 1 ماه پیش سرعت همراه اولم بود 50 مگابیت , پهنای باند در کنار دکل به درد میخوره و پهنای باند بدون دکل کافی مثل ایرانسل یا دکل زیاد بدون پهنای باند مثل همراه اول جفتش فاجعه ای میشه که الان هست
2-اون کسی که adsl 16 مگابیت داره بتمرگه تو همون سرویس adsl و نیاد به گند بکشه اینترنت یه کسی مثل من رو که همون Adsl رو هم نمیتونه بگیره به خاطر این که حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم 90 تا 100 کیلوبایت هست اونم با پریدن لینک هر 10 دقیقه به خاطر دور بودن زیاد از مرکز مخابراتی , من خودم اگر میتونستم یک adsl خوب بگیرم کلاهم هم طرف 4g میوفتاد نمیومدم سمت این سرویس مزخرف که خود پینگش 130 140 هست ولی نوسانش 100 میلی ثانیه هست و سایت ها رو هم به زور باز میکنه
3-تست 4g اپراتور کشور های دیگه رو من کاری ندارم که میخوان 300 مگابیت یا گیگابیت یا کیلوبایت بدن اینجا ایرانه و همه چیزش برعکسه کشورهای دیگه هست , تو کشورهای دیگه هر کسی 5 تا 5 تا سیم کارت از هر اپراتور موبایل نداره و با اینترنت موبایل نمیشنن دانلود کنن دوست گرامی !!!!!!! پس بحث کشور دیگه رو اینجا پیش نکش
4-نمیدونم از کدوم بسته های ایرانسل استفاده میکنی عزیز که اررون تر از adsl درمیاد ولی تا جایی که من میدونم تو جشنواره های شرکت های adsl میتونی هر گیگ بین 500 تا 700 بخری که ایرانسل حتی اگر با شارژهای خط به خط 20% تخفیف که 9% مالیات هم نداره بخری بهترین حالت هر گیگ 1200 درمیاد البته برای شما که کارمند ایرانسلی احتمالا تخفیفات ویژه ای هست که برای افراد عادی نیست
5-ایرانسل همین جوری خودش زیر سوال هست نیازی نیست من این شارلاتان های دزد رو زیر سوال ببرم که 5G میان تست میکنن واسه عوام ملت که حتی نمیدونن 5G هنوز راه اندازی تجاری نشده تو هیچ کجای دنیا به جز معدود قسمت های کره جنوبی که برای تست به صورت wi-fi دارن استفاده میکنن و به دلیل فرکانس بالای 5G همین جوریش باید هر 50 100 متر دکل گذاشته بشه که به دلیل تراکم بالای شهر های ایران و شهرسازی غیر استاندارد حتی اگر ایرانسل 50 متر 50 متر هم دکل بذاره بازم بعضی جاها پوشش نداره
حالا جناب کارمند ایرانسل شما بگو ایرانسل میاد هر 50 متر یه دکل بذاره پهنای باند گیگابیتی هم به دکل ها وصل کنه که عامه فریبی میکنه واسه ملت با تست یه چیزی که هنوز تو آزمایشگاه های کشورهای اروپایی آمریکایی داره تست میشه و هنوز تو شهرهاشون هم پیاده سازی نشده ؟؟؟؟ ایرانسل اگر هنر میکنه نمیخواد بیاد بگه اگر سرعت 4G شما کمتر از 5 مگابیت بود شما حق شکایت داری , 5 مگابیت اگر شما اطلاع نداری بدون که حتی 3G HSPA هم نیست و حتما ایرانسل با این وضع میخواد 5G بیاره بگه سرعت شما اگر کمتر از 10 مگابیت بود حق شکایت دارید
همچنین شما بفرمایید وقتی من زنگ میزنم به ایرانسل خود ایرانسل هم تایید میکنه پوشش این منطقه خرابه و به جای این که بگن پوشش رو درست میکنیم به من چرت و پرت میگن شما مودم رو پس بدین ما هزینه رو کامل میدیم آیا این اپراتور که دلش نمیاد یک دکل تو مرکز دومین شهر بزرگ ایران بزنه میاد هر 50 متر 50 متر یه دکل بزنه واسه 5G ؟