پارس انلاین این قانون رو نداره
بله اگر خط شما نویز نداشته باشه و مرکز مخابراتی شما خوب باشه شبی 15 گیگ رو میشه گرفت
پارس انلاین این قانون رو نداره
بله اگر خط شما نویز نداشته باشه و مرکز مخابراتی شما خوب باشه شبی 15 گیگ رو میشه گرفت
پارس آنلاین چیزی به اسم محدودیت شبانه نداره ، ولی اینکه شما بتونی 15 گیگ شبی دانلود کنی اصلا تضمینی نیست و تقریبا با تجربه ای که من دارم میتونم بگم احتمالش 10 تا 20 درصد هست که بتونی به این صورت دانلود کنی و کاملا به مرکز مخابراتت مربوط میشه که پهنای باند مناسب داشته باشه و خطت هم که حتما باید این سرعت بالا رو ساپورت کنه و نویز نده
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی؟ نداره؟
مرکز مخابراتی مون نمی دونم وضعش چطوره؟
اما خطم تا ۸ مگ جواب میده و لینک های دانلودم هم همشون از سرور ایران هستش
یعنی خودم فایل هام رو میارم سرور ایران
چه سرویسی؟ چه طرحی؟
چه سرویسی؟
نمونش خود من دیگه !! اگه داشت به نظرتون الان بعد چند ترا دانلود من ، بازم سرعت من این بود ؟
پسر خاله منم 128 1 ساله گرفته اونم 800 دانلود میکنه تو ساعات رایگان
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه سرویسی خودت داری داداش؟
کر یو روی پارس کار نمیده ؟ بستن یا محدودش کردن ؟
خودم 2 مگ دارم ولی گفتم که الکی پول ندی چون پسر خالم با 128 هم همین سرعت رو داره
کار میکنه ، به دوستان تست از سرور خودم دادم تست کردن راحت وصل میشه
مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)