تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3094 از 4105 اولاول ... 2094259429943044308430903091309230933094309530963097309831043144319435944094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,931 به 30,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من الان که کد مازاد خوردم میخوام پذیرش بگیرم برا پادگان ارتشی جایی دیر نیست ؟؟؟
    بعد باید برم پادگانی درخواست بدم که منو برا بعد از اموزشی بگیره یا برا اموزشی ؟؟
    بدون پارتی نمیشه بری تو خود پادگان بگی اقا منو پذیرش کنید ؟
    شما اگر مى خواهيد پذيرش بگيريد بايد قبل از اموزشى كه سازمان شما مشخص نشده اقدام كنيد بعد از ان كه ممكن نيست به فرض شما اموزشى در نيرو زمينى ارتش باشيد نمى توانيد براى سپاه اقدام كنيد ،
    شما براى هر جايي كه مى خواهيد پذيرش بگيرد با توجه به زمان اندك تا اعزام نياز به معرف داريد كه بتواند روند كارى شما را بهبود ببخشد از طرف ديگر بايد ببينيد كجاها پذيرش مى دهند سپاه يا وزارت دفاع بيشتر اما در مورد ارتش من تا به حال نديدم كسى بتواند يا به كيى پذيرش داده باشند ،
    با پارتى همه چيز ممكنه ، طرف توانسته بود چند روز قبل از اعزام كد اموزشى را عوض كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    من اعزامی اول اردیبهشت مالک اشتر اراکم هستم
    الان اومدم مرخصی،کسی سوال داره درخدمتم
    سلام
    تبریک میگم اعیادو و خسته نباشید
    در کل چجور جایی هست؟فرمانده هاش چجورین؟
    من اول تیر اعزام دارم به مالک به نظرت برم یا برم تاخیر بندازم؟؟؟
    معمولا اولین مرخصی رو کی میدن؟
    درجه با لیسانس کامپیوتر چی میدن؟ درسته تک پسرو شهر خودش تقسیم می کنن؟
    یکی از دوستام نیرو انتظامی «ف اراک» ظاهرا افتاده اونجا میدونی کجاست؟

شرمنده که خیلی سوال پرسیدم
    خیلی لطف میکنی جواب بدی
    ممنوووووون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام به دوستان خوبم
    اعیاد شعبانیه رو تبریک میگم
    من امروزرفتم نظام وظیفه مالک اشتر اراک افتادم لطفا راهنمایی کنید چجور جایی هست و برم بهتره یا تاخیر بندازم؟
    درجم با لیسانس چی میشه؟و آیا تک پسر شهر خودش میافته و کجا ممکنه باشه؟دوس
    تم ظاهرا نیروی انتظامی «ف اراک» افتاده اونجا کجاست و چه فرقی با مالک اشتر داره؟
    شرمنده سوالام زیاد شد
    خیلی لطف می کنین راهنمایی کنید
    از همتون ممنونم
    دوست عزیز اراک از بهترین آموزشگاههای ناجا در کشور هست.

درجتون هم س 3 - اس1 و یا اس 2 میشه.

شما با تک فرزندی استان خودتون قطع یمیشه و بقیه اش مونده به شانس و کرمشون.

دوستتون احتمال تقسیم شده، ف استان و یا شهرستان هم یعنی فرماندهی اون شهرستان که نیروی اون شهرستان میشه.

من از یه آشنایی داخل نظام وظیفه پرسیدم گفت شانس آوردی کد 206 مازاد خوردی
    گفت اگه آشنا داشته باشی هرجا میتونی بری
    میشه بگین جریان کد مازاد چیه؟
    یعنی الآن میتونم برا 1 تیر پذیرش سپاه بگیرم، چون میگفتن پرشده ظرفیتش
    شما اگه تو نظام وظیفه استانتون آشنای خوبی داشته باشین روز تقسیم می تونید جای خوب بیوفتید.

پذیرش و... نمیشه.

دوستان یه سوال
    البته ربطش کمه به این موضوع ولی به هرحال
    من الان فارغ التحصیل شدم و نامه معرفی به خدمت رو از دانشگاه گرفتم
    الان من بخوام برای سیاحت از کشور خارج بشم نمیتونم؟
    چه جوری میشه؟ از این بابت که گواهی اشتغال به تحصیل ندارم دیگه!
    خیر، حتی با پول هم اجازه خروج نمیدن.

دوستان یه سوال
    من الان که کد مازاد خوردم میخوام پذیرش بگیرم برا پادگان ارتشی جایی دیر نیست ؟؟؟
    بعد باید برم پادگانی درخواست بدم که منو برا بعد از اموزشی بگیره یا برا اموزشی ؟؟
    بدون پارتی نمیشه بری تو خود پادگان بگی اقا منو پذیرش کنید ؟
    دوست عزیز من در این مدت نشنیدم کسی پذیرش از مازاد بگیره، یعنی الان تمامی کارها دست نظام وظیفه هست.

اگه دنبال پارتی هستین باید پارتیتون یا اونقدر کلفت باشه که از نظام وظیفه مرکز کد مازاد شما را به یه مرکز خاص تغییر بده، و یا در نظام وظیفه استان آشنای خوبی داشته باشین که روز اعزام جای خوب تقسیم کنه.

5. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام خسته نباشید من نیروانتظامی اراک افتادم حالا که واحد به کار گیرنده من مشخص شده یک سوال از شما بزرگوار ها داشتم اونم اینه که بهترین قسمت برای خدمت در نیروانتظامی کدام بخشه؟؟؟؟ منظورم اینکه سعی کنم بیشتر به کدوم قسمت ها برم و از کدوم قسمت ها دوری کنم؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدید جون سوال خیلی ها شاید باشه

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید من نیروانتظامی اراک افتادم حالا که واحد به کار گیرنده من مشخص شده یک سوال از شما بزرگوار ها داشتم اونم اینه که بهترین قسمت برای خدمت در نیروانتظامی کدام بخشه؟؟؟؟ منظورم اینکه سعی کنم بیشتر به کدوم قسمت ها برم و از کدوم قسمت ها دوری کنم؟؟؟
    شما اگر پارتى داريد فتا و فاوا از جاهاى خوب خدمت است يا ستاد هاى ناجا نيز به نسبت خدمت راحتى دارند ، متاسفانه ماهيت ناجا متمركز بر روى كارهاى عملياتى است و كمتر جاى خوب ميشه پيدا كرد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    آقا من الان سربازم ولی کسری ایثارگری رو سال 89 گرفتم که 14 ماه کسری دادن بهم(برگش دستمه) ولی بعدش که پیگیری کردم گفتن تو سیستمشون غیر فعال شده. حالا این برگه ای که دستمه قابل استفاده نیست؟
    و اینکه گزینه 2 تو سیستم 110206010 عمل نمیکنه از کجا میشه کد سخا رو پیدا کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عرض ادب
    بنده تمامی شرایط معافیت کفالت ماده 6 بهزیستی رو دارا هستم
    پدرم58سالشونه و مادرم چند سالی مشکل روان و اعصاب دارن چند بار هم بستری کردیمشون میخواستم بدونم میشه از طریق مادرم در خواست معافیت کنم؟
    ودر جایی خوندم اگر از تامین اجتماعی حقوق یا مستمری بگیریم بهزیتی درخواست معافیت مون رو لغو میکنه؟
    ...................

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

سلام
    توی یکی دو ماهه اخیر قانون جدیدی برای فوق لیسانس ها گداشتن؟ میشه لینک بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اوه اوه جالب شد قضیه واقعا دست این سایت و مشاوراش درد نکنه خیلی کمکم کردید این مدت ممنون

پس اگه تو نظام وظیفه استان پارتی داشته باشیم من که کد مازاد خوردم روز تقسیم میتونه راحت اون شخص منو بندازه یه جای خوب ؟؟؟؟؟
    یعنی مثلا چند تا شهر میدن بهش که چند نفر میخواد دلبخواهی میتونه مازادهای استان رو تقسیم کنه تو اون شهر ها ؟؟؟؟؟

سمت مسئولی که روز اعزام مازاد ها رو تقسیم میکنه چیه ؟؟؟؟؟ یعنی اون لیست تقسیم رو میدن به کدوم سمت که پارتی واسه اون گیر بیارم ؟؟؟

13. این کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با سلام

بدون پارتی که دست شما نیست.

با پارتی هم که معمولا خود افراد می دونند کجا بندازن، چون ناجا شرایتش خاصه، جایی هست که تو یه شهرستان خوبه و شهرستان دیگه تو همون استان بده، و یا جایی هست که از دور بده ولی وقتی بری راحته.

در کل اکثرا بد و بدتر هست و نسبت به شرایط فرق میکنه.

سلام
    آقا من الان سربازم ولی کسری ایثارگری رو سال 89 گرفتم که 14 ماه کسری دادن بهم(برگش دستمه) ولی بعدش که پیگیری کردم گفتن تو سیستمشون غیر فعال شده. حالا این برگه ای که دستمه قابل استفاده نیست؟
    و اینکه گزینه 2 تو سیستم 110206010 عمل نمیکنه از کجا میشه کد سخا رو پیدا کرد
    احتمالا شما با قانون قبلی گرفتین که 14 ماه هست، الان بیشتر از 9 ماه کسر ایثارگری نداریم و احتمالا نیاز بشه دوباره برگه بگیرین و بر اساس مدت زمان جبهه پدرتون با قانون جاری مدت کسر بگیرین.

سلام
    توی یکی دو ماهه اخیر قانون جدیدی برای فوق لیسانس ها گداشتن؟ میشه لینک بدید
    من که قانون جدیدی ندیدم.

اوه اوه جالب شد قضیه واقعا دست این سایت و مشاوراش درد نکنه خیلی کمکم کردید این مدت ممنون

پس اگه تو نظام وظیفه استان پارتی داشته باشیم من که کد مازاد خوردم روز تقسیم میتونه راحت اون شخص منو بندازه یه جای خوب ؟؟؟؟؟
    یعنی مثلا چند تا شهر میدن بهش که چند نفر میخواد دلبخواهی میتونه مازادهای استان رو تقسیم کنه تو اون شهر ها ؟؟؟؟؟

سمت مسئولی که روز اعزام مازاد ها رو تقسیم میکنه چیه ؟؟؟؟؟ یعنی اون لیست تقسیم رو میدن به کدوم سمت که پارتی واسه اون گیر بیارم ؟؟؟
    ببینید سمت و... را بیخیال باید بشین، اگه کسی واقعا پارتی خوب پیدا کنه خودشون میدونن چه کار کنن، کسی که بگه سمت بدین و... بدونین که معمولا کاری نمی تونند انجام بدن.

با پارتی روز تقسیم میشه جای خوب افتاد به شرطی که روزهای آخر نظام وظیفه خودش مجددا تقسیم نکنه چون اخیرا دیده شده کد مازاد اومده و روزهای آخر با اصلاحات و اعلام نیازهای جدید 1-2 روز مونده خود نظام وظیفه کد مازادها را مشخص کرده ولی چون لحظه آخری هست خود سرباز خبر ندار ولی لیست بروز دست نظام وظیفه استان هست و از روی اون تقسیم میشن.

15. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •